|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart
6.3.2015 11:00:23   
AzraB

IZVORNA PORUKA: lala88

meni vec dva razlicita dr rekla da je MOZDA musko da nisu sigurni, nesmije jos nista da kupim.
konta poceti kupovati zutu boju. Ma samo da je zivo i zdravo, ali bi volila da znam, a odjecu imam i za djecaka i za curu.

ma sta god da je neka je zivo i zdravo, saznat ces ima jos vremena user posted image ja sam saznala tek u 20 i nekoj sedmici da je curica. Jesmo se zaredali, trebalo bi malo i djecaka user posted image

03.04. ocekujemo nasu mrvicu

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 276
6.3.2015 11:05:22   
Selzy
Azra hahaha slazem se user posted image lala hvala sto nas uputi da ne boli user posted image inace kazu da je vise neugodno, samo neka ne boli, dosta sto ce porod boljeti i jos sivanje uhhh user posted image ma necu razmisljati o tome, samo da sto prije bude gotovo i da du nam bebice zive i zdrave ako Bog da user posted image

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 277
6.3.2015 11:07:49   
AzraB
Selzy nadati se najboljem user posted image mislim, malo koja da ne rezu, ali hajde proci ce nas i to aBd, nismo jedine user posted image

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 278
6.3.2015 11:16:12   
Selzy
Bas tako draga, ma da znam par zenica koje su prosle bez rezanja i sivanja, valjda elasticna koza, sretnice user posted image ali znam da je to rjetkost, ali kao sto rece nadati se najboljem, samo pozitivne misli user posted image

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 279
6.3.2015 11:54:07   
AzraB
bit ce to sve dobro aBd user posted image kasnije cemo samo pricati o bebama, mi vise nismo ni bitne user posted image

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 280
6.3.2015 12:20:15   
alman
kako ste mi sve redom, i kod nas je tmurno vrijeme i ja evo kontam da li da ode sa malim do stare nane imam jos jednu zivu, al vidjet user posted image

rose user posted image za curu samo nek je ziva i zdrava,lijepo je imati sestru user posted image , meni je uvijek bila zelja i bilo mi zao sto nemam sestru, umrla sa 6 mjeseci bila mladja od mene 2 gd, a brat 8 god. mladji od mene tako da je uvijek bio rat u kuci user posted image

a sto se tice vaginalnog pregleda i mene su prosli put 15 dana pred termin prvi put pregledali i nije mi nimalo bio bolno, a kasnije sam bila navikla jer me je svaki dan od termina do poroda pregledao vaginalnouser posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 281
6.3.2015 12:22:37   
rose
alman to je bas tuzno za sestru user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 282
6.3.2015 12:28:15   
bejbibi
Hello zenice jeste se raspisale btavo :) evo nas u igraoni M uziva..... Samo da i ja odgovorim za te preglede vaginalne,mene je dosad svaki put pregledavao i nista ne boli..izgleda neugodan samo taj ako predjes terminuser posted image ne znam za to...a sto se sivanja tice ako daju anesteziju nista ne boli vjerujte..apsolutno se ne osjeti i rezanje nije bolno naspram porodjajnih bolova... Tako da ne brinite nista hehe..kasnije malo rana bolucka al nije nista tako bolno.. Sjednete ili lezite na kuk i sve petuser posted image stvarno je tako il barem mene licno.nije toliko bokilo a nisam bas tolerantna na boluser posted image no sikiriki,samo uzivajte..
A zenice koje ne znaju sta nose a hoce da kupuju odjecu savjet vam je kupite neutralne boje, to se najvise isplati bogami

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 283
6.3.2015 12:42:04   
AzraB
jeste se raspisale danas, neka vala malo za promjenu user posted image

ja pristavila grah da se kuha i jos cu napraviti lazanje, moji danas na rucku. Nisam bas nesto raspolozena za kuhanje, al hajde, ne mogu im reci ne dolazite user posted image
u Sa je snijeg napokon malo stao, ali je vani i dalje da noge polomis user posted image

bejbibi slazem se za neutralne boje, ja sam za opcenito, jer ako je prvo dijete npr curica, moze drugo biti musko, pa da se moze koristiti ubuduce. Meni je mama cak i koleca kupila neutralna, kaze neka bit ce djece, da se bar u to ne mora ulagati. Iako smo mi imali na raspolaganju i kolica od mm brata, ja nisam htjela, reko mi imamo svoje.

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 284
6.3.2015 12:44:41   
rose
meni su troje kolica teget, zelene i sive....mada su kupljene za curicu...a sto se tice odjece malo je neutralne jer sam i prosli put znala da je zensko...ali evo aBd iskoristit ce se opet user posted image

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 285
6.3.2015 12:53:43   
alman
i ja sam kupovala neutralne boje prosli put, al sam stvarno malo sta kupila dobila od djdjince sve za djecaka i donosilo se na babine za djecake, al opet mislim da mogu iskoristiti ecinu stvari barem one do god, bodice, gegice, a krevet smo kupili narandjast tako i ogradicu i posteljine su neutralne, a kolica su nam zelena tako da i ona mogu, jedino ako bude cura ona korpa za iznijeti iz bolnice ona nam je plava al rekla mi je zaova da ce mi dat ona svoju u nje bez neutralna user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 286
6.3.2015 13:01:47   
M.A.M.
Gdje ste zenice,i kod mene snijeg prestao al je bljuzgavica uzasna
Vidim pricate o tim stvarcicama za bebe,recite mi ona korpa za iznijeti bebu,jel se isplati kupovati ili posuditi?

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 287
6.3.2015 13:02:40   
AzraB
ja sam isto kupovala neutralno, i dosta bodica i gegica je tako, mada moja mama sad kako zna da je curica pocela je i samo zensko kupovati user posted image
veceras cu joj reci nek pripremi sve sto je kod nje i nek donese, vrijeme je da se sve sprema na svoje mjesto dok jos i ja mogu. user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 288
6.3.2015 13:03:53   
AzraB

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Gdje ste zenice,i kod mene snijeg prestao al je bljuzgavica uzasna
Vidim pricate o tim stvarcicama za bebe,recite mi ona korpa za iznijeti bebu,jel se isplati kupovati ili posuditi?

meni je to iskreno glupo, ako bas imas od koga posudi, kazu da se ne koristi dugo. Ja cu svoju iznijeti aBd u autosjedalici..

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 289
6.3.2015 13:14:06   
alman
i moje je misljenje da se ne isplati kupovati, ja to nisam mogla ni od koga da posudim pa sam kupila al sam uzela najjeftiniju i vjeruj mi da smo je jedino ono do 2 mj koristili na odlaske na kontrolu, a kasnije u autosjedalicu stavljaja jastucic mali da bude u lezecem polozaju dok nije poceo sjediti, user posted image

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 290
6.3.2015 13:16:49   
alman
ja sam u tu korpu stavila svoje jastuce sto su mene iznijeli iz porodilista mama sacuvala, ono bijelo slingano jastuce mozda su i vas roditelji u tome iznosili user posted image meni je to nesto tako lijepo, tako da sad mozda cu samo u tome i iznijeti jer bit ce vjerovatno lijepo vrijeme i toplouser posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 291
6.3.2015 13:21:07   
AzraB
pa bas zato sto se ne koristi dugo i ne isplati se. Ako ce se vec koristiti onda bolje posuditi ako neko ima.. Ja cu autosjedalicu kao ti alman sto si koristila dok ne pocne sjediti, kasnije je lahko...mada su mi i kolica od prvog dana se mogu koristiti, ali hladno je jos za toga.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 292
6.3.2015 13:27:58   
M.A.M.
Moja prijateljica stavljala bebu do 40 dana da spava u onoj korpi pored nje,pa eto zato pitam,malo mi bilo cudno ali eto
I ja sam bila sva u slinganom user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 293
6.3.2015 13:31:01   
alman
moja kolica su skoro pa nova, nekako smo ih skroz malo koristili a skupo ih platili, al nadam se da cemo sad sa ovo bbicom da ih vise iskoristimo user posted image ,
azra ma tamam dok se malo oporavite bit ce maj i ljepse vrijeme za setati user posted image jedva cekam lijepo vrijeme proljece i ljeto vala bas mi je dosta vise snijega, al opet hajd bolje je i da se sad ispada nego u maju user posted image

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 294
6.3.2015 13:37:36   
AzraB
i ja kazem, a onda citavo ljeto i proljece uzivati sa bebicama aBd user posted image i meni je ovog snijega preko glave, ali sreca sad kad moram na kontrole cesce moze me mm voziti da ne idem sama user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 295
6.3.2015 13:48:54   
Selzy
Vidim pricate o stvarcicama, kod mene je djecak, ali sam ipak kupovala sve neutralno, jer planiram i drugu bebu ako Bog da pa zasto bih za par god.kupovala sve ponovo, kupili smo sve user posted image i sve je spremno, oprano, ispeglani i slozeno u ormaric, samo jos da se krevetic sklopi, ali to mogu dan, dva pred porod, krevetic je bijeli sa malo zelene i uzeli smo grackova kolica bordo boje :) aa AZRAB i ja cu u autosjedalici bebu iznjeti ako Bog da i cini mi se najprakticnijom, jer cu je svakako koristiti, aa korpu da uzmes i bude ti mjesec, dva bezpotrebno, bar ja tako mislim user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 296
6.3.2015 13:55:37   
AzraB
i ja sam tako razmisljala Selzy, jer planiramo aBd bar jos jedno dijete. Sve sto sada uzmemo ne moramo kasnije, pogotovo vece stvari tipa kolica. I kod mene su Graco kolica u bez boji, a autosjedalica je crna sa zelenim, sve moze posluziti i kasnije user posted image

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 297
6.3.2015 14:02:27   
rose
kod mene graco teget user posted image

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 298
6.3.2015 14:03:30   
AzraB
mogle bi mi kakvu reklamu za Graco napraviti user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 299
6.3.2015 17:44:35   
bejbibi
Uh jes mi drago kad ima puno postova pa se zavalim i citamuser posted image ...prvo izvjestaj pa onda mislhenje za sve hahhaa

Mi doski kuci oko pola 2 i mm me iznenadio oprao sporet jer je pusio al zato sam ja prasinu cistila user posted image i onda usisaala detaljno, pod prebrisala, kupatilo izribala itd, rucak,kafica i evo sad malo da odmorim heheheh.....

Kod nas skoro sve neutralno..krevwtic nam je bijel a posteljina odnoano ona ogradica sa posteljinom zelenkasta zuta...plus imam dvoje bez posteljine sa nwkim zivotinjicama...kolica su nam u nijansama zelene i to cemo.koristit aBd...mi smo bas puno koristili kolica al ko nova hehhw....eh bebu cu iznijeti.u korpi koja je dosla uz kokica ona prva od 3u1.... Sto je ravna... Tako sam i M tako cu i curu aBd :))...... Odjece imam od M neutralne a bogami i.plaveuser posted image al sta fali, bebice su slatke u vreci da ih obucesuser posted image a imam i pinky stvarcica sto mi je mama kupila i jos uvijek.kupujeuser posted image al ne mogu je odgovoriti sta cu, navalila... Cak mi i pelene kupujeuser posted image

Eh ja danas kupila sve sto je falilo,flasica,duda,hrana,d3 kapi,pelene,itd....svasta nesto...istrosila se opetuser posted image

Et, ne znam vise sta da kazem... To je to the user posted image

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *