|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar
11.2.2015 16:19:35   
lala88
vjerovatno da radim i ovaj moj bi se naucio kuhati, a ovako nemora. Kad sam bolestna kupi nam hranu, kad odem kud jede u restoranu. Zivio je on dugo godina sam i jeo po restoranima, nevoli kuhati nemogu ga tjerati, netjera ni on mene ni na sto. Ali pomaze u kuci bas puno, sad sam se selila i obadva stana je on sve prebrisao, ja samo spakovala stvari jer je radio.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1176
11.2.2015 16:24:05   
alman
a jedva iscita svasta ste nesto pisale user posted image

naumpade mi kad ste spominjali sike i muzeve, ja imamam po prirodi vece grudi sto mu i odgovara al nemam izruser posted image zene bradavice i kad sam se porodila pita mene babica pa sta ti je radio muz sto ti nije izvlacio bradavice user posted image joj jest to meni bilo koma malo je falilo da joj ne kazem kad se uzbudim same se izvuku a dojenjeme nije nimalo uzbudjivalo user posted image

i mm ne jede puno stvari od dolmi nista tako da sam nekad zeljna neke dolme al ne pravi mi se radi sebe pa to onda kad mama ili svekrv neprave poslju i meni, a krompir bi mogao svaki dan evo sad odoh staviti pofrit po tepsiji lici malo na pravi pomfri

a grudnjake ne mogu ni ja nikako evo sad dosla kuci i prvo sto sam uradila je skidanje grudnjakauser posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1177
11.2.2015 16:25:40   
rose

IZVORNA PORUKA: lala88

vjerovatno da radim i ovaj moj bi se naucio kuhati, a ovako nemora. Kad sam bolestna kupi nam hranu, kad odem kud jede u restoranu. Zivio je on dugo godina sam i jeo po restoranima, nevoli kuhati nemogu ga tjerati, netjera ni on mene ni na sto. Ali pomaze u kuci bas puno, sad sam se selila i obadva stana je on sve prebrisao, ja samo spakovala stvari jer je radio.

ma meni je sreca sto je on par godina zivio sam s bratom...roditelji u drugom gradu...pa ako neces suho svako malo, onda kuhas user posted image na tu se pricu prodao...a ja sam malo polijena i za kuhanje i ostale kucne poslove pa mi dobro dodje...on kuha, ja perem sudje..spremamo zajedno...kad je sta zahtjevnije...prozore on pere i skida i kaci store,

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1178
11.2.2015 17:54:26   
Marien
Cao zenice moje, evo da se i ja javim, konacno sam se malo dozvala iako me muci malaksalost i mucnina, juce sam bila grozno lose i temperatura rasla pa sam zvala doktora, rekao je kao i vi-tecnost malim gutljajima i obloge za temperaturu, paracetamol ako poraste, preko 38 da idem u hitnu. Obloge razne (senf, krompir, bjelance, sirce) nista nisu pomogle tek je paracetamol skinuo nocas oko 3 i otad je nemam, najvise 37. Cuvajte se ovog stomacnog virusa jer je grozno, ne znam kad sam bila bolesnija, juce nisam mogla sama ustati iz kreveta ni podnijeti svjetlo, TV, uzas jedan.
Uspjela sam vidjeti da imamo novu trudnicu na forumu pa joj zelim dobrodošlicu a vama samo da mi budete zdrave skupa sa svojim bebama, bogami je zdravlje najprece, cuvajte se!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1179
11.2.2015 18:54:03   
Dianaa
heeej sta ste sve ispisale, a vidim sve vas je zaintrigirala ova krompirusa... uglavnom ja se najela, + luk, jedva disem user posted image

sto se tice muza moj jede sve tako da nemam tih problema...
a za grudnjak, vise sam bez njega i znam nekad i vani izaci a zaboravim da obucem, vec se navikla bez njega user posted image user posted image i bas mi lijepo...
kupila sam dva za dojenje pa vidjet cemo kako ce se pokazati, aBd... odoh sad na rodjendan kod komsinice, valjda bude kakve torte il kolaca... user posted image danas cu nabaciti makar kilu user posted image

cujemo se kasnije user posted image

(odgovor članu Marien)
Neposredna veza do poruke: 1180
11.2.2015 19:52:00   
bejbibi
Ej zenice sta ima?? Evo grijanje gotovo:) sad samo da vidimo hoce li sve ugrijati..tri sata vec lozimo, sve se ugrijalo osim soavace,nije jos za soavanje al ona je uvijek najhladnija bila pa nadam se da ce se ugrijati.... Ja krenula kao cistit al ne mogu, stomak me zabolio desna strana jos dok sy oni biliuser posted image prvo me bolila citava desn astrana mizda sto sam sjedila na desni.kuk i pogrbljenauser posted image a sad me samo nize boli negdje koid slijepog crijeva..ko kad trcis pa te ono zaboli,jel vad ikad zabolilotako??? Valjda nije nista

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu Dianaa)
Neposredna veza do poruke: 1181
11.2.2015 20:31:21   
saamy
BEJBI kod tebe slatka sto bi rekli,masala da ti uvijek bude toplo
to se meni zna desiti,čak me kao uklijesti ne znam sta li je,znam da prođe haha isto bas kao kad se trči

Ostale kako ste Šta radite?

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1182
11.2.2015 20:48:05   
bejbibi
Saamy, jasta neg slatka user posted image ja bas danas pitam za tebe,kontam da se nisi porodila al vidim jos si 2u1user posted image

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1183
11.2.2015 22:03:25   
bejbibi
Gdje ste zenice,pa niste nikako aktivneveceras :(... Evo ja ocistila pa sjelamalo da odmorim..kasnije tusiranje i spavanjac.. Bas sam umorna :(

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1184
11.2.2015 22:21:11   
sprinter
joj dugog dana. jutros nas je u pola 6 nadigla ova naša špice sa svojim kašljem,pa se danas ona naspavala i eno je sad u krevetu pjeva -danas nam je divan dan. e meni nije. jedva gledam i samo da mi je leći.a znam da opet neću spavati. joj jesam ja poželila otići negdje u goste da ima svega za pojest pa da se dobro napucam i onda nečim slatkim to sve zaključim. idem doduše u nedjelju na rođendan. pa ću se pripremat za to.dosadilo mi ovo što ja pravim.evo već 3 dana jedem sarmu. na uši mi više izlazi.

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1185
11.2.2015 22:59:01   
saamy
BEJBI tu sam draga nisam još, nego ovaj forum nije mi net mogao da pronađe danas sam uspjela tu sam sa vama
Kako si mi ti kako prođe rođendan

SPRINTER najavi se nekome u goste još kad znaju da si trudna naspremace svega njamiiiii

umene ova zaova dosadna zna žena ime,kile dan kad ću se porodit uffff sto me nervira

(odgovor članu sprinter)
Neposredna veza do poruke: 1186
11.2.2015 23:49:55   
bejbibi
I mwnw zeza,rr.... SAMY draga nisam ja slavila ridjendan vwc Alman svom.malomuser posted image ja sam danaa grijanje u kucu uvela pa bilo posla al sad je aupee,grijw sve :)))....

A sto ti je ta zaova baa dosadna user posted image pa stvarno.otkud joj peavo da se toliko petljauser posted image ja sam svojo snahi samo dala nwkoliko prijedloga za ime i to nakon sto me ona zmolila i n kraju opet dali neko stoto, al sta ja.imam stim, svako za svoje sijetw odlucuje..uh ja bas nisam nametljiva,zova za pizeljetuser posted image

A fakat nw volim se petljat nit da mi se neko petlja!!! Cist racun duga ljubav :)

Neki autor...

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1187
11.2.2015 23:52:29   
bejbibi
Ahahahaha boze mog posta user posted image pa kad sw ja smijem mogu mislit kako je vama citati ove hijeeoglife hahahagaga....pusem s moba pa hmmm:)... Ko da sam retardiranauser posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1188
11.2.2015 23:53:21   
alman
bejbibi bas mi je drago nek je gotovo, sad ces bit rahat sve prostorije vruce, aj ja jedva cekam proljece i ljeto da se prestane vise loziti i meni je vala dojadilo preko glave mi je

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1189
11.2.2015 23:54:19   
bejbibi
Hwhehe speinter sijesna si mi user posted image fakat sw najavi nwkomw bice avega hwhwhw.....a nas trudnica user posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1190
11.2.2015 23:55:10   
alman
a htjela sam staviti jednu sliku sa rodjendana al ne znam je li uredu da ovdje stavljam nisam vidjela da ovdje stavljate slike pupa a tema fotografije stomaka bas i nije nesto aktivna

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1191
11.2.2015 23:56:44   
bejbibi
Jeste alman draga gotovouser posted image bas sam happy, samo da radi kako treba... A lozenja preeko glaveeuser posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1192
11.2.2015 23:57:38   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: alman

a htjela sam staviti jednu sliku sa rodjendana al ne znam je li uredu da ovdje stavljam nisam vidjela da ovdje stavljate slike pupa a tema fotografije stomaka bas i nije nesto aktivna

Stavljamo draga slike user posted image slobodno stavi

Neki autor...

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1193
12.2.2015 0:00:15   
saamy
Vidiš pomjesala sam te sa alman ahahha nema stari se ne može se upamtit user posted image

Izgleda svakog zeza ovaj forum,ma Šta ćeš ima svakakvih ljudi ona et takva je ja opet nevolim pitati nekoga nešto što ne bi da mene neko pita/zapitkuje

Ostale zenice nisu tu

BABI lako je za spavaću ugrijati user posted image

Kako su vam prošle kontrole,kad idete vi? Meni je sutra pa ću vidjet da li će carski ili ne

Kako vi brojite termin od datuma prestanak menstruacije ili poslije?

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1194
12.2.2015 0:00:26   
bejbibi
Sta jw ovo vwcwraa ja aktivna u kaane sateuser posted image M spavao preko dana pa sad pun energije uh..eno penje se po kaucima.... Mm isto ne spava... A meni sw oci sklapaju... Nek oni dezurajuuser posted image

< Poruku je uredio bejbibi -- 12.2.2015 0:01:55 >

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1195
12.2.2015 0:08:22   
alman
nece mi nesto ovaj slikomat, hajd drugi put user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1196
12.2.2015 0:48:30   
alman
http://imageshack.com/a/img913/9499/fQoSoZ.jpg

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1197
12.2.2015 0:49:33   
saamy
ALMAN pokušaj drugi put,meni se još ne spava gledamo tv vidim već kasno uključim mašinu za suđe ne pere dok ne pođe leć

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1198
12.2.2015 0:51:12   
saamy
Masala momka zavodnicke okice biće mama cura u redu da čekaju ispred kuće

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1199
12.2.2015 0:51:44   
alman
a evo i moje malenkosti
http://imageshack.com/a/img537/1982/nZ7iD4.jpg

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *