Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi smo svoju nakon pregleda kataloga uredno naručili u TL u Titovoj, nakon sedam ili deset dana smo istu dobili. Bilesi su i objasnili kako funkcionira i kako se postavlja. Za mene su prodavači u TL u Titovoj fenomenalni.
Posebno Jasmin.
Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Pozz svima imam jedno pitanje sto se tice as,mi imamo malu as onu od 0-13 kg,Graco,kupili je uz kolica,ali nemam bazu za auto za tu as,pa me interesuje jel neko zna gdje se moze kupiti i da li neko ima iskustvo sa tom as......pozz svima........
zna li neko gdje mogu kupiti ovakvu graco as i koliko kosta
Ovo je Američka AS Graco sa bazom ali se ne može kupiti kod nas a ne bi trebala da se ni koristi jer nije po Europskim standardima. Europska verzije ove AS je Graco Junior Baby i može se kupiti u Turbo Limaču oko 200 KM + baza 80 KM
Samo na ovoj tvojoj slici nije spuštena noga na bazi a jedina prava razlika je to što američka AS ima prsnu kopču koja u Europi nije dozvoljena jer se po Europskim standardima pojasevi na AS moraju otkopčati jednim potezom.
ja sam ovu nasla na amazonu i procitala sam da je dobila najbolju ocjenu na nekom testu pa me zainteresovala jos kad sam vidjela da je cjena oko 80 $, bas me zanimalo gdje je mogu nabaviti ovdje i koliko kosta ali eto nije za evropu
I baza se kopča pojasom automobila a može se voziti i bez baze samo se mora čvrsto montirati tj. tamo gdje dođe onaj pojas bebi preko nogu AS se ne smije mrdati više od 2 cm lijevo desno. Pritisneš AS u sjedište i zategneš pojas
Nasa nova stolica je MAXI COSI Tobi i bas je odlicna! Preporucujem je definitivno! Aladin napokon zeli da sjedi u autu, i miran je dok se vozimo.
Mi isto imamo Tobi (grupe I) u jednom autu, a u drugom koji češće vozimo imamo Graco Baby Junior (grupe 0+) jer Emir trenutno može u obje jer hoda ali nije još prerastao 0+ i obje su nam super ali preferiramo 0+ jer je vožnja kontra smijera vožnje sigurnija (dok još možemo stati u nju ) A Tobi je i našem extra udobna
triplemama ja vec dugo trazim ono ogledalo sto ti imas sad sam vidjela u postovima....ja ovde nasla al pravo sto se prikaci na sjediste i nekako mi opasno zamisli nesto ne daj boze da bude ode ogledalo u nju...kako si ti dosla do njega
bas je simpa....pa eto za igracku i jeste..al opet ja ti uzimam rejhani svakakvih gluposti da ti pravo kazem sto i ne bude jeftino...pa brate mili bolje onda nesto korisno poput ovog
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.