|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar
16.2.2015 19:02:30   
AzraB
Adano drago mi je da je sve ok proslo

saamy ima uvijek dosadnih ljudi u porodici, sve bi tvoje da raskopaju a svoje kriju ko zmija noge.. Samo ignorisi sta te briga, ako nastavi reci joj sta i kako i nek razmisli malo sta radi.

bejbibi i mene boli donji dio ledja, valjda sam preforsirala s planinom u subotu, a danas citav dan nesto po kuci. Sve kontam trebala bih se 2-3 dana primiriti a ne da mi se nigdje da stanem user posted image nadam se da nece beba prije vremena, tek ulazim u 34-tu sedmicu..

03.04. ocekujemo nasu mrvicu

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1501
16.2.2015 19:16:10   
bejbibi
Ma i ja sam valjda se preforsirala.... Evo sad je bolje i visoko osjetim curu..doduse svugdje je ima user posted image lupa me....ma i ja sve kontam trebam mirovat a djavo mi ne da mira ccc...legnem kad me zaboli, cim prestane ja opet nesto raduckam user posted image

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1502
16.2.2015 19:26:13   
AzraB
A ista sam user posted image dok me mala udara dobro je sve, maloprije sam bez bubrega ostala kako jako udara user posted image user posted image

03.04. ocekujemo nasu mrvicu

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1503
16.2.2015 20:45:27   
rose

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Adano draga,bas mi je drago da je sve ok proslo,bice to dobro aBd :) najbolje da te drza par dana....

Saamy draga postavi granice sto se tice zaove inace ti nema spasa kad rodis Bogami... Daj joj do znanja sta smije sta ne..ja isto ne dam pardona nikome pogotovo sto se M tice.....

Ja sam nikakva danas fuj....zigaju me krsta povremeno,na hajr..samo molim Boga da ne krene, nisam spremna jos kuca mi haosuser posted image

Rose draga jesi oprala madrac?? Mm danas odnio na dubinsko p, sutra cemo ga uzet vjerovatno.... Treba vremena da se osusi..

ma jok, malena jos spava u bebecem krevetu...imam ja fore do ljeta user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1504
16.2.2015 21:11:47   
mala curica
Vece i od mene.
Vidim neke su pitale za mene user posted image

Vanchy dobro sam mila,hvala ti sto si se sjetila i usla da pitas.Ljubi mi malenu S.

Ja sam vam ovih dana bas u stresu bila,nisam znala za sebe.
Svekrva mi se svasta nagovorila da sam danima bila van sebe i plakala.Mm da poludi kada je nije zadavio.
Od tada me stomak ne prestaje boliti,a bebicu nisam od jucer osjetila.Kazem mm vec sam pocela brinuti.
A ona.......sram da je bude njenog jezika u tim godinama.Rekla sam za mene ona vise ne postiji niti cu joj ikada vise otici ni nazvati.

Adano,super da je sve proslo u redu.Sada odmaraj .

Samy lo nezz sta da kazem......i kod mene je razlika zadnja m i uz,ali sedam dana.
Od srca zelim da srce maleno bude ok.

Izvinite molim vas,to je sve sto sam zapamtila i nisam bas u fazonu da pamtim sto procitamuser posted image
Bitno je da ste sve zdrave zajedno s bebicama

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1505
16.2.2015 21:30:16   
Dianaa
adano, hB da je proslo ok, a tako ce aBd i ostati user posted image
mala curica, cuvaj se i ne slusaj nikoga puno...znam ja da je tesko ne reagovati ali bebac i ti ste najpreci... samo otkaci od sebe a eto hB i tm ti je podrska

ja se evo okupala, sredila i sutra ujutro aBd pregled...

user posted image drage, cujemo se i cuvajte se user posted image

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1506
16.2.2015 21:43:40   
mala curica
Dianaa,sretno sutra na kontroli jos malo eto user posted image

U pravu si,nisam mogla da se ne nerviram docekalo me servirano.A sto mm kaze pusti ba opusti se i ne razmisljaj o budalastima,nece te vise nervirati i zaboravi je.
A kada je proslo sve,par dana me drzalo to razocarenje,bol,sok,gadzenje.......tek danas sam poravnila i rekla sama sebi,niko nije vrijedan mene i bebice.Ali najgore od svega stome jako zaboljelo sto je to njegova majka,da je bilo ko drugi u pitanju lakse bi podnijela.No ne bitno.

(odgovor članu Dianaa)
Neposredna veza do poruke: 1507
16.2.2015 21:45:41   
rose
mc bas mi je zao to ti sad ne treba...ne znam u kakvom ste odnosu bile ranije ali ne kontam ni takve svekrve...distanca ako ikako mozes...najbitniji ste ti i beba sada

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1508
16.2.2015 21:52:20   
mala curica
Super,stvatno nikada nista nismo jedna drugoj rekle.Samo sto sam ja vec duze vrijeme primijetila da me boca,ali nisam reagovala.A skuzila sam da samnom super i najbolha sam,a iza ledza traca o meni to mi je mm rekao.
A kada sam rekla da sam trudna(nedavo) rekla mi je sta ce vam i meni je ohladila ali bukvalno,i dalhe sam ono ok s njom ponasala se.
Necu nikoga da vrijedzam a imala sam svasta da joj kazem i zacepim usta,ali necu,ne spustam se ja na taj nivo.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1509
16.2.2015 21:55:27   
rose

IZVORNA PORUKA: mala curica

Super,stvatno nikada nista nismo jedna drugoj rekle.Samo sto sam ja vec duze vrijeme primijetila da me boca,ali nisam reagovala.A skuzila sam da samnom super i najbolha sam,a iza ledza traca o meni to mi je mm rekao.
A kada sam rekla da sam trudna(nedavo) rekla mi je sta ce vam i meni je ohladila ali bukvalno,i dalhe sam ono ok s njom ponasala se.
Necu nikoga da vrijedzam a imala sam svasta da joj kazem i zacepim usta,ali necu,ne spustam se ja na taj nivo.

cuj sta ce vam...pa ne mora cuvati moze se radovati djetetu svog djeteta...lici mi na neku posesivnu majku koja je upravo shvatila da joj je sin izmakao iz ruku jer ce dobiti svoje dijete koje ce mu postati najbitnija osoba na svijetu

Neposredna veza do poruke: 1510
16.2.2015 22:08:14   
sprinter
džaba je,svekrve ostaju stereotipne svekrve pa da je 30.stoljeće. uvijek imaju nešto za reći.ma ko je j.....bitno da je muž na tvojoj strani. ja ne znam šta je s ovim starijim narodom.glavno im je da im djeca smetaju i komentiraju "šta ih raate po ovakvom vaktu". nisu normalni. miko im ništa ne traži a nađu se pametovati. pravo me živciraju

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1511
16.2.2015 22:10:16   
rose
ma kako koja...meni je moja super

(odgovor članu sprinter)
Neposredna veza do poruke: 1512
16.2.2015 22:16:56   
mala curica
Ne volim nikada pricati o nekim stvarima i maximalno sutim i zaobilazim ih,aki evo sada cu ukratko napisati.
Mm iz prvog braka ima dvoje djece,i iz toga razliga mu je rekla sta ce mu ima on djecu.Samo Bog zna kako sam se osjecala.Gledam tudzu djecu a nemam svoje jos me neko tako ponizava.To sam prihvatila iz tolike ljubavi prema mm koji bi zadnju kap krvi dao za mene i stavlja me ispred svih.Kada smo same stalno mi je punila glavu o tome kako je prije mm zivio s bivsom zenom,boli to.Sutila,trpila i na kraju istresem sve na mm.
A sada je rekla kao ona ce ici kod bivse i ja sam joj na to odgovorila da ako bude isla tamo ja joj vise necu dolaziti i tu je rekla da vise ne mogu doci kod nje u kucu,nema mjeata za mene i da sam bijeda i fukara bila dok nisam dosla njenom sinu.A ja imala posao i svoj stan sama zivjela,rahat bila.Sreca mm bio tu kada je to rekla mogao je zadaviti .Jos se dere na mene bukvalno me istjera iz stana.Mm kaze gdje nema mjeata za moju zenu ni moja noga tu vise nece doci.Eto ujratko sam se izjadala.Ovo jos nikome nisam mogla reci.Prvo stid me,drugo ne mogu ......

(odgovor članu sprinter)
Neposredna veza do poruke: 1513
16.2.2015 22:32:31   
Pravnica
Mala C ... bitno je da se vas dvoje drzite zajedno... i hvala Allahu koji ti je dao da se ostvaris kao majka aBd, da imas svoje dijete... Nek si je stavila gdje joj je mjesto, a pozalit ce ona kad-tad zbog jezicine.

Neposredna veza do poruke: 1514
16.2.2015 22:32:49   
rose
ma nema te sta bit stid...da je bivsa valjala ne bi bila bivsa a ako svekrva joj idw vjerovatno zbog djee...kod mame su?

Neposredna veza do poruke: 1515
16.2.2015 22:38:36   
mala curica
Pravnice,hvala na razumijevanju.Da jezicinu ima.....ima i to preveliku,a pametna niko nije pametnini od nje,a ni osnovne nema.Ponasanje,kultura su za nulu.Nikada nigdje nisam isla s njom jer me samo sramoti.U ponedjeljak navalila hoce da ide samom doktoru opce praxe da kao neidem sama (da prohoda i uprati gdje i sta idem).Kod nas u bolbicama uvijek imaju neke stvari za posluziti se tipa rokovnika,olovke,slikovnice,privjeci za kljiceve,ona je to vidjela izvadi ceker i poce "trpati" u njega,oko mene se sve okrenulo.Pricam mm sta je radila kaze nece nikada vise nigdje s tobom.A da me je povtijedila jeste brate boliiiiii me to.A ja sam takva osoba,ko me povrijedi za cijeli zivot je mrtav za mene.

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 1516
16.2.2015 22:42:26   
mala curica

IZVORNA PORUKA: rose

ma nema te sta bit stid...da je bivsa valjala ne bi bila bivsa a ako svekrva joj idw vjerovatno zbog djee...kod mame su?

Ne ide joj,ali kao ici ce.A ta djeca su vise kod mene(mm radi) i ja sam s njima,uvijek ih moze vidjeti i odem s njima kod nje.To je bio cilj provokacije da mi da doznaja da su ta djeca za nju sve i da moje/nase dijete je ne zanima.To sam osjetila i znala da je ne raduje i uopce ne zanima.Samo kazem neka su svakome svacija ziva i zdrava,a moje jos nerodzeno dijete tako odbacivati kao da sam ga s ulice donijela.Zivjela dam za taj dan kada cu docekati ovo za bebicu zivim,kako ja tako i mm jedva ceka.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1517
16.2.2015 22:55:54   
bejbibi
Joj mala c bas mi je zao user posted image al draga sta se sekiras zbog glupace??? sad znas njeno pravo.lice ( direkt je pikazala) i eto ti razloga da je za sva vremena o.....nemoj uopste biti tuzna sto ti je to sve rekla.. Ja bi.joj jos zahvalila i poselamila se snjom za sva vremena.. I stvarno ne bi vise nikad progovorila u zivotu... Sta te briga bona,uzivaj sada user posted image kad je takva bolje da je nema u tvom zivotu :) vjeruj mi savrseno dobro ces se snaci;) nista se ne sekiraj.... A kad rodis aBd ni blizu je ne pustaj svog djeteta a ona ce pozalit ali tek tad ce doc tvoje vrijeme pa je saltaj kako hocesuser posted image
Ja.ne.mogu te licemjerne zlobne osobe uh....
Ne sekiraj se draga zbog nje..znam da ti je zao tm al hB na strani pravde je i.on pa nema veze sto nece snjom progovorit kad je bezobrazna..fuuj da se ne raduje unucetu puuuu

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

Neposredna veza do poruke: 1518
16.2.2015 22:59:06   
bejbibi
Vlastito dijete je vlastito i ljubav prema.svom djetetu se ne.moze nikad uporedit sa ljubavi prema tudjoj( iako su od tm to djeca) i daj Boze da svaka normalna zena osjeti slast majcinstva.. Nazalost ima i nenormalnih koje Bog obraduje a ne cijene to.....
Samo uzivaj draga i nemoj uopste raxmisljat o.njenim rijecima vise.... Uxivaj sa tm

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1519
16.2.2015 23:02:27   
bejbibi
Dianaa sretno draga sutra user posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1520
16.2.2015 23:10:52   
mala curica
Iskreno,ovako je i bolje.Dolazila bi mi non stop i popovala de ovako,nemoj ovako,ona je ovako(kao sto je krenula i ina je kada je bila tr.)uvodila neka pravila i red,a srce mi puni kada je mm presjece i odbrusi joj,ali to njoj nista opet ona kao da nije rekao.
Rahat cu biti,doci ce meni mama iz Bosne pa biti samnom i bebicom.Moja mama kada mozdani nije dobila kada sam joj javila da sam trudna.Apaurine pocela piti od dragosti joj pozlilo,izgubila se zena u suzama.

Samo sam moj rekla da postujem sto je rekla i da nema potrebe da se dere i povisi ton na mene.Ipak ja imam odgoj koji minje moma majka dala.
Njoj njeno meni moje.A pogelit ce ona sina,ako nista da stavi nos sta se kod nas desava......

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1521
16.2.2015 23:41:07   
saamy
MALA CURICA nije to svejedno kad se te neko napadne tako povrijedi u dubinu duše,budi jaka čuvaj svog muža vidiš kako on na tvojoj strani ona će doći kad tad!

Imam isto sličnu situaciju ali sa ocem kojeg ne zovem ocem već imenom,od muža otac me gleda samo tako ovaj moj ni da poruku pošalje "halo dijete jesi ti ziva" otkako sam se udala trudna uopste mene kontaktirati nisam htjela da mi dođe na svadbu ali mati ko mati kaže nemoj da se svađamo valja meni sa njim bit, reko hajde promjeni će se aaa ništa pošte nit pita za mene nit ista,rekla sam mami njega mi ne dovodi ako želiš dođi on mi ne treba drugi me gledaju bolje nego on,znam da bi on njega počela samo zbog toga da je rahat kad se vrati kući da ne stvar galamu

Eto ja se izrada nemam kome,što bi rekla mala curica imam vas

Neposredna veza do poruke: 1522
17.2.2015 0:14:07   
bejbibi
Eee zenice moje drage cuvajte se stresa sada u trudnoci pogotovo :) to malo bice u vama je najbitnije :))... Sredit ce se sve aBd, skim se ne moze distanca i tacka...uzivajte sa svojim muzevima i djexom aBd :)

Neki autor...

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1523
17.2.2015 0:58:35   
alman
mala curice joj bas mi je zao sad iscita sta ti se sve desilouser posted image , mi te ovdje spominjemo i mislimo ona uziva sa svojim muzem i bebicom u stomaku, gleda tv, a ono kod tebe citava se drama izdesavalauser posted image

pokusaj draga da se ne sikiras zbog bebice, a ne mogu ni da zamislim kako sise osjecala zbog njenih rijeci, mogu samo reci sram da je bude

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1524
17.2.2015 2:01:58   
Andy_Bec23
Dobro jutro drage koje rr druge ... Nisam se dugo javila.. I same znate kako je ako neznate vjerojatno pretpostavljate... I dao dragi Bog da ovo dozivite ... Stres ali radost,sreca , zivot...

Nego McC znam tocno kako ti je ... I ja sam imala okrsaj sa mojim svekrom i svekrvom... Zvali me i ostavili poruku na sekretarici jer ja nisam mogla da se javim i nisu spuatili slusalicu a sve poslje toga se snimilo na sekretarici... I mozete mislit mene kad sam to cula ej pa ja sam majka njihovog unuka moze mi bit tata 3 puta on laje o meni stari deda 70 godina uzas ... Diskutirali smo i on se pravi da nezna kao nije istina a ja sve snimljeno imam...
Al dobro muzu za ljubav oprostim al nikad zaboravit necu... Sutradan su kao fol isli maloj na groblje i onda se izlaju isli prijatelju pa svratili maloj ma fuj .. Unuci ni na sahranu nisu bila pa sta da ti kazem.. I ja ih ignoriram...

Nego nesta malo ljepse ko njih sljivi mi zivimo nas zivot... Ukratko necu da vas zamaram.. Moj D sad pajki dusa mamina juce napunio puna 2 mj.. Vrijeme leti ajme .. Ja sam mlijeko izgubila i jako sam tuzna radi toga ali sta je tu je idemo dalje... Ja sam radila sad zube i evo trenutno me sve boli :( valda cu moc zaspat ... Sve u svemu hvala dragom Bogu sve ok..

Vidjeh puno novih kolacica a i starih pa sta cekate ?? Ljubim vas sve i svima sve najbolje

😘😘😘😘😘

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *