idana_85
|
Manuela, jesi li pomislila na zubice? Tako je i Rijad. Ja sam prvo malo mazala desni pred spavanje i kad se budio da doji itako plakao bijelim vinom, a onda kupila gel kad sam vidjela da je to to,da se nakon vina umiri. A vidim i tvoja bebica malo mladja od moje, ipak mislim da su zubici. Kako s prehladom? Anuska, imamo isti problem. Rijadu se osladilo vani, ma samo galami,govori mmm da ide napolje i pretezno gleda u dedu jer sada najvise izlazi s njim kako ja ucim. Uh, muke. Mora se navikavati i na druge, pocni tako sto ces s mamom ici u setnju, pa ga malo ona voza, pa mu tepa, pa da se navikne na nju i na dr. Joj ovaj moj lopov hoce svima. Na ulici vidio ovog komsiju zubara, pruza ruke, pa komsincu i njoj, svakom hoce. Ali lopuza ako ja odem na ispit ili u kupovinu pa kad se vratim...ma vriska dok ga ne uzmem,nece da se odvoji Mi smo hvala Bogu ok, sve super, ruckimo, pajkimo,setamo. Kako ide vani manje odspava danju zato nocu super....Ja ucim, malo vremena smo skupa,al sta cu, stisni zube i....Veceras ga kupali...ma radost prava. Zubic nam polahko raste, jos nema novih,ali ga svrbi,samo se cese. Sinoc isli u goste i ti prijatelji imaju curicu od godinu dana. I sjede njih dvoje jedno preko puta drugog, a rijad se fino sagne, uzme lamijicinu nogicu,strpa usta i cese li se cese.A lamijica crce od smijeha skaklji je, ma samo da ste vidjeli prizor.