|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar
11.2.2015 8:33:01   
M.A.M.
Jutro zenice i ja sam bas nesto lose spavala,okretnula sam se 1000 puta,ubise kukovi a sta ce tek biti za koji mjesec,eh lako se vama terminusama radovati,valja se nama u julu valjati po kucamaauser posted image Samy_lo jel tebi vodi trudnocu dr.Pasic u domu zdravlja?

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1076
11.2.2015 8:33:36   
bejbibi
Pravnica speemaj se fakat user posted image ...ti cekas da bebac dodje pa onda hehhe.... Nek.si ti.kucu odradila to je najbitmije user posted image haj dosji meni pomozi, ima ovdje pisla.kolko.hoces user posted image a morat cu prozore prat al.ipak cekam da malo utopli,od sutra valjda toplije :))... Al donji sprat necu ni.dirat zasad..sta me.briga.. To cu na proljece odradituser posted image

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1077
11.2.2015 8:35:10   
Pravnica

IZVORNA PORUKA: AzraB

Pravnica spremaj se, tebi se bas priblizilo. Zelim ti lahak porod i da sve prodje kako treba user posted image

Hvala draga imenjakinjo user posted image
Spremila sam se uglavnom... al me sve poremeti to sto ne znam sta mogu stvarno unijeti i onda odgadjam. Danas cu dovrsiti spremanje... za svaki slucaj user posted image

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1078
11.2.2015 8:36:05   
bejbibi
Ja crkoh od zelje da jednu noc prespavam ko covjek.. Da se min deset sati ne budimuser posted image ...kontam da se fino naspavam pred porod al kakvi.....sudjeni su mi podocnjaci do podauser posted image

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1079
11.2.2015 8:39:11   
bejbibi
Majstori dosli,vec rade a ja gladna user posted image poslala mm da ode po bureke i sirnicu, pa nek.i.oni to jedu.. Isto ko juce user posted image ma sta me briga, dobra je to hrana user posted image a skontala sam da me od sira muci zgaravica,al sta cu kad je volim..burek manje vise,tezak mi nekako:(.... Joooj ubit ce me trudnice, ja odmah na sabahu o hraniuser posted image

Sta kuhate danasuser posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1080
11.2.2015 8:39:55   
Pravnica

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Pravnica speemaj se fakat user posted image ...ti cekas da bebac dodje pa onda hehhe.... Nek.si ti.kucu odradila to je najbitmije user posted image haj dosji meni pomozi, ima ovdje pisla.kolko.hoces user posted image a morat cu prozore prat al.ipak cekam da malo utopli,od sutra valjda toplije :))... Al donji sprat necu ni.dirat zasad..sta me.briga.. To cu na proljece odradituser posted image

Ma nek je kuca spremna, hehe... da ne mislim i na to jos. Jucer pada snijeg a kod mene se prozori uveliko ciste. Sta cu, nisam imala kad odgadjat to vise... kad mi je termin bas blizu. Sad samo odmarat i cekat TAJ dan user posted image

Rado bih ti pomogla... brze bi mi i vrijeme proslo user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1081
11.2.2015 8:43:56   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: Pravnica

Ma nek je kuca spremna, hehe... da ne mislim i na to jos. Jucer pada snijeg a kod mene se prozori uveliko ciste. Sta cu, nisam imala kad odgadjat to vise... kad mi je termin bas blizu. Sad samo odmarat i cekat TAJ dan user posted image

Rado bih ti pomogla... brze bi mi i vrijeme proslo user posted image

Ti ko jauser posted image ja sam na -10 prala prozore koja sam ludacauser posted image al zato sad imam samo ove u dnevnoj u kuhinji..nekih 5 prozora...ostale cu kad bude toplije aBd... Sredit cu samo ovaj nas sprat... Potkrovlje je radjeno prije mjesec,samo cu podove prebrisati..a prizemlje vala mi se ne da sad user posted image

Neki autor...

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 1082
11.2.2015 8:45:33   
Dianaa

Majstori dosli,vec rade a ja gladna user posted image poslala mm da ode po bureke i sirnicu, pa nek.i.oni to jedu.. Isto ko juce user posted image ma sta me briga, dobra je to hrana user posted image a skontala sam da me od sira muci zgaravica,al sta cu kad je volim..burek manje vise,tezak mi nekako:(.... Joooj ubit ce me trudnice, ja odmah na sabahu o hraniuser posted image

jutric...bejbibi, ja se nisam ni razbudila a ti vec razmisljas sta ces kuhati danas i odmah moramo i mi user posted image
ja mislim da necu nista posebno, mm ce ostati duze na poslu tj.ima neku zabavu u firmi, a ja odoh u bolnicu na vjezbe pa kod mame na krompirusu...ona ima onaj sporet na lozenje pa mi pita najbolja iz njega user posted image

pravnice, ti ko i ja... snijeg sipa a ja skidam zavjese i cistim prozore... i kod mene sve uradjeno, spremno samo cekam user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1083
11.2.2015 8:46:12   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Jutro zenice i ja sam bas nesto lose spavala,okretnula sam se 1000 puta,ubise kukovi a sta ce tek biti za koji mjesec,eh lako se vama terminusama radovati,valja se nama u julu valjati po kucamaauser posted image Samy_lo jel tebi vodi trudnocu dr.Pasic u domu zdravlja?

Ljepse je ljeti valjati se nego zimi user posted image samo uzivaj ;)... A sta je ovo.svviju kukovi bole user posted image i mene tako...utrnu

Neki autor...

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1084
11.2.2015 8:47:40   
AzraB

IZVORNA PORUKA: Pravnica

IZVORNA PORUKA: AzraB

Pravnica spremaj se, tebi se bas priblizilo. Zelim ti lahak porod i da sve prodje kako treba user posted image

Hvala draga imenjakinjo user posted image
Spremila sam se uglavnom... al me sve poremeti to sto ne znam sta mogu stvarno unijeti i onda odgadjam. Danas cu dovrsiti spremanje... za svaki slucaj user posted image

eh to je najgore kad ne znas sta ponijeti, i mene isto muci, ali kad se bas priblizi imam koga pitati. Jetrva mi rece sto manje stvari to bolje, jer su nju premjestali iz sobe u sobu i nije prakticno da nosis puno, samo osnovno. Sve sto treba dalje moze ti neko donijeti kasnije.

03.04. ocekujemo nasu mrvicu

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 1085
11.2.2015 8:48:28   
Pravnica
Uradia koliko mozes... najvaznije je da bebani dodju zivi i zdravi... lahkim porodom. Sve ostalo je manje vazno.... koliko moze, moze. Dosta od nas trudnica
, hehehee...

AzraB tako sam nesto i kontala... po skolski cu pripremiti kesu A, kesu B i kesu C pa po potrebi dozirati stvari.

Dianaa user posted image ... jos malo... bas se radujem. Mada mi vrijeme prilicno sporo prolazi. Ima li kod tebe kakvih naznaka?

< Poruku je uredio Pravnica -- 11.2.2015 8:51:41 >

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1086
11.2.2015 8:49:23   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: Dianaa

jutric...bejbibi, ja se nisam ni razbudila a ti vec razmisljas sta ces kuhati danas i odmah moramo i mi user posted image
ja mislim da necu nista posebno, mm ce ostati duze na poslu tj.ima neku zabavu u firmi, a ja odoh u bolnicu na vjezbe pa kod mame na krompirusu...ona ima onaj sporet na lozenje pa mi pita najbolja iz njega user posted image

pravnice, ti ko i ja... snijeg sipa a ja skidam zavjese i cistim prozore... i kod mene sve uradjeno, spremno samo cekam user posted image

Draga ja cim otvorim oci, gladnauser posted image a ne mogu odmah jesti pa razbijam glavu sta bi a najvise volim pite user posted image
Uh jamiii krompirusa,kud je spomenu user posted image

Jest opcenito hrana bolja sa tog sporeta, i ja imam taj i tu zimi kuham... A tek iz rerne mmmmm...jos da sama razvijam pitu eh prava zena bi.bilauser posted image

Neki autor...

(odgovor članu Dianaa)
Neposredna veza do poruke: 1087
11.2.2015 8:49:27   
AzraB
bejbibi samo ti pricaj o hrani, ja sam vec jela user posted image ali bih mogla jos user posted image

meni mm ne da ni da pomislim da perem prozore, a Bgm bih vrlo rado, nista se kroz njih ne vidi, bas me nerviraju. Ako bude lijepog vremena za vikend natjerat cu njega neka pere user posted image

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1088
11.2.2015 8:51:37   
bejbibi
Pravnica ja kad sebi utuvim u glavu da nesto uradim ko prava blentaca sam user posted image vidjey cete kad me pukne pa odradim sve user posted image ...

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1089
11.2.2015 8:53:02   
Dianaa

IZVORNA PORUKA: Dianaa

Draga ja cim otvorim oci, gladnauser posted image a ne mogu odmah jesti pa razbijam glavu sta bi a najvise volim pite user posted image
Uh jamiii krompirusa,kud je spomenu user posted image

Jest opcenito hrana bolja sa tog sporeta, i ja imam taj i tu zimi kuham... A tek iz rerne mmmmm...jos da sama razvijam pitu eh prava zena bi.bilauser posted image

i ja bih mogla pitu svaki dan user posted image user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1090
11.2.2015 8:53:07   
bejbibi
Azra bona pa nek pere sta fali user posted image kad tebi.ne da nek on haha...ma sad sam pred kraj pa mi nije tolka frka, mogu prati,laganini:))

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1091
11.2.2015 8:53:44   
Pravnica
Jooj muci me zgaravica jutros... pojela red veeeeelike milke i malo fante popila... ocito mi nije sjelo to nataste user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1092
11.2.2015 8:55:12   
AzraB
Pravnice ne spominji milku, morat cu ustati i ja da je jedem user posted image kad sam u kuci samo izmisljam sta bih jos mogla jesti iz dosade user posted image

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 1093
11.2.2015 8:55:48   
bejbibi
Pa nisi pojela puno dragauser posted image haj da si citavu milku, eh user posted image mozda od gaziranog pica

Neki autor...

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 1094
11.2.2015 8:59:10   
Pravnica
Mozda od gaziranog i slatkog zajedno... ko ce znati. Inace mo fanta bas godi. Hehhee... Azra samo navali, ja sam isto izmisljala sta cu pojesti... pogotovo kad sam sama kuci, al evo u devetom mi apetit bas nesto opao... ne izmisljam vise.. nit kolicinski jedem kao prije. Valjda tako pred porod user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1095
11.2.2015 8:59:14   
bejbibi
Meni se sad ne jede bas nesto previse....valjda mi zeludac steze beba.... Al vidjet cemo,nsgurat cu ja do 80 kg do krajauser posted image blizu sam haha....kolko vi terminuse imate kg??? Ja sam u prvoj trudnoci sa 78 kg otisla na porod,al natekla sam puno i sedam kg bilo vode, tri bebac.. A ostalo kiliceuser posted image prave mesnate haha...sad nisam natekla pa mi se cini ostat ce mi vise kilicauser posted image
A metar i zilet sam user posted image user posted image 162

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1096
11.2.2015 8:59:18   
Dianaa
ma to je tebi onako, ne vjerujem da je od milke user posted image user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1097
11.2.2015 9:00:40   
Dianaa

Meni se sad ne jede bas nesto previse....valjda mi zeludac steze beba.... Al vidjet cemo,nsgurat cu ja do 80 kg do krajauser posted image blizu sam haha....kolko vi terminuse imate kg??? Ja sam u prvoj trudnoci sa 78 kg otisla na porod,al natekla sam puno i sedam kg bilo vode, tri bebac.. A ostalo kiliceuser posted image prave mesnate haha...sad nisam natekla pa mi se cini ostat ce mi vise kilicauser posted image
A metar i zilet sam user posted image user posted image 162

ja sam 172, a trenutno imam 73 kg... user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1098
11.2.2015 9:00:49   
bejbibi
Ja sam na pocetku ove trudnoce, kad sam imala mucnine, pila red bulluser posted image user posted image user posted image user posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1099
11.2.2015 9:01:00   
M.A.M.
bejbibi probaj kuhati pitu mada ce ti sad biti malo teze zbog pupe,al nije mudro slovo,i ja sam je prvi put skuhala kad sam se udala,ucila se na mm haha,bila mi ko kamen a debela ko balvan,al kasnije se to uhoda,sad sam majstoruser posted image kod nas je sinoc bila krompirusa,pukla tepsija dok si reko keksuser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *