Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 1.8.2015 22:00:50
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: ziel
IZVORNA PORUKA: LieToMe
Ja da se prijavim vratija se Sime kuci iz skitnje u pola 5 izasli prije 10ak min se vratili. svo vrijeme hodala od hotela Europe do Pofalica (tu smo morali na taxi nije Sime vise mogao ). Da ne govorim da smo obisli uzduz i poprijeko Ferhadiju, BBI, SCC, Importane Kupila sam i kremu na M.Dvoru, ako koga zanima, ono jest dezurna apoteka, 00-24
Odoh gledati seriju, ispruziti noge i uzet contru sladoleda i supenu kasiku vala sam i zasluzila
Imas li ti zeno problema sa dahom od tolike set__nje meni se zamantalo ja danas hocu nesto da ispricam mm znaci sjedim i pricam a zadihala se kao da sam trcala 5km bez pauze ....
nemam samo mi bilo vruce i tasna mi bila teska sve ostalo pod kontrolom
Joj blago tebi bas si sretnica sto se ne zalis ni na sta u trudnoci
ma boli me bolan sve zivo beba navaljena na kosti malo sam pretjerala sa skitnjom
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 1.8.2015 22:12:00
ziel
Hahaha ja sam mislila da ti ne znas za umor Bgm jer si stalno u pokretu a za koji da ulazis u 9. Ili si vec usla hmm
pa dobro, nije bas da se ne umorim...a neka, svraticu ja na ovu temu kad vi zimske trudnice udjete u 9ti mjesec cisto da vidim kako deveratev
Ma ja samo kad se sjetim kad prodje ljeto i vrucina sta cu obuvati smuci mi se jer otok na nogama kako je dosao tako stoji sigurno ce do kraja trudnoce..moracu od mm posuditi kakve patike ili cizme
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 1.8.2015 22:35:01
rose
cijeli dan sam prelezala i postedila none oticanja..ustajala samo da jedem i dam saji a ona ko ptica..a dobra mi je bila..ona u drugoj sobi, povremeno me obidje a mene baca, zahrcem pa malo gledam tv...jedino sam nesto sudja oprala i dvije masine vesa
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 1.8.2015 22:38:20
rose
IZVORNA PORUKA: rose
Ja da se prijavim vratija se Sime kuci iz skitnje u pola 5 izasli prije 10ak min se vratili. svo vrijeme hodala od hotela Europe do Pofalica (tu smo morali na taxi nije Sime vise mogao ). Da ne govorim da smo obisli uzduz i poprijeko Ferhadiju, BBI, SCC, Importane Kupila sam i kremu na M.Dvoru, ako koga zanima, ono jest dezurna apoteka, 00-24
Odoh gledati seriju, ispruziti noge i uzet contru sladoleda i supenu kasiku vala sam i zasluzila
jesu te pitale apotekarke ko ti je preporucio balzam?
e jesu reko drugarica, kaze apotekarka a ko je njoj reko njena doktorica kaze ona meni jel Aida mm ostao pogubljen u toku razgovora
Amra jer su mene pitale a znaju moju dr valjda je i moja dr ili neko njen drzao apoteku
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 1.8.2015 22:49:42
ninuska
jesu te pitale apotekarke ko ti je preporucio balzam?
e jesu reko drugarica, kaze apotekarka a ko je njoj reko njena doktorica kaze ona meni jel Aida mm ostao pogubljen u toku razgovora
Amra jer su mene pitale a znaju moju dr valjda je i moja dr ili neko njen drzao apoteku
Kako se zove krema? Nisam zapisala. Pa da sad pritefterim
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 1.8.2015 22:57:30
ninuska
1% balsam peruviana
. Kopirala :). Dobro ti je htjela biti cijeli dan sama. Mislim da se igra. Moja hoce kad je u dvoristu, ali i tada zna dosadjivati i izmisljati sta joj treba .
I ja poslah malu kod nane. Odoh se istusirati i leci
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 2.8.2015 7:39:16
*pcelica*
Dobro jutrooooo Ustala sam u pola sest, ko vampir. Ne mogu da spavam. Pijem kafu i malo na netu i uzivam u ovoj tisini koju samo mm remeti svojim hrkanjem Sinoc smo dosli oko jedan. None su mi otpale. Valjalo je ove moje kile nositi na stiklama cijeli dan. Zaboravila ponijeti baletanke da promijenim. Ali eto nisam skakala onako kako ja znam pa nije ni strasno
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 2.8.2015 7:59:02
ziel
Da se i ja javim, ni ja nesto ne mogu da zaspim vise, ustajala sam 4-5x da piskim znaci noc mi je isjeckana totalno... nezz jel to sto je bebina glavica malo nize pa mi se stalo ide u wc.... a i primjetih da me boli pomalo stomak unutra neki tupi bol... dodje pa ode
Pcelice koliko si nabacila kila od pocetka trudnoce?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 2.8.2015 8:20:56
LieToMe RR
ja jos u krevetu ustajala samo oko 7 da piskim i opet zaspala
kasnije cemo opet u skitnju, ovdje po mahali, konzum, cm, robot, bingo... ali dok se nakanim da ustanem i sredim se... odoh jos malo da se izlezavam (nebi li me bolje bolila i ledja i sve ostalo jer nisam navikla na ovoliko izlezavanje)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 2.8.2015 8:50:49
*pcelica*
Da se i ja javim, ni ja nesto ne mogu da zaspim vise, ustajala sam 4-5x da piskim znaci noc mi je isjeckana totalno... nezz jel to sto je bebina glavica malo nize pa mi se stalo ide u wc.... a i primjetih da me boli pomalo stomak unutra neki tupi bol... dodje pa ode
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 2.8.2015 9:13:38
ninuska
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Ja sam ovaj kit desno Ko da me je tesko fuliti
Boga mi, super izgledas, pa ti vidi Jos ioa haljina prosiri...bila si na istoj svadbi ko moje rodice. Prepoznala sam mladu po haljini
Ja tek ustala. Mala kod nane, pa smo ocejfili bas . Ustajem i ja da piskim. Sinoc me i stomak zabolio. Valjda sam trpila u snu, a prije spavanja se najela lubenice . Pisala sam vec da nam je mjera 5-6 kg dnevno .
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 2.8.2015 9:14:17
ziel
Sigurno nisi prije trudnoce imala problema s viskom kg, jer ti sad tih 9 kg bas lijepo stoji , kakav kit bona odlicno izgledas bez zeze Ja sam npr imala oduvijek problem s kg, a vidi me sad hocu da puknem a tek 25. nedjelja Ali sta cu nakon poroda cu o tome povesti racuna...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 2.8.2015 9:18:19
Carobno jutro
Jutro
Ja evo kafu pijem, ranije utadoh pa neke poslove po kuce pozavrsavah. MM otisao u ribu do podne a od podne u lov nije se mogao odluciti gdj ce pa de na oba mjesta. Ja kontaam sta cu raditi danas, nesto mi se u kuci ne ostaje da vam pravo kazem.
Pcelice draga, kakav kit, jesti ti normalna Prelijepa si..ja se zagledala u tebe, mladu i ne primijetih Prelijepa si i fakat ali fakat divno izgledas, necu vise a cujem o tvojim kilama defintivno. Je li ovo tvoj cura?
LTM, vidim ja da ste vi opucali dobru turu juce,
a sam isto juce cijeli dan na nogama bila, eto vidjela me Leptiri Kafa sam se ispiila samo tako. Sinoc smo kuci dosli iza 1
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 2.8.2015 9:19:50
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: ninuska
Boga mi, super izgledas, pa ti vidi Jos ioa haljina prosiri...
Ja tek ustala. Mala kod nane, pa smo ocejfili bas . Ustajem i ja da piskim. Sinoc me i stomak zabolio. Valjda sam trpila u snu, a prije spavanja se najela lubenice . Pisala sam vec da nam je mjera 5-6 kg dnevno
i nama je to mjesra ja se zezam da u toku nocu samo lubenicu i piskim, jer je jedemo prije spavanja, to nam je bas pametno
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 2.8.2015 9:20:32
LieToMe RR
Ja tek ustala. Mala kod nane, pa smo ocejfili bas . Ustajem i ja da piskim. Sinoc me i stomak zabolio. Valjda sam trpila u snu, a prije spavanja se najela lubenice . Pisala sam vec da nam je mjera 5-6 kg dnevno
isti slucaj, mala kod sveki, mi ocejfili...ja i pretjerala...sve me zivo boli sinoc nacela onu contru sladoleda, odoh da je dovrsim pa da se lagano spremamo u soping. po malenu cemo tek tamo oko rucka. mozda joj je deda montirao bazen, cini se da je ugrijalo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 2.8.2015 9:22:38
Carobno jutro
Sigurno nisi prije trudnoce imala problema s viskom kg, jer ti sad tih 9 kg bas lijepo stoji , kakav kit bona odlicno izgledas bez zeze Ja sam npr imala oduvijek problem s kg, a vidi me sad hocu da puknem a tek 25. nedjelja Ali sta cu nakon poroda cu o tome povesti racuna...
ziel, ne zezaj ni ti, bas lijepo izgledas, uopste nema viska do kraja doci ce jos koja kila ali sta fali..sve ce se to srediti poslije. Imam osjecaj da mi same sebi umislimo da smo deblje nego sto jesmo. Ja sam recimo bas puno kila dobila ali sam ostala trudna sa 42 kg. Bas ko iz Bijafre da sam bila premrsava. Kad nekom kazem da sam dobila 18 kg od pocetka to zvuci previse ali kad kazem da sad imam 60 kg, onda je to ok. Visoko sam 160.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 2.8.2015 9:23:21
Carobno jutro
isti slucaj, mala kod sveki, mi ocejfili...ja i pretjerala...sve me zivo boli sinoc nacela onu contru sladoleda, odoh da je dovrsim pa da se lagano spremamo u soping. po malenu cemo tek tamo oko rucka. mozda joj je deda montirao bazen, cini se da je ugrijalo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 2.8.2015 9:26:32
LieToMe RR
carobno jutro ne da smo opicili turu nego bas opicili ciko fakat ne radi, zatvoren. nije da nisam vjerovala nego jos ne mogu da vjerujem ne znam sta cu sad za omeksivac. moracu ga po hrvatskoj ganjat pa svercat
juce smo obisli sve cmove, dmove, konzume od carsije do importanea i nigdje, ali nigdje ne nadjosmo bijeli premium pampers 1 ono veliko pakovanje a bijeli smo koristili sa L do 3ke, odlicno se pokazao
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 2.8.2015 9:29:18
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
ako je deda montirao bazen, nema vas do veceras
ma nas svakako nema do veceras jedino sto necemo zuriti, odosmo u skitnju pa cemo gore tek oko rucka. a L kad krene kod sveki zna da je bazen gore u opticaju svo vrijeme u autu spominje bazen bazen jedva joj juce objasnili da nije bas za bazena