Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dvije RR djevojčice spašavaju orangutane ... 30.4.2015 15:21:29
irenaSA
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
kod mene linkovi proradili... očito sam ih dobro naružila
Jutros sam im i ja poslala molbu za provjeru..valjda će riješiti problem...svi me zovu od prijatelja i kažu da ne mogu uopće glasati
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
RE: Dvije RR djevojčice spašavaju orangutane ... 30.4.2015 15:37:34
ijaa
imate pravo zene, ja sam mislila da sam glasala juucer...a stalno blinka ono srce...a poslije isto glasova...kontam treba da nadodje evo sada cu da probam
RE: Dvije RR djevojčice spašavaju orangutane ... 2.5.2015 22:48:10
minie
Ja jos uvijek ne mogu glasati, otvori stranicu brzo i kad kliknem na vote, pise da sam vec glasala, jesam, u cetvrtak :( Ne mogu ni za Sarah. Jel moze sa jednog uredjaja vise puta?
RE: Dvije RR djevojčice spašavaju orangutane ... 3.5.2015 21:23:09
irenaSA
Ma bježi, nije fer..svaki dan glasam i nikada ne uračuna glas
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
RE: Dvije RR djevojčice spašavaju orangutane ... 18.5.2015 9:35:37
irenaSA
Poslala mail prije 15 dana i dobila odgovor
We received a response message from our IT team. If the system recognize that the person already vote, the message "you already vote for this video" display. Please let us know what is the message you get (when you can't vote). You can try vote with different browser aswell.
In case of further problems, we are at your disposal.
Odgovorim još da ne piše ništa ni glasali ste ni niste Pa valjda će do juna odgovoriti