Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 16:15:25
LieToMe RR
Mene jutros srela jedna divna teta iz ulaza, nedavno je dobila unucicu. Teta je tako divna, uvijek nasmijana i vesela. I pita ona mene kako podnosim vrucinu, kako guram... ma reko super, malo me sve zivo boli, losije spavam, piskim... (u principu sve sto i ti rece tetki) a eto malo i vruce...i jos dodam, reko ja sam super kako mi se netrudne drugarice zale Smije se zena, sta ce drugo.
Mene je moje prvorodjeno dijete udesilo, danas nije svoja (pustila sam joj Josipu Lisac- danas sam luda, ne znam sta hocu...) odusevilo se dijete skoro nista nije spavala, jea je sve uredno...ali je i onog plisanog Dzordza udesila markerima sreca perivi su ali ne mogu ja bez masine dnevno nekad i dvije pa kako god Ja cekam muza, sad ce uskoro, da rucamo pa ja odoh na spavanje...on preuzima drugu smjenu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 16:32:01
rose
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: rose
IZVORNA PORUKA: ninuska
IZVORNA PORUKA: rose
farbala sam se godinama, nema cim isam...a i mislim zadnji put me toliko pocelo peci tjeme da sam isprala za 5 minuta...od tada se nisam ni farbala
Jesi farbu promijenila? Mozda je ta bila jaca ili ti jednostavno nije odgovarala..
ma nemam pojma koja je bila...neka koju sam koristila ranije mada ja nikad nisam imala neki svoj brend i nijansu ..ja kupim kako koja naleti da mi se svidja...
mozda si imala par ranica na glavi pa vise i peklo. Ljeti mene inace vise pece jer od znoja rascesem i onda napravim ranice.. I ja sam plavusa
i koristim keune godinama
nisam ja nikad bila plavusa sem kad pretkeram s pramenovima ovo je bilo neko prefarbavanje pramenova
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 16:42:59
*pcelica*
Evo i mene. Skuhane i pecene. Cijeli dan sam provela u autu i u putu. Dok sam juzros obisla sve apoteke i prikupila lijekove. Onda ih odnijeli u bolnicu. Jedna divna sestrica me pustila da udjem u intenzivnu kad sam joj rekla da sam dosla iz Sarajeva. Babu sam vidjela na pola minute ali meni dovoljno. Samo da se svojim ocima uvjrrim da je dobro. A on me pita sto sam ja dosls sto mu nije zet usao Sta bi mu covjek. On sd brine za zeta
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 16:47:23
ziel
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Evo i mene. Skuhane i pecene. Cijeli dan sam provela u autu i u putu. Dok sam juzros obisla sve apoteke i prikupila lijekove. Onda ih odnijeli u bolnicu. Jedna divna sestrica me pustila da udjem u intenzivnu kad sam joj rekla da sam dosla iz Sarajeva. Babu sam vidjela na pola minute ali meni dovoljno. Samo da se svojim ocima uvjrrim da je dobro. A on me pita sto sam ja dosls sto mu nije zet usao Sta bi mu covjek. On sd brine za zeta
Nek je on bolje...sad je sigurno i tebi dusa na mjestu I ja sam jako osjetljiva kad mi je u pitanju otac, sve podnosim nekako ali bjezim od same pomisli da ga nekada nece biti
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 16:53:14
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: ziel
Nek je on bolje...sad je sigurno i tebi dusa na mjestu I ja sam jako osjetljiva kad mi je u pitanju otac, sve podnosim nekako ali bjezim od same pomisli da ga nekada nece biti
Mene su jutros svi redom zvali da ne idem jer mi nece dati da ga vidim. Ali ja nebih bila ja kad ne bih posla. A i tetki mi sinoc pozlilo kad je saznala. Tetak me napao samo tako. Samo sto sam je nazvala i rekla joj da se ne sikira i da je babo dobro da sam ga vidjela. Ne znam stame snadje. Bolje bi mi bilo da nisam ni zvala
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 17:07:28
ziel
Ma pusti tetka, sigurno nisi iz lose namjere zvala nego da ih obradujes dobrim vijestima o oporavku... ne sikiraj se ti svako drugacije primi neku vijest, nisi ti kriva...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 17:45:17
pandica
Zdravo drage moje, ja dok ubodoh da moze rr, pa dok pozavrsavah obaveze evo me tek sad. Pčelice drago mi je da ti je ocu bolje, hvala Bogu i tako ce i biti. Ja znam sta znaci otac za kcerku, moj je preselio prije 10 godina i tacno i dan danas mi nije ni sekundu lakse. Ali covjek navikne sa tim da zivi... Ljepotice drage, novopecene mamice, iskrene cestitke od srca, vama i lijepim bebicama zelim sve najbolje, sto skoriji oporavak i uzivanciju sa mrvicama malim. Ja sam danas bila na kontroli kod Dr Murtezica, divan covjek bas sam uzivala. Kaze spustila se bebica, ali nece jos, rekao mi da dodjem u petaak ako Bog da na pregled opet, tad bi trebao i ginekoloski da me gleda, pa eto vidjet cemo. Uglavnom zadovoljna sam. Rose, jel ono i ti dolazis u petak?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 18:57:53
LieToMe RR
pcelice super vijest za tatu bice to sve ok! samo strpljenja i malo vjere i bice on ko nov. vjerovatno ce imati terapiju koje ce se morati pridrzavati i to je to.
pandice za pregled tj kontrolu. ti bas imas fino drustvo kod murtezica, rose, mam, ti... ne znam ima li jos koja.
ja se izlezavam. mm odveo malenu malo kod sveki a meni naredio da se odmaram i napunim baterije. samo sam oprala sudje od rucka i pustila masinu...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 19:09:18
Carobno jutro
pcelice za tatu, bit ce on dobro. Napisah vec ranije, uz terapiju i pridrzavanje zdrave ishrane, sve ce to biti ok. Znam da si se nasekirala, kako neces. Cuvaj se koliko mozes. Neka si ti otisla da ga vidis. Covjek vjeruje svojim ocima samo. Dragi cuvajte roditelje dok su zivi. Oni su blago. Mog tate nema vec 20 godina ali nedostaje svakim danom isto. Ne prezalis ali se naucis zivjeti sa tim.
I meni je sutra kontrola ali ne na Jezeru nego kod moje dr.
LTM, ne bi li i ti malo odmorila. Lezi zeno i odmaraj. Jesi li to medu ili sta je vec Dzordz oprala
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 19:44:42
*pcelica*
Neki dan sam mm bacila jedan radni prsluk. Em je sav ispran, em se porub otporio. Bas ni zasta nije. I on ga danas trazi Kaze to mu nafakali prsluk. Kukao je pola sata A ima jos dva prsluka ali taj mu nesto bio najdrazi.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 19:56:15
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: ziel
IZVORNA PORUKA: LieToMe
Dzordz brat od Peppe pig koji je bio sav fluorescentan jos se pere, stavila sam na duzi program za svaki slucaj, da ga dobro opere, s njim spava.
Ma odmaram, gledam tv, surfam... digla sam noge
znaci skroz na skroz sam fulala vidi se da ne znam osnove Ja sam zapamtila da je Dzordz a veze nisam imala ko je Sredila ga ona malo pa obojila, ha ja
I ja znam samo Masu i Medvjeda
Cak znam kako i izgledaju..doduse i to sam nedavno saznala..kad se isto tako provalila pa pitala ko je ova curica sve mame za stolom su mu cudno pogledale necije dijete je donijelo neku slikovnicu sa Masom i medvjedom pa ja upitah..a cula sam za sve ove crtane ali eto slabo vezem sa likovima naucim valjda brzo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 20:03:50
LieToMe RR
Dzordz brat od Peppe pig koji je bio sav fluorescentan jos se pere, stavila sam na duzi program za svaki slucaj, da ga dobro opere, s njim spava.
Ma odmaram, gledam tv, surfam... digla sam noge
znaci skroz na skroz sam fulala vidi se da ne znam osnove Ja sam zapamtila da je Dzordz a veze nisam imala ko je Sredila ga ona malo pa obojila, ha ja
Ne brini brzo ces nauciti ako Bog da
ma uci ce ona u fazon...kad krene baby tv, jimjam, pa nursery rhimes, pa otvaranje kinder jaja (ova je faza meni bila najteza ), pa peppa pig, masa i medvjed... iiihhhhh samo lagano
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 20:06:57
LieToMe RR
ja iskoristila vrijeme pametnije nego da sam lezala...okupala se, oprala kosu, natrackala se sva od glave do pete, malo i licu posvetila vremena... ma totalni wellness ima da sutra mirusim ko murtezic po jezeru
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 20:09:19
Carobno jutro
ja iskoristila vrijeme pametnije nego da sam lezala...okupala se, oprala kosu, natrackala se sva od glave do pete, malo i licu posvetila vremena... ma totalni wellness ima da sutra mirusim ko murtezic po jezeru
¸
sad cu i ja na generalno pranje..evo cekala sa zahladni malo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 20:15:10
LieToMe RR
¸
sad cu i ja na generalno pranje..evo cekala sa zahladni malo
a posto se zeznuh pa stavih masinu na ovo dugo pranje i ponovljenu centrifugu zbog jastuka i dzordza reko da bar sta korisno uradim.
dzordz je ko nov ni tragova markerima, mirise, cist lijep
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 21:28:09
*pcelica*
Da ces na dejt s Nakasem pa da te i razumim. Ali Puzic
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 21:46:05
rose
IZVORNA PORUKA: pandica
Zdravo drage moje, ja dok ubodoh da moze rr, pa dok pozavrsavah obaveze evo me tek sad. Pčelice drago mi je da ti je ocu bolje, hvala Bogu i tako ce i biti. Ja znam sta znaci otac za kcerku, moj je preselio prije 10 godina i tacno i dan danas mi nije ni sekundu lakse. Ali covjek navikne sa tim da zivi... Ljepotice drage, novopecene mamice, iskrene cestitke od srca, vama i lijepim bebicama zelim sve najbolje, sto skoriji oporavak i uzivanciju sa mrvicama malim. Ja sam danas bila na kontroli kod Dr Murtezica, divan covjek bas sam uzivala. Kaze spustila se bebica, ali nece jos, rekao mi da dodjem u petaak ako Bog da na pregled opet, tad bi trebao i ginekoloski da me gleda, pa eto vidjet cemo. Uglavnom zadovoljna sam. Rose, jel ono i ti dolazis u petak?
da vidjet cemo se...posalji mi broj tel na pp da razmjenimo kontakte i da se ne fulimo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 21:47:06
LieToMe RR
Da ces na dejt s Nakasem pa da te i razumim. Ali Puzic
nema veze, nikad ne znas ko se sve moze zadesiti a vala nek sam sebi sredjena, izdepilirana i namazana pa makar
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 21:50:02
aidana
Zene mene je veceras bas zabolio stomak. Osjecam slabost, krsta me bole i probada me na dnu stomaka. Bas sam se prepala. Mislila sam popiti apaurin ali sutra ujutro idem vadii nalaze. Ne znam utjece li na neki od parametara. Sta mislite smijem li ga popiti?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 28.7.2015 7:29:45
ninuska
za oca, pcelice. Uz odgovarajuce lijekove bice sve to ok aBd. A, sekiracija jeste i to velika. pandice , beba spremna za izlazak. Mozda zakasni dva dana i rodi se na moj rodjendan . aidana tek vidim za stomak . Sad je kasno ali mislim da nema veze jer je meni apaurin bio.u redovnoj terapiji. I normalno ga pila bez obzira na nalaze. Kak9 si jutros?
A,,sad jutro. Bujrum na da se razbudite. Ukljucih masinu, ispratila svoje, pa odoh za poslom. Ali, neka ima posla hB. Bice i love . Kasnije moram po uputnicu i na kontrolu da vidim ovo malo pile r ltm, maksi sretno na kontroli .
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 28.7.2015 7:44:41
*pcelica*
Dobro jutro Svima koje idu danas na kontrolu sretno. Da sve prodje u najboljem redu. Aidana kako se danas osjecas? Ja stvarno ne znam nista o lijekovima u trudnoci jer mi hB nisu ni trebali a i izbjegavala sam te za smirenje i opustanje.. Ispratila sam mm na posao. Ukljucila masinu vesa, Sad lezim i cekam da djeca ustanu da mogu sta raditi po kuci.