|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  292 293 [294] 295 296   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
2.3.2015 17:03:52   
mionab
Harmonika kad budeš na paprikovcu radila zapisaće ti šta ne rade od navedenog na tvojoj uputnici pa onda nazovi konzilijum .Pošto u konzilijumu bude ranije nalaz.Za 7 do 10 dana ti na mail pošalju.To možeš kad ponovo budeš dolazila u bl ako imaš još šta ovdje raditi.

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 7326
2.3.2015 17:33:57   
harmonika
Artist ne znam ništa o tome ali s obzirom da si usred ciklusa a još ta punkcija vjerovatno je normalno što krvariš toliko. smiriće se,ne brini. joj,ja bih pobjegla kada bi mi takvonešto naživo radili user posted image
u srijedu ću u BL da odradim to što treba pa bih opet u subotu do medika sa nalazima i da mi već jednom naprave šemu. neprestalno razmišljam o datumima i razbrajam,muka mi je više od toga. počela sam sanjati datume i protokole.
mionab ženska glavo šalji to u fond,što bi ti davala pare kad imaš osiguranje???

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 7327
2.3.2015 19:39:21   
ringer
Artist kako se radi ta punkcija ciste?
Odsad će sve nabolje da ti krene,samo naprijed.
Sretno svima u postupku i u čekanju bete.
Pozdrav za An NUR

(odgovor članu harmonika)
Neposredna veza do poruke: 7328
2.3.2015 20:09:13   
nina 79
Evo me cure.Danas radila aspiraciju i izvadjeno mi je 5 jajni celija.Rekli su u sredu ce me zvati da mi kazu kad da dodjem.Mozda u cetvrtak ili petak ce biti transver.Inace ona devojka psiholog nije se odvajala od mene,divna devojka.Dr Sanja radila aspiraciju.Malo mi je mucenje bili do kuce dalek put.Cim sam dosla odma sam zaspala i dobro se osecam.Inace ja sam bila na kratkom postupku,a moja sugradjanka je na dugom.Ona ce u cetvrtak za BL.

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 7329
2.3.2015 20:47:50   
BraMar
Ja cu u srijedu na IUI pa sta bude user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina 79)
Neposredna veza do poruke: 7330
2.3.2015 20:52:47   
artist
Punkcija ciste poput obicnog pregleda samo sto ti cistu bodu veeeeeeeeeelikom iglom, to ti je par minuta nije to bas toliko strasno boli ali se izdrzi .Meni su danas dali lokalnu ustvari poprskaju nečim što hladi i to je to,uglavnom cura psiholog je svo vrijeme bila samnom i drzala me za ruku i kaze slobodno ti mene stisni kad te zaboli jako fina cura .Nina mozda smo se i vidjele danas

(odgovor članu nina 79)
Neposredna veza do poruke: 7331
2.3.2015 21:39:10   
harmonika
BraMar draga srećno ti bilo!
Nina i tebi želim da ti uspije,da ubodeš blizance i ne mučiš se više!
artist neka je sve to prošlo pa da već jednom kreneš u protokol. srećno sa bockanjem!

(odgovor članu artist)
Neposredna veza do poruke: 7332
2.3.2015 22:15:51   
ringer
Nina i BraMar sretnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Neposredna veza do poruke: 7333
2.3.2015 22:35:19   
dobro
Artist,da li ti je iko predlozio hiperbaricnu komoru?.cula sam da ukoliko se ukoliko se hormoni ne mogu dovesti u balans;preporucuje se to kao jedna od terapija.

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 7334
2.3.2015 22:42:13   
Vanja88
Drage heroine
kad zagusti i kad vam dodje da sve posaljete i tri lepe...znAm bila sam u toj situaciji...evo da vas malo oraspolozim:

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/538883/Cekali-smo-na-Srecka-18-godina-i-248-dana

2010: Andjeo 1 ..6w3d
2011: Andjeo 2 .. 8w0d
2013: Andjeo 3...12w4d
8.12.2014 u 10:57 rodio se ZIVOT.. NIKOLA<3
6.7.2015 Biohem. 5w5d

(odgovor članu dobro)
Neposredna veza do poruke: 7335
3.3.2015 8:52:12   
artist
niko mi nista nije rekao za to , samo mi dr Sanja juce reče ajde da uradimo tu punkciju ciste pa ta jednom krenes sa terapijom.Dali mi menopur 3 boce svaki dan pa u petak opet kod njih pa će valjda reći šta dalje.Ovo je meni prva vto pa pa i neznam jesam li ja uopste pocela sa protokolom ako se bocam.

(odgovor članu Vanja88)
Neposredna veza do poruke: 7336
3.3.2015 9:51:00   
kolač
Artist,naravno da si u protokolu i neka sve prođe kako treba.Sretno!Vanja 88,čestitam.Uživaj u svojo sreći!Srećka zemunca,sam gledala na tv i mislim da nikoga ne ostavlja ravnodušnim.Svaka čast!

(odgovor članu artist)
Neposredna veza do poruke: 7337
3.3.2015 11:23:30   
nikitan
artist hvala bogu da moze i ta punkcija ciste da se uradi,da vec jednom krenes u postupak,cim si krenula sa bocanjem to je to,navijam za teb,drzim palceve,sretno,uh sad je i meni lakse ,stavljam zelenu glinu,pijem caj od kunice ali ako cista neode nadam se da ce i meni predloziti tu punkciju,pa neka boli,izdrzat cu,samo da fsh bude dobar,jedem smokve stalno,pa valjda ce biti sve uredu,

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 7338
3.3.2015 11:25:16   
nikitan
bramar sretno i tebi

tina 79 i tebi puno srece

(odgovor članu nikitan)
Neposredna veza do poruke: 7339
3.3.2015 11:42:01   
nina 79
Artis krenula si ti sa postupkom cim se bockas.I ko zna mozda smo se i videla.Ja sam dosla oko 9 sati i bilo dve zene,a kad sam odlazila oko 11 bilo dve zene i jedan muskarac.Harmonika i ja bi volela blizance samo da vise ne idem po doktorima,a to zelim svima vama od srca.Inace dok sam cekala javila se jedna zenica sa pozitivnom betom.

(odgovor članu nikitan)
Neposredna veza do poruke: 7340
3.3.2015 16:48:58   
harmonika
Drage moje. Možda ćete pomisliti da sam dosadna,pogotovo što nisam u postupku ali ja prosto ne mogu biti a da vam se ne javim. Čisto da podržim djevojke koje se bockaju,čekaju aspiraciju ili transfer a najviše za našu MIONAB koja čeka betu. taj dio je najteži. eto,toliko,da znate da mislim na sve vas i da vas grlim i ljubim...JAKO...

(odgovor članu nina 79)
Neposredna veza do poruke: 7341
3.3.2015 18:04:25   
nina 79
Harmonika user posted image user posted image user posted image .Da vam javim da su me zvali danas iz medicas i da su mi se oplodile tri jajne celije.Imamo 3 embriona kazu dva su super i dva vracaju,a za treci mi odlucujemo i kazu da taj je malo losiji.Tako da sutra opet u BL transver.Ljubim punooooo hrabre zene.

Neposredna veza do poruke: 7342
3.3.2015 18:14:12   
BraMar
Harmonika sve si ali nisi dosadna! Piši ženo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina 79)
Neposredna veza do poruke: 7343
3.3.2015 19:05:41   
mionab
Harmonika hvala što nas sve podržavaš i mi ćemo tebeuser posted image uskoro.
Nina superrrr!!!!Ja sam ok, ležim, prošetam.Danas sam išla do doma zdravlja po neku uputnicu,Vrijeme prolazi.Danas mi je 4. dan a ako bi računali 3.dnevni embrion tek 3 dan.Ima još vremena.Malo me stomak zaboli ali to je od postupka.Simptomi počinju tek sledeće sedmice ako ih bude.

(odgovor članu BraMar)
Neposredna veza do poruke: 7344
3.3.2015 19:21:19   
harmonika
Ako Bog da,da me podržavate trudne. Znate,ja kad sam bila u postupku sve i jedna žena koja je radila ivf je imala negativnu betu pa kako onda da se ja nadam nečemu? Bilo bi fino da me vaše bete ohrabre.
Nina divno za embrione. Samo vraćaj i tu mrvicu što kaska,možda se baš ona izbori,nikad se ne zna. Eto privela si i ti svoje kraju. Neka je sa srećom.
BraMar i tebi srećno sutra!

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 7345
4.3.2015 12:41:02   
harmonika
Od danas čekamo 3 bete,jupiiiii!!! nadam se da ce se cure javiti sa impresijama! kod mene opet problem kod nalaza. Jutros odem na paprikovac da odradim hormone i trombofilije. ponesem ja svu svoju papirologiju,rekoh za ne daj bože. kao da sam znala. kaže sestra nije mi dobra uputnica za trombofilije,ne piše šta tačno treba,previše je uopšteno napisano (samo trombofilije). dam ja njoj ono iz medika ali neće ni da čuje,hoće novu uputnicu. I sada ću morati ponovo u BL da to radim. najgore mi svake sedmice tražiti slobodno na poslu.

Neposredna veza do poruke: 7346
4.3.2015 12:55:26   
BraMar
Harmonika, uhvatis sad lijepo porodicnu i sestru tamo za vrat pa da im sledeci put ne bude lijeno napisati sta treba!!
Ja kad sam pocela svoje postrojavati da vidis kako sve moze i odjednom sve znaju kako ide i sta ide!!

E zene zene, "polomite noge" user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7347
4.3.2015 13:01:47   
harmonika
Nema mi druge. Baš njih briga što ja moram tražiti slobodan dan,ustati u 5 da bih se gore izborila sa onim penzionerima koji kampuju na šalteru i na kraju krajeva nervirati se. Na to sve mi sestra dala potvrdu za one trombofilije koje ne rade na paprikovcu na kojoj piše datum iz januara.. Pa da poludiš,niko svoj posao ne radi. ali samo da hormoni budu ok. do sada nisam nikada imala problem hormonske prirode,dr Brankica nekidan kaže da ih ne moram ni raditi ali ipak sam ja to obavila,nikad se ne zna. Ovaj nam je život postao ludnica,stalni stres i sve što on mnosi sa sobom,ne bi me začudilo da se i hormoni uzvrte
kako si ti prošla na IUI?

(odgovor članu BraMar)
Neposredna veza do poruke: 7348
4.3.2015 14:17:10   
mionab
Harmonika, tačno znam kako ti je.Ja ne volim na paprikovac ici nikako.Meni se od one atmosfere prolaktin podigne do blizu gornje granice.Pa sam jednom privatno uradila sam prolaktin i bude na polovini.Zbog TSH-a ja pijem letrox već 2 godine.Hvala bogu poslednjih godinu i po je uvijek dobar.Kaže meni moja endokrinolog da se prolaktin zna povećati ako npr grudi diraš ili imaš odnos dan prije.Ja to nisam npr znala.Tako da svi nalazi koji se rade bitno je znati kako se pripremiti a to je kod nas na najnižem nivou.Ko na traci pa šta bude.Da si znala hemiskom na uputnici prepisati ovo iz medika, možda bi ti priznali.I meni su za briseve prije pogriješili šifru kao plaćam,Ja se iznervirala ali je bila ok žena na šalteru i dala mi epruvete a da donesem ispravljenu uputnicu.Ma haos.Ko ne ide kod doktora ne zna šta je stres.
Ja sam ok.Malo me žigne stomak , više na mjesu aspiracije i ispod pupka.Još je rano za simptome.Danas , sutra i prekosutra se blastica smješta ako je preživjelauser posted image .Da barem jedna bude dobra i ostane.

Neposredna veza do poruke: 7349
4.3.2015 15:49:15   
harmonika
Mionab,uspjeće,MORA! To što te žigucka je dobar znak. Možda se baš embriončići usađuju u matericu pa te zato žigne.

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 7350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  292 293 [294] 295 296   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  292 293 [294] 295 296   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *