Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 5.3.2015 23:18:04
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Selzy
Bejbibi mozda kod vas u bolnicama to ne praktikuju, u vojnoj traze te briseve prije poroda, a mislim i da je na jezeru tako, cekam nalaze pa cemo vidjeti sta ce mi gin.reci, valjda ce me pregledati i propisati mi nesto, ne bih da uzimam na svoju ruku
Da,moguce
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 6.3.2015 9:19:47
bejbibi
Sabahajrola zenice gdje ste, nema vas..... Uspavale se sve ....ja nisam bas najbolje spavala zbog M, kasljo citavu noc.izgleda nije mu odgovarala set_njica juce.. Al onaj suhi kasalj ga muci.... Mene boli grlo i to lijeva strana samo kad gutam :( ide mi nekad i na uho... Zna li koja kakav lijek za to.. Pokusat cu kaduljom sapirati..
I kad duboko udahnem osjecam neki sum u plucima
< Poruku je uredio bejbibi -- 6.3.2015 9:20:46 >
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 6.3.2015 10:07:30
bejbibi
IZVORNA PORUKA: lala88
jutro zene, sta ima? Kakvo vam je vrjeme, kod mene sunce.
Kod nas jak vjetar..nije bas tmurno al nije ni suncano nesto....cekam M da ustane pa da izadjemo... Idem kupiti jos neke sitnice i da zavrsim vise sa tim dzidzama za bebu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 6.3.2015 10:25:56
rose
al bas me lijepo vijest iznanadila rekose mi djecak al me rezultat bas odusevio....valjda sam navikla da imam curu mazu pa jos jedna dobro dodje ,,,mada bi me sin vise volio
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 6.3.2015 10:29:56
AzraB
Jutro moje, kako ste mi danas?
rose bas mi je drago da je sve uredu, sad uzivaj i mazi pupu do kraja aBd
ne znam ko je pitao za bijeli iscjedak, imam ga i ja, u zadnje vrijeme cak i malo vise. Moram nekad po 2-3 puta ves da mijenjam na dan...Sad kad budem isla na kontrolu pa vidjet cu sta ce mi reci, valjda ce me gledati i vaginalno, ne znam kako je na Jezeru
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 6.3.2015 10:43:48
rose
IZVORNA PORUKA: lala88
krenulo sa curama pravo, mozda i meni sledeci put kaze da je cura
meni moja dr prvo rece cura pa onda djecak a i meni se ucinilo da je djecak...mozda je pupcanik bio...sad kod mehmedbasica da uzme vodu i kaze misli da je cura...dodje rezultat curetak majkin
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 6.3.2015 10:45:22
anitaa
Rose to je super vijest, a curi se ostvari zelja za seku... AzraB, pitala si me gdje sam u Sa - kraj Merkura na Otoci/C.Vili, kontala neko vrijeme, jer smo podstanari, a evo ostadosmo skoro 5 godina, a ti gdje zivis u Sa?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 6.3.2015 10:53:22
rose
IZVORNA PORUKA: anitaa
Rose to je super vijest, a curi se ostvari zelja za seku... AzraB, pitala si me gdje sam u Sa - kraj Merkura na Otoci/C.Vili, kontala neko vrijeme, jer smo podstanari, a evo ostadosmo skoro 5 godina, a ti gdje zivis u Sa?
i mi smo u ovom stanu oko 5 godina uselili kad sam bila trudna sa S ... jos nam se ne da imati nesto svoje al nek smo zivi i zdravi
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 6.3.2015 10:55:49
lala88
meni vec dva razlicita dr rekla da je MOZDA musko da nisu sigurni, nesmije jos nista da kupim. konta poceti kupovati zutu boju. Ma samo da je zivo i zdravo, ali bi volila da znam, a odjecu imam i za djecaka i za curu.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 6.3.2015 10:56:46
AzraB
IZVORNA PORUKA: anitaa
Ja sam na Ilidzi, ma pitah te jer rece da ti je daleko posao i kuca.. Ma hajde nije nikad kasno, bit ce bolje aBd samo nek se zivo i zdravo :)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 6.3.2015 10:58:18
AzraB
IZVORNA PORUKA: Selzy
Rose sada uzivaj! kako ste mi trudnice? Azra mislim da vaginalno pregledaju tek nekad pred termin, valjda nije bolno
ma nemam pojma uglavnom vaginalno slijedi svakako da se hoce vise sve zavrsiti da ponovo vidim obrijati svoju gospodju hahahahaha nadam se da nije bolno inace cu poceti da se bijem tamo s doktorima
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 6.3.2015 10:58:23
lala88
mene dr pregleda svaki put vaginalno i pregledace do poroda, takva mu praksa, pregleda me samo prstima, a uzv radi svako 8 sedmica, nalaze krvi svako 2-3 mjeseca. Vaginalni pregled nije bolan.