Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 28.4.2015 15:48:28
araj
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
Zenice ja maloprije sa kontrole,bebica uredu hvala Bogu,super se razvija,vidjela sam nogice,rukice,ma sveeee mojeeee ,i kaze dr da je al eto da nije sigurna 100 % mada kaze vidi usnice,pa me poslala na 4D sljedece sedmice na detaljni uz koji se radi u 24 sedmici
cestitke za curicu. Ja pitala dr. Murtezica da mi uradi 4D, kaze i ovaj aparat je isto dobar :) Ja cu poslje 1 maja ako Bog da kod njega na pregled. Valjda dr,zna najbolje. Mene moja beba ubi nogicama i rukicama. Bas borbena beba :) Nekad mi nedostaje kad se umiri :)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 28.4.2015 15:51:13
rose
IZVORNA PORUKA: araj
Zenice ja maloprije sa kontrole,bebica uredu hvala Bogu,super se razvija,vidjela sam nogice,rukice,ma sveeee mojeeee ,i kaze dr da je al eto da nije sigurna 100 % mada kaze vidi usnice,pa me poslala na 4D sljedece sedmice na detaljni uz koji se radi u 24 sedmici
cestitke za curicu. Ja pitala dr. Murtezica da mi uradi 4D, kaze i ovaj aparat je isto dobar :) Ja cu poslje 1 maja ako Bog da kod njega na pregled. Valjda dr,zna najbolje. Mene moja beba ubi nogicama i rukicama. Bas borbena beba :) Nekad mi nedostaje kad se umiri :)
ma da i 3d je dobar a trosi manje i navodno je manje stetan
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 28.4.2015 15:51:26
M.A.M.
IZVORNA PORUKA: mala curica
M.A.M za i nogice,rukice i sve slatke pokrete. Nesto nisam u toku uradil ti serklaz?
Nisam curice,kaze dr nema potrebe nisam otvorena,a kako mi rece kaze on to sad slabo radi kao moze doci do neke infekcije,ko ce mu ga znati,uglavnom svaki put me gleda i ginekoloski,kaze sve je ok
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 28.4.2015 15:54:12
mala curica
Znaci ipak ne znaci da se poslije Konizacije mora raditi serklaz. Ja sam usla u 32 sedmicu i nisam imala nikakvih problema,ni meni nije bilo potrebe za tim.Nisam ocekivala da ce sve ovako ok biti.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 28.4.2015 15:57:31
rose
jsam se sinoc naspavala na ogromnom krevetu al mi je bilo vruce...kisa u \mo...srecommda je hotel u sklopu shoping centra...ne moram maci iz zatvporenog prostora jos sutra i kuci
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 28.4.2015 15:59:18
M.A.M.
Znaci ipak ne znaci da se poslije Konizacije mora raditi serklaz. Ja sam usla u 32 sedmicu i nisam imala nikakvih problema,ni meni nije bilo potrebe za tim.Nisam ocekivala da ce sve ovako ok biti.
A izgleda eto da nemora,hvala Bogu dosad je sve ok sa grlicem,a eto i kod tebe je sve ok proslo,ti jos malo pa ces da uzivas
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 28.4.2015 16:03:26
mala curica
A izgleda eto da nemora,hvala Bogu dosad je sve ok sa grlicem,a eto i kod tebe je sve ok proslo,ti jos malo pa ces da uzivas
Na moju radost ne mora znaciti Iskreno ,bojala sam se toga ali pomorila sam se s tim ako bude potrebe. Na zadnjoj kontroli nisam bila ni malo.otvorena sve ok bilo.
Da da,jos malo i eto meni moje cure.Kazem da izguramo do 36 sedmice i cura kada odluci neka krene.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 28.4.2015 16:12:18
rose
A i bila je jos mala(najgore je tebi bilo). Sada je vec velika,sve zna pametnica mala.
ma nije bas bila mala..to je bilo prosle godine august septembar, malo prije 4 rodjendana...itekako je znala da me nema..ybog tog mog puta i vremena ne odosmo na more a necemo ni sada
< Poruku je uredio rose -- 28.4.2015 16:13:03 >
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 29.4.2015 5:42:02
mala curica
Jutro zeMske. Rose,kod.mene se od 20-te ,nedjelje pocelo nesto pjavljivati iz bradavica bijelo kao sitne grudvice,u zadnjih par dana vidim nema vise ni toga. Nesto razmisljam mozda ni ja kao moje seka necu moci dojiti,mada to mogu znati tek poslije poroda.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 29.4.2015 7:44:04
ziel
cure u vezi onog fetalnog skrininga da li je besplatan ili ne... zvala sam jucer dom zdravlja kojem pripadam jer imam zdravstveno lijecenje, pa sam mislila ako vec ima tu da ne placam dodatno privatnicima, pripadam DOMu ZDRAVLJA ZIVINICE, pricala sam sa ginekologom koji radi tu i rekla mi je da oni rade fetalni skrining u 13. nedjelji ali da nemaju licencu i ne rade potpuni fetalni skrining jer nesto nemaju neku funkciju u aparatu, spomenula je nesto kao "frontalni" nisam zapamtila... eto toliko od neplacanja tako da ipak moram otici privatno, platiti i obaviti to.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-April 29.4.2015 7:51:59
ziel
IZVORNA PORUKA: rose
cestitam lala da se hairli navozas
nego jel kojoj krenulo mlijeko..ja maloprije pred tusiranje malo barnuh bradavicu kad mlijeko...prosli put se pojavilo tek tri dana nakon poroda
draga kako da nariktam i ja to kao kod tebe pracenje trudnoce , bas je simpa, kad idem na tvoj profil pokazuje koliko si trudna i koliko je ostalo do termina :)