Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti 2.3.2015 13:23:15
vila_7
Eh sad jos jedno pitanje - ja film skinem na laptop i kad ga pustim ide uredno , ali kad ga snimim na USB i stavim u DVD player - stalno slika koci - doduse tek sam probala i tako mi je bio samo jedan film pa sam ga pogledala na laptopu na kraju.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti 2.3.2015 13:28:16
MicoTico
IZVORNA PORUKA: vila_7
Eh sad jos jedno pitanje - ja film skinem na laptop i kad ga pustim ide uredno , ali kad ga snimim na USB i stavim u DVD player - stalno slika koci - doduse tek sam probala i tako mi je bio samo jedan film pa sam ga pogledala na laptopu na kraju.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti 2.3.2015 17:12:38
aazra
Ja planiram Birdman pogledati opet, bas iz razloga sto je i meni na pocetku djelovao dosadno, pa su mi promakle neke zanimljive konverzacije...no, moj se ukus ionako razlikuje od vecine osoba ovdje pa je mozda bolje da ga ne gledate
Sinoc me privukao ovaj, neobican je i vise ima tuznih nego komicnih scena, ali eto...
Vila, da nije nesto do programa na kompjuteru preko kojeg skidas filmove, nama u zadnje vrijeme isto zastajkuje, iako je kod nas laptop spojen direktno s tv-om.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti 3.3.2015 13:10:46
vila_7
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: vila_7
Uredno uskladiš naslove prevoda i filma?
Podržava li ti DVD format koji skidaš sa neta?
Ni ne skidam prevod (to jos nisam probala , pocetnik sam ) , a valjda podrzava jer ide uredno ton i slika samo sto nekad steka
Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.
mamina princeza 25.02.2008. mamin princ 01.10.2011
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti 4.3.2015 23:49:13
saritaa
sinoc gledala the best offer, zanimljiv, drzi paznju, iako je prilicno predvidiv, malo su mi bljutave one scene sexa, ali hajde zmirila sam