|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  317 318 [319] 320 321   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
12.4.2015 18:39:16   
mexin
mrvicao i ja sam drugi dan po transferu proslinila i umjerenu temperaturu dobila a stomak me do jucer bolio 10 dan nakon transfera. jos poslije nekog smedjeg iscjedka 8 dana radila test pa se sva uznemirila. odmaraj kad se prestanes stresirati sve je jednostavnije
Ja jedva cekam 16 jos 4 dana pa sta bude.Bas sam se opustila.

(odgovor članu mrvicado)
Neposredna veza do poruke: 7951
12.4.2015 19:35:23   
kolač
Svima koji slave HRISTOS VASKRSE!

(odgovor članu mexin)
Neposredna veza do poruke: 7952
12.4.2015 21:27:39   
rajna1980
Harmonika, polip mi je otkrila dr Brankica na običnom vaginalnom ultrazvuku, polip se nalazi u unutrašnjosti materice. Inače sam prošle godine išla kod svog ginekologa u dom zdravlja na folikulometrije i nikad mi nije vidjela taj polip. E sad da li je u pitanju nestručnost doktora ili im je ultrazvuk slabiji pa nije mogao prikazati polip, ko bi znao. Brankica ga je našla na prvom pregledu, a nekidan na Paprikovcu isto doktorica pogledala i odmah ga našla, dala mi sličicu na kojoj sam i ja kao laik mogla jasno da uočim tu promjenu na zidu materice. Obradovala me Konfučije koja je poslije odstranjivanja polipa ostala prirodno trudna. Tako da gajim nadu da je možda i kod mene baš taj polip prepreka za trudnoću i kad ga odstranim, pokušavaćemo i prirodno.

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 7953
13.4.2015 8:41:23   
harmonika
MEXIN draga moja,kod tebe usitnilo! mislim da će biti user posted image jer sve upućuje na to. taj iscjedak koji ti se javio moglo bi biti od implantacije. iskreno se nadam da će biti da je to!
Rajna,naravno da ćeš pokušavati prirodno. ako je ostalo sve u redu samo naprijed.

(odgovor članu rajna1980)
Neposredna veza do poruke: 7954
13.4.2015 10:44:21   
mexin
Harmoniko ti si me bas smirila neki dan i od tada je sve ok. ja sam sama sebi rekla "Draga moja ti si trudna dok se suprotno nedokaze" i tako se i ponasam. nemogu da se naspavam nikako i sva sam nekako umorna. vidjet cemo jel user posted image ili ne .nek je sretno svima koje cekaju, ko ceka taj i doceka. Ja se vala nacekala 6 godina valjda je red sad da docekamuser posted image . Ljubim vas

(odgovor članu harmonika)
Neposredna veza do poruke: 7955
13.4.2015 10:51:26   
harmonika
Tako i treba,samo misli pozitivno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mexin)
Neposredna veza do poruke: 7956
13.4.2015 11:02:21   
anandi
Dobar dan zene. Nadam se da mi necete uzet za zlo sto vam ovako upadam. Zato cu vas pocastiti user posted image user posted image
Morala sam uletit kad sam procitala da je harmonika ostala trudna prirodno nakon duugo godina, pa cestitam ti draga, zelim ugodnu i skolsku trudnocuuser posted image user posted image Ostalim zenama zerlim takoder dobre nalaze i visoke bete. Ako se slazete podijelila bih s vama svoje iskustvo. Naime 6-ta godina je otkako sam u braku, nismo se cuvali ali bebice jos nema... Meni je 27 a mm 37 godina, odradili smo sve nalaze i sve je uredno, dvije iui nazalost neuspjesne. Pacijent sam kod Balica tacnije kod Adema. Moj prvi gin pregled je bio kod Devlete Balic i ona je vidjela na uz kao neku minijaturnu pregradu koja bi mogla da omete zacece, al nije htjela nista da radit po tom pitanju (spominjala je neku oper a mislim da je mislila na histero)jer sam imala 20god i kao mlada sam pa da vidim sta ce vrijeme donjet. Poslije nisam mogla otici kod nje, velika je guzvai posalju me kod njenog mm Adema i on mi odradi iui, kad sam mu rekla za tu pregradu on nista nije vidio al nije ni spomeno histero. Da bi tako u cekanju prosle 5 godina i sad prije par mjeseci iz bahceci klinike su dolazili u Tuzlu i ja se prijavim i odem na pregled da bi dr Umut rekao kako je adem mogao da radi iui kad zna vanjski dio maternice a nije upucen u unutrasnjost i da mi je samo dzaba uzimo pare... Dode mi da poludim od nasih dr...
Narucila sam se u bolnici na histeroskopiju na svoju ruku i termin mi je 13 maja,

Sto se tice mojih user posted image redovne su na 28 dan godisnje bude jedno 3 ciklusa od 32 dana... Ovaj zadnji ciklus mislila sam da smo uboli, kasnilo je 7 dana. Bilo je bas skolski, potrefili O kroz 8 dana pojavio se spoting (implatacija) grcevi u stomaku i svi bolovi prestali al se pojavio zuti (suncani) iscjedak koji je trajao vise od 10 dana i da bi na 35dc samo procurila i stala i mrljala citav dan, drugi dan ko da je i curila (za 24h promijenila 2 uloska) i treci dan evo danas malo spotinga. Da napomenem nemam nikakvih bolova, da ne odem pi pi ne bih ni znala da je dosla. Sad kontam da odem da kupim test pa da odradim za svaki slucaj al opet mi se nesto ne da, da se ne razocaram. U svakom slucaju cu nazvat devletu da dodem na uz i da odradim papu, i da vidim hocel ona ponovo vidjet tu pregradu.

Izvinite sto sam upala ovako ko padobranac na temu i ispisala preveliki post user posted image

Neposredna veza do poruke: 7957
13.4.2015 11:08:51   
anandi
Da napomenem mjerim bazalnu temp i nije spala a user posted image dosla user posted image A mjerim nekih 15 -16 mjeseci i uvijek bude pad, strefi me proljev i vjestica procuri, ovog mjeseca nema ni pada ni proljeva, naprotiv pojavio se zatvor i nadutost user posted image

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 7958
13.4.2015 11:16:02   
harmonika
Pravac apoteka po test i neka ti budu user posted image želim ti od srca. ps. nisam ja trudna nego KONFUČIJE user posted image

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 7959
13.4.2015 11:18:02   
anandi

IZVORNA PORUKA: harmonika

Pravac apoteka po test i neka ti budu user posted image želim ti od srca. ps. nisam ja trudna nego KONFUČIJE user posted image

Nije ni cudo da sam pobrkala ko kad sam vam temu citala sinoc oko 2h user posted image user posted image
I tebi zelim da sto prije ugledas user posted image

Neposredna veza do poruke: 7960
13.4.2015 11:47:56   
mrvicado
Mexin hvala na pomoci puno.Anandi neznam sta bi ti rekla za Balicku svi je hvale ali moje iskustvo je lose,11 godina sam u braku i od pocetka sam znala da su mi jajovodi zacepljeni al niko nije nista radio po pitanju toga,prosle godine pred histeroskopiju materice bila kod Balicke i ona mi kaze da ih izvadim,dr Milic mi radio histeroskopiju nisam bila dobro kasnilo mi otisla na ultrazvuk na kraju trudnoca pred kraj da nije otisla sama morala bi se ocistituser posted image user posted image

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 7961
13.4.2015 12:29:40   
anandi
harmonika evo kupila sam test, ali mi se jos ne pi pi

mrvicado jao draga kod tebe je bas duga borba. Zao mi je sto se tako desilo... Nije mi jasno da te niko nije uputio na hsg user posted image jesil mijenjala dr? Meni je Adem prije iui rekao da odradim hsg, hvala Bogu jajovodi su prohodni.
Sad posto ganjam histeroskopiju na svoju ruku strah me raditi u bolnici, vise bih voljela privatno al brate dragi preskupo user posted image

(odgovor članu mrvicado)
Neposredna veza do poruke: 7962
13.4.2015 14:02:37   
mrvicado
Radila sam ja hsg vodjen ultrazvkom u Tuzli al neznam tacno ime dok.i rekla mi da su mi zacepljeni i prije 12 god.na operaciji jajnika Vasiljevic rekao da su zacepljeni,Balicka ultrazvukom vidjela da naduvani i da je jedan slepljen i da ih pod hitno izvadim a neprodje par mjeseci ja ostala trudna da ni pomislila nisam i prezivilo histroskopiju al otislo posle mjesec dana.

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 7963
13.4.2015 14:04:40   
mrvicado
Nekako kroz sve to sve im covjek manje vjeruje,al kazem opet vjeruj u Boga i sebe i znam da opet ima dobrih doktora koji se bore za nas.

(odgovor članu mrvicado)
Neposredna veza do poruke: 7964
13.4.2015 14:08:51   
anandi
Kamo srece da je ostalo kad je vec prezivilo histeroskopiju.
Ja evo odradi test i - ko kuca... sad sam bar mirna i mogu se pocet psihicki pripremat za histeroskopiju.
Ja vjerujem da cemo mi jednog dana biti mame, i sve ovo sto prolazimo da se desava iz nekog razloga. Samo treba nastavit sa borbom i bit ce te dvije famozne user posted image

(odgovor članu mrvicado)
Neposredna veza do poruke: 7965
13.4.2015 14:22:02   
jabuka21
Rajna nadam se da ces uspjeti prirodno kada odstranis to, mexin sad ce 16 jos malkice se strpi, i onda nam javljaj lijepe vijesti, mrvica kod tebe je duga borba ja jos malo pa te stizem meni osam punih deveta sad ce duge godine nadanja i cekanja nisam upratila jesi li radila koji postupak, ili je ovo kada je bila trudnoca prirodno bilo. Ja nisam nikad ostajala trudna. Nazalost nadam se da cemo i mi docekati to. Anandi mila pratila sam te i na forumu Balica mislim da sam tamo citala tvoje iskustvo, sad sam bas se obradovala bila kada si napisala da ces po test, ali vidim i posljednju objavu ipak nista znaci. Ja sam pacijent doktorice Devlete, radila sam kod njih dvije inseminacije, jednu ICSI sve bezuspjesno nazalost. Ali ne odustajem mi smo jake i zato nam je data ova borba. Uspjet cemo mi. Konfucije nasa lijepa kako si nam ti i bebana?

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 7966
13.4.2015 14:22:55   
harmonika
ANANDI žao mi je ja sam nekako bila sigurna da je to to. Riješi histeroskopiju kad već planiraš. I radi to u državnoj,ovi privatnici bašgule kožu,nisu normalni. A nisu se baš pokazali u stručnosti za te pare. koliko vidim ovdje na forumu privatnici uglavnom izlevate žene,samo uzmu pare. Ja sam hsh radila privatno. Kad sam se naručila tražila sa anestezijom i rekli mi 300 km. međutim,kada sam došla da radim dr me nagovorila da ipak radim bez anestezije ali kad sam plaćala ona žena zadrla da je 300 km. ja kažem da mi je rekla sa anestezijom da je toliko ona ni da čuje. još me budalom napravi. rekoh nećete više.

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 7967
13.4.2015 14:29:24   
mexin
Mrvicado i ja ko da smo sestre i kod mene je opstrukcija jajovoda, s tim da su mi govorili kao da je desni prohodan.Medjutim kad sam otisla na kliniku u Banjaluku gdje sam i radila vantjelesnu ispade da su me tjesili jer su oba totalno zacepljena. Ako je doslo prirodno do trudnoce bit ce sve dobro samo polako i smireno. kod mene ce biti prvoaprilska sala tek sad skontah, ha ha.
Anandi samo naprijed hrabro bit ce user posted image sigurno kad tad.
Harmoniko tebi ce maj biti sretan ja se tad rodila.Vidjet ces da ces me trazit da me kafom castis!!

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 7968
13.4.2015 14:32:24   
jabuka21
Harmonika, koliko skontah ti i ja imamo u maju postupak. :) Ja pijem kontracepciju pa imam osjecaj da sam sigurno 300kg teza, user posted image . Al bar nije onako mi psihicki lose kao pred prosli postupak.

(odgovor članu mexin)
Neposredna veza do poruke: 7969
13.4.2015 14:36:05   
anandi
jabuka sad sam se sjetila tebe user posted image da bila sam redovna kod balica na temi user posted image user posted image
Covjeku se nekad skupi pa bi odustala od svega, al Bog da neku snagu.

harmonika ne kontam, jesil mislila na hsg da si radila bez anestezije user posted image mislim da se histeroskopija radi sa anestezijom.
Ja sam hsg radila bez anestezije i kostalo me 250KM. Histeroskopija kod balica kosta 1500KM, a u bolnici je besplatno. Ja sam cula informaciju da u bolnici samo uspavaju zene i kazu da su odradili, al takvu sam info dobila vezano i za balice... Sad ne mogu biti pametna user posted image

Narucit cu se kod Devlete i popricat cu s njom malo, jer planiramo krajem ljeta na vto paako ona vidi na uz tu smetnju odradit cu histeroskopiju. Srah me uci u postupak pa da ne uspije i onda da kontam da je do histeroskopije. Najgore je sto sve to kosta a mi moramo sami trazit koje nalaze da radimo

(odgovor članu jabuka21)
Neposredna veza do poruke: 7970
13.4.2015 14:37:36   
harmonika
MEXIN bude li tako bićeš kuma djeci,nema ti druge. iz tvojih usta u božije uši.
JABUKA jeste ja sam u maju na repertoaru. pijem mikroginon. prošli put mi se od njega spavalo ali sada sam mu doskočila pa ga pijem u 10 naveče tako da spavam kao beba. ja imam 300 kg poslije svih slavlja koja su me snašla. od sutra na dijetu!!!

(odgovor članu jabuka21)
Neposredna veza do poruke: 7971
13.4.2015 14:38:36   
anandi
Vidim da ste neke vec u postupku pa mozetel mi reci koliko traju te pripreme za vto?
Jabuka znas li kad ce kod balica ponovo nova tura?

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 7972
13.4.2015 14:40:40   
harmonika
anandi,ja sam hsg radila bez anestezije a htjela sam sa anestezijom ali me rasperiše. to je bila smijurija,ja htjela pobjeći iz ordinacije onako gologuza ali me ubijediše. i tako ja ležim srce iskače,očekujem najgori mogući bol u životu a dr kaže gotovo! ni osjetila nisam ali stvarno. rezultat-jedan prohodan drugi začepljen.
histeroskopiju nisam radila ali znam da se ona radi pod anestezijom. kažu ništa strašno.

Neposredna veza do poruke: 7973
13.4.2015 14:45:08   
anandi
draga harmonika bas si me nasmijala, kazes gologuza user posted image user posted image user posted image
I mene su ubijedili da radim bez anestezije user posted image i ja sam ocekivala neke jake bolove, kad nista samo lagani menstrualni grcevi i oba prohodna

Neposredna veza do poruke: 7974
13.4.2015 14:47:03   
mexin
Harmoniko Kuma nego sta.
Jabuka21 i ti racunaj nisam ja na tebe zaboravila.
Anandi evo moje pripreme
HSG 10 mjesec 2014(pokusati prirodnim putem ako je doslo do odcepljenja jajovoda)
clomifen 11,12,01, znaci tri mjececa
2 mjesec 2015 microgenon(kontracepcija)
3 mjeces stimulacija, vadjenje jajnih celija, spajanje
01.04.2015 vraceni trodnevni embrioni i sad cekam

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 7975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  317 318 [319] 320 321   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  317 318 [319] 320 321   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *