rose
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe e evo mene, vratija se Sime kuci, nista od ostajanja (hvala Bogu) Ostvaren prvi kontakt sa dr. Puzicem nakon duzeg vremenskog perioda , posvetio mi je pofino vremena, ctg uredan, meni pritisak pravo nizak 100/60 kaze on meni sto ti je ovo pritisak nizak , posto sam niskopritiskas kaze ok, nije me pregledao, pogledao Divanovicev zadnji nalaz, posto sam sljedece hefte kod Divketa, nije htjeo da remeti rutinu, a onda dodao: ako se porodis u medjuvremenu svejedno ti je doslo mi da mu kazem koji si ti meni kralj Dao mi bolovanje do poroda, rekao da mirujem zbog grlica, ali kaze nije to sad belaj, samo se otvoris i eto bebe ja sam njemu oplakala od sege kunem vam se Napisao na nalazu da mu na sljedecu kontrolu dodjem sa brisevima i Divanovicevim nalazom. E da rekao mi da pozdravim Divketa oni stara raja, kaze kad mu se zena poradjala njih dvojica bili u smjeni, on ga mjenjao da moze da bude sa zenom. Ja sam izasla iz ordinacije isto da sam nekoj komediji prisustvovala, i onda se sjetih tako mi je bilo i sa Nakasem prije poroda, ako je do tradicije...opet ce mi biti komicno Uglavnom eto, sve zavrseno, meni pao kamen sa srca, mada bih voljela da znam u kakvom je stanju grlic ali strpicu se jos 7 dana, valjda ce i beba. Jedino ga ne pitah mogu li privatno raditi briseve, fakat mi se ne pegla sa uputnicama I tim kerefekama. Sacekacu jos sljedecu heftu, Divke ce mi svakako uraditi bris vagine pa cu vidjeti sta I kako dalje. Rezime je da sam prezadovoljna, pozitivna I eto optimisticna da cu dogurati do Divketa ma hoce puzic se zezati...on i masic su haveri pa se meni jednom potrefise obojica..tj 12-og kad sam ih pitala hoce li beba do nove godine..vratih se isto vece ..al me jednom i naruzio sto mu dodjoh u dezuru (fulila dan tje masic me zeznuo)
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|