|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Savjet ako moze..?
9.4.2015 13:27:29   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Medi_87

IZVORNA PORUKA: Anoniman

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Da li je ok što mi užasno smeta što moj muž svakodnevno odvodi dijete svojima, inače smo u istoj kući, na spratu. I ima li još neko da se tako osjeća?

Jel' njegovi maltretiraju dijete?

Ne. Fino se igraju. Ali meni užasno smeta. Inače te ljude ne volim nikako, čak i muža zbog njih ponekad mrzim.

a zasto ti smeta konkretno
Boze dragi hejj svoje dijete vodi svojim roditeljima da se igraju pa to je STRASNO de

Ma radi na sebi anonimna.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 426
9.4.2015 13:27:53   
muaaa

Da li je ok što mi užasno smeta što moj muž svakodnevno odvodi dijete svojima, inače smo u istoj kući, na spratu. I ima li još neko da se tako osjeća?

Ne. Fino se igraju. Ali meni užasno smeta. Inače te ljude ne volim nikako, čak i muža zbog njih ponekad mrzim.

Ja bih se razvela po kratkom postupku.....'ta ce tm voditi dijete kod svojih roditelja,ko su oni,sta su u zivotu tm i tvog djeteta?

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 427
9.4.2015 13:31:50   
EEDITH
treba tebi još djece pa da jedva dočekaš da ih neko uzme bar na 1/2 sata user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 428
9.4.2015 13:32:53   
salmy

IZVORNA PORUKA: muaaa

Ja bih se razvela po kratkom postupku.....'ta ce tm voditi dijete kod svojih roditelja,ko su oni,sta su u zivotu tm i tvog djeteta?

user posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 429
9.4.2015 14:12:27   
Medić*

IZVORNA PORUKA: muaaa

user posted image user posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 430
9.4.2015 14:29:17   
henna ze
sve otišlo u krasni...

otac ne smije dat djetetu slatkiš...mržnja muževih roditelja...

pa iz čije p***de je on ispo...pa je zaslužio da se udaš za njega..komšijin mali? šta li?

tobe jarabi ..puko narod od slinog napr****nja

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 431
9.4.2015 14:31:52   
Medić*
Ma sve im potaman izgleda pa ne znaju sta ce od naprdjivanja...Boze sacuvaj.

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 432
9.4.2015 14:36:50   
lady_bubamara

IZVORNA PORUKA: Medić*

Ma sve im potaman izgleda pa ne znaju sta ce od naprdjivanja...Boze sacuvaj.

Tako nekako ...

Misli koje smo izabrali su boje kojima slikamo sliku svog života !!

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 433
9.4.2015 14:44:11   
Medi_87

IZVORNA PORUKA: henna ze

sve otišlo u krasni...

otac ne smije dat djetetu slatkiš...mržnja muževih roditelja...

pa iz čije p***de je on ispo...pa je zaslužio da se udaš za njega..komšijin mali? šta li?

tobe jarabi ..puko narod od slinog napr****nja
user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 434
9.4.2015 14:45:07   
Anoniman
Vjerovatno je to smetanje i ta mrznja prema njima iz razloga što je moj muz samo njima ugađao za cijelo vrijeme našeg braka. Ako je njima danas palo na pamet da im se snese dijete da ga oni vide, to moj muz odmah odrađuje, nema pitanja da li imam ja neki plan, da li će meni nešto pokvariti. Čak i kada zna da će mi iskvariti on tako uradi. Evo npr ovo. Ja stvarno puno radim. Jedan dan sam cijeli dan bila na poslu, nisam kako treba ni vidjela dijete, on je bio sa njim čitav dan. Sutra sam bila slobodnija ranije sa posla i željela sam se družiti sa svojim djetetom jer već naredni dan sam morala na put i opet ga ne bih cijeli dan vidjela. Ali je moj muž to vrijeme koje sam mogla sa djetetom da provedem meni pokvario. Ode on sa njim kod svojih malo pa cemo se onda družit kao. I ja mu fino kažem, daj možeš i sutra ga svesti svojim, želim malo biti sa njim, nisam ga vidjela ni jučer, a neću n isutra kako treba. A on se na to napuše i kao: hajdi et. Al onda mali počne sa hajmo dedi i nani i reko hajte. I on ga odvede, da bi sutradan opet bio kod njih. Mnogo mi je iskvario. I tako je stalno. Samo se njima ugađa, a meni kako bude. Zato sam ih možda i počela mrziti, a pomalo hladi mi i muž. Sigurna sam da bih se razvela da smo sami, ali mi žao djeteta. Mrzim tu njihovu dominaciju nad njim.

(odgovor članu Medić*)
  Neposredna veza do poruke: 435
9.4.2015 14:48:17   
muaaa
Ma ti ne volis tm,pa tako ni ostale clanove njegove porodice....a dijete nije prepreka tvojoj sreci.Nemoj zbog djeteta ostajati u braku...kajaces se kad tad

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 436
9.4.2015 14:51:24   
Galicia
Opet ista prica.
Hajdi et. user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 437
9.4.2015 15:19:13   
amrara
Ne budi bona smijesna. Ja jedva cekam da dodju svekar ili svekrva po dijete malo. Jos kad i muz ode s njima ja to vrijeme iskoristim da sredim nokte, depilacuju, kupanje ili cisto sat dva sna :D
Dobro, teze je zenama koje rade, ja znam jednu koja dijete samo vikendom vidja, ostalo je kod svekrve. Takvo joj radno vrijeme. ALi nemoj se nervirati zbog sitnica. Moj Tarik najvise voli da bude s nanom i dedom, valjda gdje ih oni ne ruze i ispunjavaju mu sve zelje. Ja opet dok se posvetim veceri, dok pospremim, bebicu nahranim nemam kad opet da se igram s njim.
Ja se zbog te takve "dominacije nad muzem" nikad ne bih razvela. Moj muz ne bi odgovorio svojim roditeljima ne znam ti kako da ga nazivaju i sta da mu govore. Meni ne smeta ako njemu ne smeta i ako ne priccaju lose o meni :D
Ja opet pronadjem nacin da nas cetvero budemo i izadjemo sami. Recimo kad znam da bi oni dosli po dijete a ja nesto isplanirala, ja zovnem ujutro, pitam eto sta vi radite, ja samo da se javim da idem u setnju :D
Ili kad mi dodje svekrva ja joj prepustim djecu, odem kupim sto mi treba,popeglam dok pricam, operem sudje :D
Iskoristi sto su ti blizu. Izvuci najbolje

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 438
9.4.2015 15:21:08   
amrara
A kad se napuse sto popustas, reci eto onda vodis ga sutra :D ili odes i ti jednostavno. Ja odem kod svoje sveki kad mi se pije kafa a da niam sama, ili kad zelim da odmorim ruke i mozak od djecice

(odgovor članu amrara)
Neposredna veza do poruke: 439
9.4.2015 15:41:54   
Galicia
Ispade sad da se treba dogovoriti ujutru sa svekrvom sta je ona planirala sa tvojim djetetom. How yes no.

(odgovor članu amrara)
Neposredna veza do poruke: 440
9.4.2015 15:43:27   
Anoniman
Možda sam ja posesivna majka, ali samo u odnosu na muževe roditelje. Kad je sa drugim ljudima to mi ne smeta. Kad je sa bilo kim njegovim, smeta mi. Inače, dijete učim da bude jako samostalno.. Tako da nisam po prirodi posesivna.

(odgovor članu Galicia)
  Neposredna veza do poruke: 441
9.4.2015 15:50:20   
bebacha

Možda sam ja posesivna majka, ali samo u odnosu na muževe roditelje. Kad je sa drugim ljudima to mi ne smeta. Kad je sa bilo kim njegovim, smeta mi. Inače, dijete učim da bude jako samostalno.. Tako da nisam po prirodi posesivna.

a mozda da pruhvatis da su to djetetovi djed i nana i da mu je fino s njima
šta su ti ljudi uradila pa ih toliko mrziš

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 442
9.4.2015 15:52:06   
bebaa
e ako išta mrzim to je odnos prema muževim roditeljima kao da su u najmanju ruku dželati,pa se sve što ne valja njima na grbaču stavlja....a ne pita se žena,snaha kakva je ona,zaslužuje li i toliko koliko ima s njihove strane......Bože sačuvaj....ja se udala za mm,ima svoje roditelje i ima da ih voli i poštuje...jer ako njih ne poštuje kako će mene i sve ostale.....kako će poštovati moje roditelje......ovo govorim samo o odnosu prema njegovim roditeljima...naravno da mu je njegova porodica na prvom mjestu.....ali svako mora imati svoje mjesto.....ovako ili onako....i oni koji to i ne zaslužuju treba da znaju gdje im je mjesto.....

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 443
9.4.2015 15:56:09   
Galicia
ima i ona strana. Kako djed i nena mogu voliti djete a ne vole npr mamu djetetovu? Kako razmisljate na ovo?

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 444
9.4.2015 15:57:49   
Teddy Bear
Ali zato vole babu/tatu user posted image

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 445
9.4.2015 16:02:04   
Galicia
Ko ne voli mene ne voli ni moje dijete. Ne bih im daa tu satisfakciju da mi te iste osobe maze i ljube dijete a o meni nemaju lijepo misljenje.

(odgovor članu Teddy Bear)
Neposredna veza do poruke: 446
9.4.2015 16:04:30   
bebaa

IZVORNA PORUKA: Galicia

ima i ona strana. Kako djed i nena mogu voliti djete a ne vole npr mamu djetetovu? Kako razmisljate na ovo?

pa zavisi vjerovatno kako se dotična mama u startu prema njima ponijela......zašto mene moja sveki voli,ili ovu,onu da ne nabrajam poimenice.....
uostalom...neka vole koga hoće,njihovo pravo...ja bi radi mm ako ništa i prema takvima ukazala poštovanje a ne mržnju i jezičinu...najlakše je otegnut jezik do cipela.....

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 447
9.4.2015 16:08:48   
Galicia
Nisam pametna.
I ne treba me niko voliti nije u tome fazon.
Ali mozda mi se javi neko sa iskustvom kako je ovu situaciju rijesio.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 448
9.4.2015 16:09:48   
Teddy Bear
Ja nemam tih problema, ne mogu reci da me svekrva voli, al me simpatise, postuje , a tako isto ja nju, ipak je ona majka mm, a o ljubavi prema unucima da ne pricam...

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 449
9.4.2015 16:10:09   
Galicia
Postovanje ide u oba pravca. To se ne dobija samo zato sto je neko neciji ili sto je stariji.

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *