Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 29.4.2015 8:30:02
alman
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
Zenice ja maloprije sa kontrole,bebica uredu hvala Bogu,super se razvija,vidjela sam nogice,rukice,ma sveeee mojeeee ,i kaze dr da je al eto da nije sigurna 100 % mada kaze vidi usnice,pa me poslala na 4D sljedece sedmice na detaljni uz koji se radi u 24 sedmici
bravo za urednu kontrolu i za ako Bog da jos jednu preslatku
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 29.4.2015 8:44:49
LieToMe RR
Jutrrroooo trudnice moje, kakve ste jutros?
Ja radno i usput doruckujem udarila odmah po slatkom i nesu a onda u nove radne pobjede.
Juce smo otisli do Nobila, finalizirali narudzbu, odabrali materijal za tapacirani krevet, dusek, posteljinu, nepromocive plahte i za nas krevet i za ovaj novi... rekose od prilike 10ak dana, sto je taman da zavrsimo sad sa krecenjem i ciscenjem i da cilime sredimo i taman eto i kreveta
Mi jos malo i radna akcija, juuuppppiiiiiii Juce mi se dragi zali, kaze samo tebi moze past na pamet da sepraznik kreci i radi
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 29.4.2015 9:12:48
memsi
Jutro zenice, Evo upravo s kontrole,sve ok Bogu hvala.Ogtt test radila,malo mi na drugom vadenju povisen 6,4 ali doktor kaze da je ok samo da malo smanjim slatko.Ja bila zaspala izmedu prvog i drugog vadenja krvi pa mozda i zbog toga pokazalo malo vece vrijednosti.Za 2 sedmice opet kontrola,i dali neka od vas pije i prenatal i ferum(zeljezo) zajedno.Meni rekao da pocnem prenatal piti.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 29.4.2015 9:16:56
memsi
Pozdrav LTM, Nisi jedina koja je dosla na ideju da napravi radnu akciju za 1.maj,ima nas jos 😄,mi zavrsili spavacu sobu,ispalo ekstra.Tako da imas moju podrsku sto se tice krecenja i popratnog,ista sam ti takva.Svakako najavljuju lose vrijeme.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 29.4.2015 9:20:43
memsi
Lala cestitke za polozen vozacki,da predes mnogo mnogo kilometara u rahatluku. Novim clanicama dobrodoslica kao i za uredne kontrole i .Spisak nam je bas sav u roze boji,dosad cure vode i to pravo.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 29.4.2015 9:34:55
LieToMe RR
za kontrulu i ogtt, nije to nista strasno. Inace taj secer moze biti malo i povisen usljed konzumiranja hrane od dan prije (isto kao i holesterol). U principu trebalo bi umjereno jesti 4-5 dana prije vadjenja nalaza to bi bila nekako najrealnija slika. Ali ne btrini, nije to nista strasno
Sto se tice radne akcije, mom dragom je to najavljeno ima i 2 mjeseca tako da moze pjevat borbene. sem toga u startu sam mu rekla da ce biti samo logisticar, ici u kupovinu, narucivat hranu a nece ga ni neki veliki radovi zapasti posto imamo dobrog majstora koji zaduzi kofu i krpu i ako slucajno sta posprica on to odma pocisti, tako da ja poslije njega fakticki glancam. malena ce kod mojih na nekih 5-6 dana, taman da sve pozavrsavamo i da dan-dva odmorimo poslije akcije. mi smo ovo planirali nekad u aprilu medjutim vrijeme je bilo lose, pa majstor zauzet...tako da jedva cekam vikend i okrecimo.
Hvala trudnicama koje su mi savjete davali za boje, sta i kako...odlucili smo se za latex (obicnu bijelu) boju na jednom zidu spavace, hodnik (prije je bio boja lavande ali posto je najfekfentniji i stalno ostaju neke fleke po zidovima i njega cemo u ovu latex koja se moze detrdzentom i krpom oprati), ostavu i jedan zid u dnevnoj. Da nije onoliko skupa cijeli stan bi u onu latex, ono je meni predobro. Ostale boje ce ostati iste, u dnevnoj je jedan veliki zid narandzast ali bas ona boja narandze a spavaca 2 zida na L su u boji ciklame.
IZVORNA PORUKA: memsi
Pozdrav LTM, Nisi jedina koja je dosla na ideju da napravi radnu akciju za 1.maj,ima nas jos 😄,mi zavrsili spavacu sobu,ispalo ekstra.Tako da imas moju podrsku sto se tice krecenja i popratnog,ista sam ti takva.Svakako najavljuju lose vrijeme.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 29.4.2015 9:53:44
meri1983
Dobro jutro drage moje!!!
Baš ste aktivne ovih dana ...Nisam imala vremena ni da čitam sve ni da šta napišem.. Svojoj zaovi sam čuvala djecu a ona malo uživala sa mužićem i slavila 10 godina braka .. Nadam se da će mi dobro zapamtiti ova 3 dana pa mi jednog dana vratiti
Sada odoh malo u šetnju i po nalaze urinokulture.. Nadam se najboljem
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 29.4.2015 10:21:21
rose
IZVORNA PORUKA: mala curica
Jutro zeMske. Rose,kod.mene se od 20-te ,nedjelje pocelo nesto pjavljivati iz bradavica bijelo kao sitne grudvice,u zadnjih par dana vidim nema vise ni toga. Nesto razmisljam mozda ni ja kao moje seka necu moci dojiti,mada to mogu znati tek poslije poroda.
ne raymisljaj...ja u prvoj trudnoci nisam imal te grudvice doslo mlijeko tek 3 dana nakon potroda dojila sam 6 mjeseci dok me mala nije odbila jer se navikla i na flasu...ne daj da ti govore da ne moyes i da nemas mlijeka...na rr imas savjetnice za dojenje i na fb i more tema..citaj obavezno
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 29.4.2015 10:22:25
rose
IZVORNA PORUKA: ziel
IZVORNA PORUKA: rose
cestitam lala da se hairli navozas
nego jel kojoj krenulo mlijeko..ja maloprije pred tusiranje malo barnuh bradavicu kad mlijeko...prosli put se pojavilo tek tri dana nakon poroda
draga kako da nariktam i ja to kao kod tebe pracenje trudnoce , bas je simpa, kad idem na tvoj profil pokazuje koliko si trudna i koliko je ostalo do termina :)