Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Na stranici Vlade KS nema obavjesti da je nadlezno Ministarstvo prebacilo sredstva Opstinskim sluzbama, tako da vjerovatno i nisu... Dakle prije naredne sedmice def nista, uopste se ne nadam do utorka najranije nicemu. Bezobrazluk Valjda su se zabavili o svojoj "muci" oko promjene vlasti pa ukidanju "bijelog hljeba" i kojekakvih bespotrebnih savjetnika, valja to sve "uhljebiti" opet, bas ce jos o nama misliti, pih...
A ovi po firmama uredno krešu platu koja mi bude 15 dana prije porodiljske
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Ajmo sutra da ih zovemo da im se usijaju telefoni...em nam duguju po dvije em kasne sa uplatama ovo je krajnje bezobrazno...ja sam vec zvala u petak nema nista prije ponedjeljka tako da ce biti oko 15-tog
Pozdrav mamice, Nova sam al vec stara . Ako moze neko da mi odgovori na sljedece pitanje: pocela sam raditi 20 januara pa me zanima da li imam pravo na naknadu do 20-tog? Hvala unaprijed pozz
drage mame možete li mi reći kolika je sad naknada.jeli ista svaki mjesec ili je svaki putdrugi iznos. koliko piše na rješenju. ja sam na općini ilidža i tražili su mi potvrdu da mi poslodavac neće isplačivati plaću.na poslu su mi dali potvrdu da mi neće isplačivati punu ,nego razliku plaće.ne znam šta je njih briga.to je stvar poslodavca. tek sutra trebam predati papire za porodiljsko jer rodni list sad se čeka po tri sedmice. sve je puno kompliciranije nego prije 3 god,kad sam rodila prvo dijete.
Evo i mene sa pitanjem, nisam upratila prethodne odgovore, pa me zamina, koliko uopste kasne sa isplatom naknada, jer znam da su neke cekale i po par mjeseci da im se naknada isplati? Ja cekam rjesenje od opstine Ilidza, a porodila sam se u januarum dakle mogu li ocekivati prvu naknadu u aprilu i hoce li tad isplatiti dvije (za februar i mart) ili se to bas dugo ceka? Hvala unaprijed na odgovorima :)
Evo i mene sa pitanjem, nisam upratila prethodne odgovore, pa me zamina, koliko uopste kasne sa isplatom naknada, jer znam da su neke cekale i po par mjeseci da im se naknada isplati? Ja cekam rjesenje od opstine Ilidza, a porodila sam se u januarum dakle mogu li ocekivati prvu naknadu u aprilu i hoce li tad isplatiti dvije (za februar i mart) ili se to bas dugo ceka? Hvala unaprijed na odgovorima :)
Kasne jednu naknadu, zadnja isplacena se odnosi na januar 2015. A ako si se porodila u januaru onda ces logicno i prvi iznos dobiti za januar sa zakasnjenjem obzirom da jos nisi dobila Rjesenje, jer porodiljsko ti tece najkasnije od dana poroda, a u aprilu sigurno neces dobiti martovsku, nece niko od nas, ne brini Suma sumarum, ako dobijes Rjesenje ovih dana, nadaj se iduci mjesec, tj u aprilu januarskoj i februarskoj naknadi, a ako ne dobijes Boga mi ces cekati maj Nadam se da sam bila jasna dovoljno
< Poruku je uredio buci muci -- 11.3.2015 20:47:30 >
Napisala sam da sam se porodila u februaru... zato pitam koliko kasne jer vidim da ovdje neko spominje da je dobio po 2 naknade... pa se pitam jel to praksa... lijepa vremena prije 4 godine kad sam se prodila bile redovne naknade i jos 13-ta se dobijala... lijepa vremena