Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 16.2.2015 15:02:33
bejbibi
Samy_lo draga ne znam ni ja nista o tome, samo da ti ovako pruzim podrsku i da se nadam da nije to nista strasno i da ce aBd biti sve ok :) nekad nas doktori bas znaju.isprepadati a da nije nista :) bice sve dobro aBd..moje su misli sa tobom draga... ABd bice sve dobro
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 16.2.2015 15:05:53
samy_lo
Ja nekako vjerujem,i nekako znam da ce sve biti ok..valjda vjera u Boga..pa sam to prihvatila..bitno je da srce kuca,no potrazicu na forumu imali ista o tome
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 16.2.2015 15:06:36
Dianaa
IZVORNA PORUKA: saamy
DIJANA vazi ako Bog da imaš li fb da se čujemo!
MALA CURICA kako je uvela bosanske kablove ne javlja se haha
Meni se bas išlo prošetati do parka,lijepo vrijeme al kod mene mm zaspao jer smo rano ustali sad on se probudi kaže hajmo reko sad ja neću, nit ima sunca nit mi se ide
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 16.2.2015 15:07:35
Dianaa
IZVORNA PORUKA: samy_lo
Kako ste mi zenice..evo i ja dodjoh maloprije sa kontrole,i uzasno se osjecam,isplakala sam se ko godina. Gestacijska vrecica je u nepravilnom polozaju,i plod se nije nista razvio od prosle kontrole,ali hvala Allahu srce kuca..i nisam imala nikakvog krvarenja..propisala mi je Dabroston,i primila sam odmah jednu inekciju progesterona,imam jos 2 ove sedmice,pa cemo vidjeti dalje,kontrola za 15 dana..
i da upoznala sam nasu M.A.M.
samy lo, sve dok srce kuca budi pozitivna i misli na najbolje... bit ce aBd sve dobro... imas nasu podrsku
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 16.2.2015 15:09:57
Pravnica
Samy_lo uz tebe smo sve... i zelim ti odsad skolsku trudnocu da se ne sikiras vise. A bitno je i koja dr gleda. Koliko sam upratila ti si u Ilijasu... a mogu ti reci da za onu dr P nisam cula nista pozitivno... ako je ona u pitanju. Mozda da potrazis i drugo misljenje pa da ti bude lakse... Ako si u mogucnosti otici privatno kod dr. Nidzare u Sa, definitivno najbolje opremljenom... ona je i bas strucna, ulijeva povjerenje.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 16.2.2015 15:12:56
samy_lo
IZVORNA PORUKA: Pravnica
Samy_lo uz tebe smo sve... i zelim ti odsad skolsku trudnocu da se ne sikiras vise. A bitno je i koja dr gleda. Koliko sam upratila ti si u Ilijasu... a mogu ti reci da za onu dr P nisam cula nista pozitivno... ako je ona u pitanju. Mozda da potrazis i drugo misljenje pa da ti bude lakse... Ako si u mogucnosti otici privatno kod dr. Nidzare u Sa, definitivno najbolje opremljenom... ona je i bas strucna, ulijeva povjerenje.
hvala vam svima punooo.. a nije vise dr.Pasic,sada je dr.Ademi Lutolli Samire,jako fina i detaljna.. a gdje je ta doktorica Nidzara,koliko kostaju kod nje pregledi,vidjet cu kako ce se odvijati situacija,i naravno da cu otici nekom privatniku da se posavjetujem
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 16.2.2015 15:23:12
Pravnica
Bice ti sve dobro aBd. A dr. Nidzara Abadzic ima ordinaciju kod hotela Europa... proguglaj, ima svoju stranicu i kontakt br. Ja sam kod nje isla u 13 tt na 4D i mjerenje NN ... 50 KM me kostao taj pregled, al traje skoro 40 min ... bas posveti paznju. Ee ne znam za tu novu dr. al svakao vrijedi i drugo misljenje potraziti ...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 16.2.2015 15:26:23
samy_lo
Bice ti sve dobro aBd. A dr. Nidzara Abadzic ima ordinaciju kod hotela Europa... proguglaj, ima svoju stranicu i kontakt br. Ja sam kod nje isla u 13 tt na 4D i mjerenje NN ... 50 KM me kostao taj pregled, al traje skoro 40 min ... bas posveti paznju. Ee ne znam za tu novu dr. al svakao vrijedi i drugo misljenje potraziti ...
HVala ti puno na informaciji,sacekat cu ovih 15 dana do kontrole,pa cu otici i do nje,ili cu mozda odmah ove sedmice..i hvala punoo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 16.2.2015 15:38:35
sprinter
babibi ti si se ovih dana malo preforsirala s tim čišćenjem i zato te boli stomak. trebaš se malo primiriti apak si u visokoj trudnoći. barem još 10 -ak dana da izdržiš. svai dan u stomaku bebi je dragocijen.ja se više ne pazim. podižem malenu,danas sam usisavala kuću i neka luda za pospremanjem me uhvatila. samy ne sekiraj se. bit će šta mora biti. ti učini sve što ti dr.kaže i pazi se aja vjerujem da će biti beba dobro. nemaš ni krvarenja i srce kuca ,tako da ima nade da sve izađe na dobro.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 16.2.2015 15:39:56
rose
Kako ste mi zenice..evo i ja dodjoh maloprije sa kontrole,i uzasno se osjecam,isplakala sam se ko godina. Gestacijska vrecica je u nepravilnom polozaju,i plod se nije nista razvio od prosle kontrole,ali hvala Allahu srce kuca..i nisam imala nikakvog krvarenja..propisala mi je Dabroston,i primila sam odmah jednu inekciju progesterona,imam jos 2 ove sedmice,pa cemo vidjeti dalje,kontrola za 15 dana..
i da upoznala sam nasu M.A.M.
samo nek srce kuca..ja ne znam ni kako vide jel gestacijska pravilna ili ne kad je ono sve nekako ko polumjesec dok se gleda...ma bit ce to ok...ja sam nakon prev anembrionalne trudnoce samo Boga molila da ugledam srce da kuca...pa onda svaka slijedeca kontrola...tako i sada
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 16.2.2015 15:48:02
saamy
SAMY _ LO imaš podršku od svih nas biće to dobro ako Bog da!
opet moja dosadna zaova,poslala mi poruku znam da ćeš se porodit do kraja sedmice, muka mi je od nje više te zna ime te zna kile sad kad ću se porodit aman ženo popusti me malo cccc nisam nista poslala ljuta sam
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 16.2.2015 16:08:13
rose
IZVORNA PORUKA: saamy
SAMY _ LO imaš podršku od svih nas biće to dobro ako Bog da!
opet moja dosadna zaova,poslala mi poruku znam da ćeš se porodit do kraja sedmice, muka mi je od nje više te zna ime te zna kile sad kad ću se porodit aman ženo popusti me malo cccc nisam nista poslala ljuta sam
hehe nadji joj momka ako je sama...i nek se malo bavi sobom
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 16.2.2015 16:22:38
lala88
samy draga zar tvoja zava nema druga posla osim da se bavi tobom. Sreca pa joj ja nisam snaha, ocitala bi joj lekciju nebe se vise nikad bavila mojim zivotim. Respekt za tvoje strpljenje.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 16.2.2015 17:31:20
alman
HVala ti puno na informaciji,sacekat cu ovih 15 dana do kontrole,pa cu otici i do nje,ili cu mozda odmah ove sedmice..i hvala punoo
draga samy koja si ti sedmica, bitno je da srce kuca da razvit ce se ako Bog da nemoj se sikirati, evo ti broj 033 834 213, i ja sam mislila ici na 4d uz kod nekoga pa sam sad zvala i ovu dr. i 4d uz kosta 100 km tako mi rece teta sto se javila
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 16.2.2015 17:49:54
samy_lo
IZVORNA PORUKA: alman
draga samy koja si ti sedmica, bitno je da srce kuca da razvit ce se ako Bog da nemoj se sikirati, evo ti broj 033 834 213, i ja sam mislila ici na 4d uz kod nekoga pa sam sad zvala i ovu dr. i 4d uz kosta 100 km tako mi rece teta sto se javila
Hvala ti..a ja sam po zadnjoj mengi 11 na 12 sedmicu,a po ultrazvuku 7 na 8
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 16.2.2015 17:51:06
saamy
ALMAN dobro si rekla, haha super bas tako!! Znam ja o citat lekciju al sve hajde da se ne svađamo ipak o smo rodbina al ona ne popušta haha još mi kaže iz tebe čovjek ne može ništa izvući,reko Šta bi ti da ti priča svaki detalj života haha nema djece nije spremna još tako veli
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 16.2.2015 17:53:37
Adano
Eh zenice evo da se i ja javim. Hvala Bogu uspio je staviti serklaz ovaj put :) . Samo sam duuuugo cekala, a od juce nista ni pila ni jela. Bas mi je lose bilo.... tek me sveli u pripremnu salu u 11 i onda sam tamo cekala do 13. Uveli me u salu, uspavali i probudila se iza dva... kaze doktor da je stavio serklaz fino mada je grlic dosta omeksan pa ce me ostaviti u bolnici par dana... eto tako... nadam se da ce ovaj put ishajriti sve. Upravo sam cula i vidjela da se Ginipral vratio u upotrebu. Ko ne zna o cemu je rijec nek izgugla.. :) a ja kad sam ga prosle godine trazila nisu mi ga smjeli dati jer je bio povucen iz upotrebe radi aritmija... a da sam ga primila mozda bi odrzala trudnocu... eto uglavnom da vam javim kako sam prosla... sad cekam da mi izvade neki tufer odozdo :) pusica za sve mame i bebare :* :*
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 16.2.2015 18:02:47
bejbibi
Adano draga,bas mi je drago da je sve ok proslo,bice to dobro aBd :) najbolje da te drza par dana....
Saamy draga postavi granice sto se tice zaove inace ti nema spasa kad rodis Bogami... Daj joj do znanja sta smije sta ne..ja isto ne dam pardona nikome pogotovo sto se M tice.....
Ja sam nikakva danas fuj....zigaju me krsta povremeno,na hajr..samo molim Boga da ne krene, nisam spremna jos kuca mi haos
Rose draga jesi oprala madrac?? Mm danas odnio na dubinsko p, sutra cemo ga uzet vjerovatno.... Treba vremena da se osusi..
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"