Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti 22.3.2015 13:45:04
minja_
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: pocahontas
Film The Loft
Odličan, napet do kraja
Jest. Bas je dobar. I ja sam ga ovdje spominjala prije par dana
Neki dan ja pokrenem The Loft na Filmoviziji, kad ono film na holandskom, hajd reko, vrijedi "muke" ipak igra Miller:))) i nakon 40 minuta skontam da je americka verzija remake:D zaustavim holandski film, nadjem americki i pocnem ispocetka. Glumice su ljepse u holandskoj verziji.
Inace gledam samo zabavne filmove, koji me nece nicemu nauciti niti opteretiti. Ovo zadnje mi je glavno. Kad vidim kako teske drame gledate, skupi mi se zeludac samo od citanja sazetka na imdb. Dakle, drame - no, no.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti 23.3.2015 16:18:29
pocahontas
IZVORNA PORUKA: minja_
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: pocahontas
Film The Loft
Odličan, napet do kraja
Jest. Bas je dobar. I ja sam ga ovdje spominjala prije par dana
Neki dan ja pokrenem The Loft na Filmoviziji, kad ono film na holandskom, hajd reko, vrijedi "muke" ipak igra Miller:))) i nakon 40 minuta skontam da je americka verzija remake:D zaustavim holandski film, nadjem americki i pocnem ispocetka. Glumice su ljepse u holandskoj verziji.
Inace gledam samo zabavne filmove, koji me nece nicemu nauciti niti opteretiti. Ovo zadnje mi je glavno. Kad vidim kako teske drame gledate, skupi mi se zeludac samo od citanja sazetka na imdb. Dakle, drame - no, no.
da potpišem minju
ja volim filmove zabavne ala Gone Girl i ovaj The Loft da imaju radnju napetu, da me neće opteretiti, da su napucani do bola (da vidim kako im je u kući ), dobri frajeri, dobre cure, poslovi, ofisi, auta i čuda i ranju tu ubaciš i nema da ne valja
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti 23.3.2015 17:27:37
teacher75
Volim ja i dobar triler i dobru dramu i dobru komediju. Samo da je film dobar, kvalitetan. Da je po mogucnosti orginalan i neizvjestan i da je dobra gluma