|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prvi znaci trudnoce
3.4.2009 15:04:21   
Tami
zdravo dugo vreme nisam vam pisala ali sada hocu da vam saopstim radosnu vest,uradila sam test i pokazao je dvije crteuser posted image ali na ultra zvuku se nista ne vidi.neznam sta da radim,zabrinuta sam posledna menga je bila 5.03 zna li neko sta se desava svima hvala

(odgovor članu ruza84)
Neposredna veza do poruke: 351
3.4.2009 15:12:45   
Vedica
mozda je jos uvijek rano za uzv, po tome ispade da si trudna mozda 4 sedmice a curama se pokazivalo oko 6 sedmice na uzv...sacekaj jos 10-tak dana pa opet kod dr.

cestitam na user posted image

Quien con fe sabe esperar, ve al fin la suerte llegar!

(odgovor članu Tami)
Neposredna veza do poruke: 352
3.4.2009 17:20:20   
ruza84
Tami slažem se sa Vedicom,možda je još uvijek rano,nemoj da se brineš
Čestitam ti nauser posted image  i da uživaš uuser posted image
pusica

(odgovor članu Tami)
Neposredna veza do poruke: 353
3.4.2009 18:45:02   
biloko
Ruzo, sta si ti odlucila na kraju, hoces li otici doktoru ili ces sacekati jos par dana i ponoviti test?

(odgovor članu ruza84)
Neposredna veza do poruke: 354
3.4.2009 19:55:14   
ruza84
mislila sam sačekati dan dva pa ponoviti test,nadam se da će bitiuser posted image .biloko da li znaš nešto o svim ovim simptomima,mene mući strašna kiselina,ako si imala neko iskustvo da li bi mogla podijeliti sa mnom.pusica

(odgovor članu biloko)
Neposredna veza do poruke: 355
3.4.2009 22:33:28   
AnamariA
ruzo posao me rastavi da nemam kad da se dohvatim za komp kako umorna dodjem sa posla user posted image   ja sam uradila onda onaj jedan test koji je bio negativan i posle toga vise nisam ali me ledja ne pustaju, i ja stucam ali cim pojedem par zalogaja hrane, zatim stomak me i dalje boli al ne nesto puno i naduvan je i jedino me ne boli kad legnem, bradavice me zasvrbe s vremena na vrijeme, u poslednje tri noci ne mogu normalno zaspati sve se vrtim po krevetu i kad napokon zaspem opet se probudim u cik zore i tako opet kroz krevet se vrtim po sat, dva znaci nesanica me nagrdi, a kad pijem vodu posle par gutljaja me cera u wc da izvinete na izrazu.. ruzo imas li ti sl simptoma ?? mada je sve individulano od osobe do osobe

(odgovor članu ruza84)
Neposredna veza do poruke: 356
4.4.2009 14:16:21   
slađana
pozdrav svima !! slučajno sam vas našla i drago mi je da jesam :) malo sam čitala što ste prije pisale pa eto da vam se pridružim... i zanima me vaše mišljenje :) jer sam dosta mlada, imam 19 god, i ne znam što da mislim... ovako, zadnja M mi je bila 26.02., ciklus mi obično traje 28-30 dana. a ja još nisam dobila M. ama baš ništa me ne boli! nemam nikakvih znakova PMSa, niti grudi, ništa. samo imam pojačani iscjedak bijeli. moram češće piškiti :) a prošli tjedan sam skoro zaspala na faxu popodne, malo sam umornija općenito. jučer i prekjučer sam imala temp 37.2. inače radila sam test jučer ujutro i bio je negativan. a ja se ipak nekako čudno osjećam... što vi mislite ? moguće da sam trudna ? strah me raditi još jedan test jer se bojim da bude opet isto, htjela bi da je ipak user posted image u pitanju :)

(odgovor članu AnamariA)
Neposredna veza do poruke: 357
4.4.2009 14:32:18   
ruza84
pozzz slađana,ne znam koliko ti mogu pomoći,jer smo u istoj situaciji, meni je zadnja menga bila 18.2.Imam i ja otprilike iste simptome,samo što svaki drugi dan otkrijem još po jedan,user posted image imam bijeli iscjedak,idem često na wc,spava mi se,bole me jajnici,uglavnom donji dio stomaka,stalno sam gladna a kad se najedem muka mi je neka,kiselina  me mući,zadnji test sam radila prije par dana i bio je negativanuser posted image ,u ponedjeljak idem po drugi i nadam se da će bitiuser posted image
puussiicca

(odgovor članu slađana)
Neposredna veza do poruke: 358
4.4.2009 14:52:10   
slađana
joj draga ruža baš si me razveselila svojim odg :) nadam se da ti budeuser posted image user posted image i da ćemo zajedno moći pratiti user posted image zbilja se nadam i želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ruza84)
Neposredna veza do poruke: 359
4.4.2009 15:17:44   
ruza84
hvala ti draga slađana,i ja bih jako voljela da bude jedna malauser posted image što želim isto i tebi.šaljem ti veeeliki pozdrav i nemoj da se brineš....puussiica....nego idi kupi još testovauser posted image

(odgovor članu slađana)
Neposredna veza do poruke: 360
4.4.2009 19:00:21   
slađana
ma bojim se testova sad user posted image da se ne razočaram... a bojim se i da umišljam simptome pa user posted image ipak dođe, joj...

(odgovor članu ruza84)
Neposredna veza do poruke: 361
4.4.2009 21:34:32   
ruza84
joj i meni je tako ja sam maloprije kupila test ujutro ću uraditi,a vjeruj da se i ja bojim razočarenja,ali šta bude biti će......javim vam ujutro kakav je rezultat

držite mi figeuser posted image puuussa svima

(odgovor članu slađana)
Neposredna veza do poruke: 362
4.4.2009 22:06:06   
AnamariA
mene je sve strah da kupim dr da se ne razocaram user posted image i zato sam odlucila da cekam jos 10 dana dok ne odem kod gin ... to mi je najbolje... a izmedju ostlog drage zasto ne odete ginekologu ???

(odgovor članu ruza84)
Neposredna veza do poruke: 363
4.4.2009 22:28:24   
anuska08
Tami, moje velike čestitke nauser posted image !

Ostalim curama  koje očekuju user posted image (da ne nabrajam, jer vas je puno, a što me veseli) zaista želim da se iza vašim simptoma krije jedna predivna slatka user posted image ! Javite se!

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

(odgovor članu AnamariA)
Neposredna veza do poruke: 364
4.4.2009 23:28:43   
AnamariA
sve cestitke i od mene za malu user posted image i poz za nasu debelu user posted image  user posted image   jel koja imala problema sa bubuljicama ????  mene su izasle par kojih se ne mogu rjesiti trika nema, cak ih ni puderom ne mogu sakriti kakva mi je jedna strana lica... danas mi je na poslu bila doktorica koja kaze da je to simptom da sam trudna izmedju ostalog i da hormoni divljaju da se tako izrazim. kad sam joj rekla moje simptome ona mi kaze pa cestitam i ja sva zbunjena joj kazem da mi je test bio neg pre 2 nedelje a ona kaze da je moguca ovulacija tada bila... ja ne znam sto da mislim sva zbunjena i izgubljena a sad trenutno osjecam samo stomak koji je naduvan kao da sam u 5 mjesec, imam da izvinete gasove i noge malo bole, ledja vise ne i pocela je nesanica da me muci.. pozzz svima 

(odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 365
5.4.2009 8:54:04   
slađana
jutro !! i ružo ? nestrpljivi smo :) da anamaria, i meni su izbile bubuljice, svaki dan pokoja nova. čestitam tami na user posted image

(odgovor članu AnamariA)
Neposredna veza do poruke: 366
5.4.2009 10:55:46   
AnamariA
dobro jutro svima... ruzo kako si prosla jutros ? nadamo se da je user posted image na putu... a sladjo i mene se ove sto sad imam tek sad pocele smirivati ali su bolne i crvene sto tako nikad nisam imala i pocele su mi glavobolje od kojih cu poludjeti

(odgovor članu slađana)
Neposredna veza do poruke: 367
5.4.2009 11:49:25   
ruza84
user posted image user posted image a ništa tako sam se razočarala, test opet negativan.user posted image ma drage moje ja stvarno ne mogu više......nego se lijepo spremiti i otići ginekologu

šaljem vam pusu svima i drago mi je što ste uz mene

pusa,pusa

(odgovor članu AnamariA)
Neposredna veza do poruke: 368
5.4.2009 12:08:50   
magde
sta je ruza ne mozes da zatrudnis?

(odgovor članu ruza84)
Neposredna veza do poruke: 369
5.4.2009 12:18:38   
ruza84
pozz magde,ma ne....ovo bi bi bilo veliko iznenađenje,naravno pozitivno,tek smo na početku.,nije ništa bilo planirano..a kako nisam dobila od 18.2 mislila sam da će biti jedna malauser posted image  a kako je bilo i simtoma bila sam sigurna kad eto test opet negativanuser posted image

a meni user posted image još ne dolazi

pussaa,

(odgovor članu magde)
Neposredna veza do poruke: 370
5.4.2009 12:22:29   
magde
 znas sta bitno je da meris temperatura kad je malo povisena ondak tad je bas super za touser posted image a i malo da sedis u toplu vodu to sam cula od babeuser posted image i ne ustaj odmah nakon touser posted image znas ko.i ja nisam dobijala mislim i moja menstruacija nije bas redovna ali to smo cinili vrlo cesto i oooooop eto je moja mala kad sam se najmalo nadale.neboj se bice sve ok.pusaaaaaa

(odgovor članu ruza84)
Neposredna veza do poruke: 371
5.4.2009 12:25:03   
ruza84
hvala ti na podršci puno mi znači.....šaljem veeeliki pozdrav

(odgovor članu magde)
Neposredna veza do poruke: 372
5.4.2009 12:26:42   
ruza84
hvala ti na podršci.......puno mi znači......veeliki pozdrav

(odgovor članu magde)
Neposredna veza do poruke: 373
5.4.2009 12:52:12   
slađana
cao ruža ! ajoj baš sam se nadala da će ti biti pozitivno user posted image ne razumijem, tako dugo nisi dobila i imaš simptome... čudno. baš me zanima što se događa, i samnom, samo ja nemam hrabrosti za drugi test , sve mi se čini da ću ujutro do doktorice pa da vidimo... poludjet ću od neizvjesnosti inače. drži se ruža bude dobro !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ruza84)
Neposredna veza do poruke: 374
5.4.2009 14:56:06   
AnamariA
ruzo ne gubi nadu sve smo uz tebe.. ja sam batalila testove i cekam da idem kod ginekologa... a testovi su visepa ne znam kako ti reci... meni je koleginica 3 mjeseca bila trudna i sve je redovno imala menstr po 5 dana joj trajale i treci mjesec joj zakasni i ona podje kod gin a ona joj kaze da je trudna 3 mjeseca zamisli a test je radila kad joj je zakasnilo i dao je neg a zena trudna 3 mjeseca pa vidi al nije imala jedan jedini simptom... glavu gore tu smo da jedna drugu tjesimo jer prije ili kasnije sve prodjemo kroz ako ne isto onda sl situaciju.... ljubim vasss

(odgovor članu slađana)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *