|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  298 299 [300] 301 302   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
11.3.2015 19:42:56   
artist
Pa kaže to danas meni i dr.Brankica ima žena sa dosta dobrih folikula ali se ne oplode, a opet ima žena sa samo jedan ili dva folikula pa se oplode nemora to nista da znači.E sad vidjećemo kakve sam sreće danas mi je bila treća folikulometrija u petak četvrta.Ajde vi koje imate iskustva sa tim folikulometrijama koliko puta se to radi

(odgovor članu harmonika)
Neposredna veza do poruke: 7476
11.3.2015 20:18:41   
kolač
artist,do petka će ti taj od 14 mm biti sigurno 17 pa i veći i tad bi mogla stopirati,pa u nedelju na aspiraciju.možda i taj manji još malo naraste,ali je taj veći dosta napredniji,pa je sigurno i bolji i na njega računaju.sretno!

(odgovor članu artist)
Neposredna veza do poruke: 7477
11.3.2015 21:36:28   
artist
kolač hvala, pa sad se sjetih dr.reče dođi u petak pa će mo vidjeti za nedelju ali nije rekla šta valjda je mislila na to

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 7478
11.3.2015 21:37:07   
tina15
Drage moje,ja bih rekla da je user posted image stigla. boli kao standardna menstr,ali me buni posto imam samo malo smedjkastog na ulosk. dali to spada u normalno Zbog mikroginona? Sutra bih ga trebala opet poceti piti. Pa eto,dobro bi mi dosao neki savjet. Hvalaaaa

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 7479
11.3.2015 21:41:01   
harmonika
Artist nemoj da se nerviraš,ne vrijedi. Ja sam rekorder u folikulometrijama,imala sam ih 5 pa tek onda aspiracija.Žene uglavnom imaju 3 ali eto kod mene kilavo išlo. Sporo rasli folikuli,mada je meni prirodno duži ciklus,na 32 dana tako da mislim da je to u pitanju. Baš kada mi je bila ovulacija,18.dan bila mi je i aspiracija. uglavnom bilo mi je baš dosadilo,svaki dan na posao pa sa posla u BL pa Jovo na novo. Ali šta da radimo kad tako mora. A dr je u pravu,nikakva garancija nije ni da imaš 10 blastica. najbitniji je krajnji rezultat. Meni još ništa ne javljaju,mail sam poslala ima 2 dana. Tačno kada poludim ima da odem kod njih lično i zagrmim!

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 7480
11.3.2015 21:52:54   
dobro
Harmonika,jesi ponovila bris na hlamidiju?jesu li ti dali shemu? Ja pijem po dva microginmicroginona,glava me boli stalno-al mogu podnosljivo-krvarenje se smanjuje-od podne mi se i kkrvarenje smanjilo;mislim da ce skroz prestati..panklav pila zbog upale..

Neposredna veza do poruke: 7481
11.3.2015 22:01:04   
harmonika
Nisam ponavljala,planiram sljedeće sedmice.Ma žene,ja više ne znam kako da uzimam dane na poslu. Eto zeznuše me i za trombofilije zbog uputnice i za taj bris. svake sedmice uzimam dane,a tek šta će biti kada krenu folikulometrije i sve što slijedi poslije... šemu nisam dobila. tako je bilo i prošli put,dobila sam šemu kada je počela stimulacija. ma nisu mi jevili ni za hormone,da li je sve ok. svi su u referentnim vrijednostima ali mislim da je malo bezveze da mi nisu potvrdili. t
tina,mislim da je to normalno,ja nisam imala problema sa mikroginonom ali sve je to u prihvatljivim granicama.

(odgovor članu dobro)
Neposredna veza do poruke: 7482
12.3.2015 11:00:00   
mionab
Cure gdje ste???Kod mene stanje isto.Stomak me ne boli 2 dana, povremeno osjetim kao nešto i to je to i osjćaj da sam dobila.Ne smije ni ići više u wcuser posted image
Da mi je pregurati do bete.Još 4 dana.

Neposredna veza do poruke: 7483
12.3.2015 11:22:55   
nikitan
mionab brojis sitno,he he,neka daj boze da bude sve uredu,i da se naravno obradujes visokoj beti,odbrojavamo i mi s tobomuser posted image

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 7484
12.3.2015 11:45:16   
harmonika
Joooooj znam kako se osjećaš Mionab,ovi posljednji dani su najgori. Ali guraj nekako,uskoro će doći i tvoj veliki dan,predosjećam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikitan)
Neposredna veza do poruke: 7485
12.3.2015 11:49:09   
Rijada
Drage moje zenice evo i mene samo da vas pozdravim.Mionab bice tu ako Bog dauser posted image user posted image sto ti od srca zelim.
Kao i ostalim koje cekaju BraMar,nina79,An Nur zelim od srca da svaka ugleda user posted image user posted image user posted image user posted image

A naravno i ostalim zelim puno srece da vas sada ne nabrajam sve ja vam od srca zelim da svaka od vas ostvari svoju naj vecu zeljuuser posted image

Ja sam hvala Bogu dobro,danas sam puni 19+2dana.I polako me bebica sutira preljep je osjecaj.user posted image
Sto vam od srca zelim da ubrzo svaka od vas dozivi.Lijep pozzz za sve

(odgovor članu artist)
Neposredna veza do poruke: 7486
12.3.2015 12:00:49   
Maksi13
Pozdrav drage ženice, evo i mene. Završila sa terapijom za ureaplazmu, dobila ciklus, javila se u B. L. i od sutra počinjem sa mikroginonom. Kad prođe ciklus da uradim bris za ureaplazmu i pripremam se za april. Poslali su mi šemu, pa se nadam da ima još neka ženica ovde za april. Srećno svima šta god radile!

Don't walk, just fly!!

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 7487
12.3.2015 12:19:57   
soma
Maksi13 i ja sam u aprilu user posted image

< Poruku je uredio soma -- 12.3.2015 12:20:27 >

(odgovor članu Maksi13)
Neposredna veza do poruke: 7488
12.3.2015 12:48:51   
tina15
I ja sam u aprilu :) nadam se da ce nam ovaj april biti srecan i berićetan :) :)

(odgovor članu soma)
Neposredna veza do poruke: 7489
12.3.2015 12:53:57   
Maksi13
Ju huu, ima nas i biće uspešno! Mora tako biti, samo mislite pozitivno i biće onako kako mi želimo. Možda ću nekome zvučati smešno ili kako god...ali ja sam rešila da uspem i verujem da će tako biti!!! Ljubim vas i možda nam se društvo za april još uveća. Cure, jeste dobile šemu za april, znate okvirne datume?? Ja na UZ i po terapiju idem 26.03.

Don't walk, just fly!!

(odgovor članu tina15)
Neposredna veza do poruke: 7490
12.3.2015 12:55:31   
kolač
rijada,baš lijepo što si nam se javila i drago mi je da si dobro i da napreduješ.uživaj u svojoj sreći i da izgurate do kraja bez problema.user posted image
mionab,taj osjećaj je grozan i mislim da niko ne može da prođe smireno kroz sve to.nedaj se,izdrži još malo!znaš da tako mora,pored tvojih najmilijih i mi smo uz tebe!user posted image user posted image

(odgovor članu tina15)
Neposredna veza do poruke: 7491
12.3.2015 13:00:07   
tina15
Ja sam dobila shemu jos u februaru. Danas startujem sa drugom turom mikroginona,dobro sam podnijela prvu turu. Prvi uz mi je sad 26.03.da vidimo kako reaguju jajnici na mikrogin. Ako bude sve ok,trebala bih pocetkom aprila poceti sa bockanjem. Eto :) samo naprijed,nema posustajanja

(odgovor članu Maksi13)
Neposredna veza do poruke: 7492
12.3.2015 13:02:49   
Maksi13
Super tina15, znači idemo isti dan na UZ...ja sam u 10.30h ;)

Don't walk, just fly!!

(odgovor članu tina15)
Neposredna veza do poruke: 7493
12.3.2015 13:03:52   
tina15
Ja sam u 13h :)user posted image

(odgovor članu Maksi13)
Neposredna veza do poruke: 7494
12.3.2015 13:06:40   
Maksi13
Pa dobro, ako se ne sretnemo taj dan eto nam aprila!!

user posted image user posted image

Don't walk, just fly!!

(odgovor članu tina15)
Neposredna veza do poruke: 7495
12.3.2015 13:40:36   
soma
Ja cu na UZ 20.03. u 10:30h..sretno svim zenicama i drzim vam fige.

(odgovor članu Maksi13)
Neposredna veza do poruke: 7496
12.3.2015 13:44:40   
soma
Maksi13,tina15..koliko vi imate godina..ja 29god

(odgovor članu soma)
Neposredna veza do poruke: 7497
12.3.2015 13:49:17   
tina15
Ja 27 :)

(odgovor članu soma)
Neposredna veza do poruke: 7498
12.3.2015 13:51:14   
harmonika
Rijada,draga moja trudnice,uživaj sa svojom bekanom,srećna sam zbog tebe. Znaš li pol bebe?
An Nur javi nam se kako si prošla na transferu,koliko si embriona vratil?
Vidim ja da je u aprilu društvance spremno. Ja sam navodno u maju ali mi niko nije dao šemu a s obzirom da mi nisu ni na mail odgovorili moraću ja sljedeće sedmice malo da ih obiđem,nema mi druge. Ne želim da se nerviram oko ovakvih gluposti,prošli put sam zbog ovog nemara bila stalno napeta. Morala sam stalno da ih zovem i napominjem.
maksi ti dakle počinješ sa kontracepcijom iako nisi dobila nalaz na bakteriju? na kakvom ste protokolu cure?

(odgovor članu soma)
Neposredna veza do poruke: 7499
12.3.2015 14:22:26   
Maksi13
Otkucala celu poruku i nestade, hahaaa...ma nema veze, više me ništa neće iznervirati.
Cure najmatorija sam, celih 35 godina!! ;)
Harmonika, krećem ja sa tabletama bez nalaza jer prosto znam da je sad sve ok, posle skoro godinu dana borbe s njom napala sam je sa svih strana...antibiotik, vaginalete antibiotika i biljni sirup za bakterije, pa sad prosto mora nalaz biti čist. Koliko sam skontala na forumu, mislim da sam na dugom protokolu.
Inače, ja sam bila u postupku za decembar, špricala se 15 dana i dobijem ospice pa sve obustavljeno. Znam da je tako moralo biti, za moje dobro...tako da sam sad spremna i smirena za uspešan postupak u aprilu, što želim i svim ostalim ženicama....svakog meseca!!

user posted image user posted image

Don't walk, just fly!!

Neposredna veza do poruke: 7500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  298 299 [300] 301 302   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  298 299 [300] 301 302   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Spavanje
veeseelaa

Da li smatrate da je spavanje gubljenje vremena koje bi mogle iskoristiti na neke bitnije stvari

Ne (48%)

Da (11%)

Ponekad (17%)

Najbitnije je da se naspavam :) (23%)

Broj svih glasova: 209

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *