Farah 00
|
IZVORNA PORUKA: *nur* IZVORNA PORUKA: Farah 00 Nur na GAK ti daju njihovu spavacicu, ne mozes u svojoj, u svoju se mozes presvuci poslije poroda. Ja ne trpim hladnocu pa cu ponijeti i ogrtac, a nenamjeravam ga bacit. Mogu bacit japanke i taj prvi peskir. Ma ne treba ti vise od 5 gaca, pa samo jednu noc smo tu, i ja sam toliko stavila. Kod mene je rucna torba, manja, nije kofer. Stalo mi sve, a ima jos mjesta. Ubacila sam dvije spavacice, ogrtac, tri paketa vir ulozaka, ubrus, dva toalet papira, neseser, plazma, cokoladice, sokici, grudnjak za dojenje, tuferi, plasticne case, mali i veliki peskir, japanke i papuce... to je koliko me sjecanje sluzi☺ Sve smo isto stavile,samo sam ja jos ubacila i donji dio pidjam,potkosulju,dvoje carape i to je to cini mi se jer sam zimogrizna .Al ovaj moj kofer je bas,bas mali. Draga ja cu vjevatno aBd na CR jer se beba jos nije okrenula,tako sa cu vjerovatno duze ostati . I ja sam ubacila ogrtac i ne bih da ga bacam,jer mi je bas lijep. I ja sam stavila carape, a htjela otici do pijace da vidim imaju li potkosulje za dojilje. Znaci tvoja bebica se jos uvijek nije okrenula, mozda te i iznenadi pa se okrene, ali bitno je da sve hairli prodje, pa kako god cr ili prirodno.
|