Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dvije RR djevojčice spašavaju orangutane ... 29.4.2015 9:14:40
irenaSA
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ako me naljute ima da ih zaspem mailovima s PrntScr... al direktno organizatoru ....
još uvjek Asjin link ne mogu otvoriti... žaliću se i orangutanima
Ja uopće ne mogu glasati ni za jednu ni za drugu..blinka vote po pola sata i samo mi izbaci error Meni sve govori da je neka mućka u pitanju...no nisam se nadala na evropskom nivou
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
RE: Dvije RR djevojčice spašavaju orangutane ... 29.4.2015 9:18:36
irenaSA
211 glasova ima dječak iz Bosne...za nepovjerovati
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
RE: Dvije RR djevojčice spašavaju orangutane ... 29.4.2015 9:30:25
Visnja RR
ma postoje razni nacini da se dođe do glasova ... osim naše RR i prijatelja/rodbine kojim je drago da glasaju ja ne želim drugi način... samo da je regularno
RE: Dvije RR djevojčice spašavaju orangutane ... 29.4.2015 9:43:10
Visnja RR
sad sam im poslala mail s molbom da se provjeri regularnost glasanja jer meni kad otvorim Asjin link bude ovako...i još par osoba mi je to isto napisala
RE: Dvije RR djevojčice spašavaju orangutane ... 29.4.2015 9:44:17
bebacha
sad sam im poslala mail s molbom da se provjeri regularnost glasanja jer meni kad otvorim Asjin link bude ovako...i još par osoba mi je to isto napisala
kod mene bude sve ok al kad idem na voze počne blinkati i tako kod svakog djeteta
RE: Dvije RR djevojčice spašavaju orangutane ... 29.4.2015 9:47:59
irenaSA
ma postoje razni nacini da se dođe do glasova ... osim naše RR i prijatelja/rodbine kojim je drago da glasaju ja ne želim drugi način... samo da je regularno
Također...što dobije glasova od rodbine, prijatelja i s RR nama dosta
RE: Dvije RR djevojčice spašavaju orangutane ... 29.4.2015 9:58:43
Hanady RR
Meni smao bijele kocke... ja sma glasala onja prvi dan i više ne mogu...evo pokućavam ujutro, popodne, naeče ne ide pa ne ide
RE: Dvije RR djevojčice spašavaju orangutane ... 30.4.2015 7:19:59
irenaSA
kod mene linkovi proradili... očito sam ih dobro naružila
Meni opet ne da da glasam...
RE: Dvije RR djevojčice spašavaju orangutane ... 30.4.2015 12:45:28
M kao Mama
Mamicu im jareću, Višnja zovi ih, reci nemoj da VAm dođe ova moja iz Turist biroa, ima da Vas nema, za naše cure ne mogu da glasam, ne da mi, glasaca sam za neku djecu odmah iz prve, al Asja i Sarah ne može,
RE: Dvije RR djevojčice spašavaju orangutane ... 30.4.2015 13:00:56
ziki
Ja sam uspjela da glasam za obje
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......