|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar
10.2.2015 11:23:33   
bejbibi
Marien mislim da nisu to.mucnine vec trovanje, sigurno.ti nesto nije pasalo..jel te stomak zigao kad si se probudila il sta? Kakve si bolove imala?? Mozda da odes doktoeu najbolje...u hitnu mozda da ne cekas

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 951
10.2.2015 11:29:51   
Dianaa
Marien, ja ne znam sta bi moglo biti al ako potraje obavezno dokrtoru ili ako temp ne spada... moglo bi biti svasta a mozda nista... opreza nikad previsevuser posted image ... nemoj se samo puno brinuti vec prati situaciju i cekamo da nam javis da si bolje... user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 952
10.2.2015 11:34:07   
bejbibi
Mene.je isto.ovako jedan dan uhvatilo al sam samo jednom povratila i proljev imala,.. Ubjedjena sam da je neko trovanje bilo jer sam pretjerala sa hranom.. Al sreca nije se nastavilo...

Marien bitno ti je da sta lagano pojedes ako si peestale mucnine... Dvopek, supicu i vode obavezno all pomalo pijuckaj ne odjednom..

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu Dianaa)
Neposredna veza do poruke: 953
10.2.2015 11:36:10   
bejbibi
A temperatura ti.nije nesto pretjerano visoka, al prati stanje pa vidi kako ces biti... Ako te bas strah idi.doktoru bices rahatnija

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 954
10.2.2015 11:42:47   
Marien
Hvala drage moje, ma probudilo me ziganje u zelucu i strasna muka i neko sam vrijeme trpila a onda kad sam krenula povracati, jutros do devet nisam prestala, šolja caja ode u mlazovima, ja isto mislim da je trovanje zbog temperature. Cim času vode ili caja popijem, okrenem se na stranu ili ustanem, strasna muka. Probacu sad nesto suho i sto kazete pomalo pijuckati, temp. nije visoka i reko' ako sad ovakva izadjem na ovaj kjamet i zimu jos cu se gore srediti, ako krene rasti zvacu Dr. i otici do hitne.
Hvala vam puno zene mojeuser posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 955
10.2.2015 11:42:49   
AzraB
Bebac Bucko user posted image za NN, a i posteljica ce da bude ok aBd user posted image

Merien draga otidji doktoru ipak ako se puno brines, sto zbog sebe, sto zbog bebice. Nadam se da ces uskoro biti bolje.

bejbibi nek si nam se javila, ti si ovdje glavna user posted image ja citavo jutro visim na rr ono 2 poruke i niko nista user posted image moramo se malo vise aktivirati i mi ostale user posted image

03.04. ocekujemo nasu mrvicu

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 956
10.2.2015 11:45:18   
no idea
Dd drage moje...nas nije bilo nekoliko dana malo se druzili sa mm i nekim drugaricama...danas se vracamo odmaranju i mirovanju...
Merien, da te nije kakav virus stomacni safato? Polako draga samo se ne sikiraj, lezi, popij caj ili limunadu gutljaj po gutljaj da sprijecis dehidraciju ili idi u hitnu da ti daju infuziju...Mislim da to nije nista previse opasno, samo prati temperaturu i pazi da ne dehidriras zbog temp i zbog povracanja...
Bebac Bucko bravo za nn, sad malo uspori da ti se posteljica digne...i moja je nisko od samog pocetka ali se dize polako dok ja mirujem...
Ostale sve nadam se da ste dobro i zdravo...Zbavila sam sebi nekih laganih knjiga novih pa odoh malo uzivati u citanju...za rucak imam grah od juce tako da ne moram nista raditi...puse svima!

(odgovor članu Dianaa)
Neposredna veza do poruke: 957
10.2.2015 12:01:49   
bejbibi
Azra ja.kad navalim sa postovima bas ih zaredam hahhaa... Haj sta fali, da imate sta citatiuser posted image

No idea nek si nam se javila draga,nek.si hodala malo, samo laganini.. Ne treba sad baa ni strogo.mirovati, samo pratis tijelo ;))

Marien samo opusteno, to ti je rrovanje neko pa moras bas polako jesti, stapice,dvopek, koju supicu laganu,i sto.vise tekucine al moras pomalo kasikicu po kasikicu...bice to dobro, samo temp redovno kontrolissi da vidis da nije porasla..a ako ne daj Boze i dalje povracas otidji doktorru, imas li koga da te vozi da ne ides pjeske....bice to ok.. A i ovo vrijemw cudno pa mozda je i kakav stomacni virua sto kazu zenice..

Neki autor...

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 958
10.2.2015 12:07:59   
mala curica
Pozravcic i od mene.user posted image
Ja tek sada sjela,od jutros po kuci radila i veeeelika kamara vesa bila da popeglam.
Bas sam se nesto umorila .
Kod nas vjetar puse,vrijeme bas tmurno.
Mislim i da cu i ja danas grah praviti.user posted image

Vidim bas ste se raspisale user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 959
10.2.2015 12:08:28   
marseljeza
Ima puno stomačnog virusa pa je bolje otići doktoru. Ja sam ga pokupila negdje u 6 mjesecu trudnoće i bilo je baš gadno, primila infuziju, tako lagana hrana i bilo je dobro kroz 24h ;)
Još 14 dana do mog termina, svaki dan otkrivam neku novu bol, em leđa, em stomak, em kukovi user posted image Kontrola u četvrtak aBd, ali kad pomislim na ono čekanje na Jezeru, zlo me uhvati, moraš užinu ponijeti sa sobom. Lagano me trema fata definitivno

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 960
10.2.2015 12:18:02   
bejbibi
Jah marseljeza i tebi se blizi... Nekako mi fura ovaj februar bas brzouser posted image dok trepnem eto i meni dan D hehhe... Ma samo opusteno. Bez panike.. Samo razmisljajte da ste svakim porodjajnim bolom sve blize susretu sa vasom bebicom user posted image tako gledajte na to... Bez panike ;))..

Mala c sjedi zeno odmori malo, ispruzi noneuser posted image ..sta je ovo sve grah hehhe.. Ja jos ne znam sta cu ( ako uopste sta budem pravila) ne znam dokad ce biti ovi majstori danas... Za njih uzeli u pekari sta pa cemo vjerovatno i mi takouser posted image

Neki autor...

(odgovor članu marseljeza)
Neposredna veza do poruke: 961
10.2.2015 12:25:05   
AzraB
hahahah danas bas kod svake grah za rucak. Ja cu neku tjesteninu za rucak, a grah kuham neka ima za sutra, da ne razmisljam bar 2 dana user posted image

blize se termini, bas sto bejbibi kaze leti vrijeme... Vec 10 dana februara prodje, ne znam ni ja u sta user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 962
10.2.2015 12:46:19   
Dianaa
ima nas jos sto pocinjemo osjecati leptirice u stomaku... nije to klasican strah al nije ni svejedno... al bit ce aBd dobro svima nama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 963
10.2.2015 13:07:51   
AzraB
nece ostati u nama sigurno user posted image sve u svoje vrijeme user posted image

(odgovor članu Dianaa)
Neposredna veza do poruke: 964
10.2.2015 13:12:57   
bejbibi
Moraju izac pa makar kroz ustauser posted image
Nego,ja mislim da je to.vise ono.uzbudjenje kakva ce beba biti ;)) na koga ce liciti its jelda hehhe...ma nemojte se plasiti, nemate razloga stvarno..pogotovo poroda a jos manje kako cete sa bebicom..vjerujte sve to prirodno dodje;)) sve cete se snaci ;) nijedna se nije rodila da je znala, prvo instinkt a kasnije nesto usput skontas user posted image

Neki autor...

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 965
10.2.2015 13:15:38   
AzraB
mozda je dobro sto ne znam sta me ceka user posted image mada uopce ne razmisljam o trenutku poroda. Bitno je da sve bude spremno kad treba, pa kad god da krene user posted image mislila sam ici na vjezbe za trudnice, ali bas u zadnje vrijeme imam puno drugih obaveza. Mislim da cu se snaci i bez njih kad bude vrijeme user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 966
10.2.2015 13:52:34   
sprinter
joj,ja jutros ustala da idem na ctg i kad sam pogledala vani i vidjela snijeg samo sam se vratila u krevet. kontam sutra ću. marseljeza, znam kakve su gužve u bolnici. ja sam zato i odabrala vojnu, a i bliže mi je.ko bi klapao stalno do jezera.
odoh malo prileći. opet noćas nisam spavala kako treba.nekakav me kašalj morio.

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 967
10.2.2015 14:10:35   
lala88
djeste zene, evo i mene. Danas preseljen internet, jos se nisam raspakovala. Najvaznije je da kuhinja u funkciji, danas kupus. Nisam mogla sve citati nemam vremena, samo sa usla da se javim, saljem svima pozdrave. Prvi komsija mi je doktro i to nee vjerovati ginekolog, al u penziji neradi vec dugo godina, al mi je bilo smijesno kad sam saznala.

(odgovor članu sprinter)
Neposredna veza do poruke: 968
10.2.2015 14:12:12   
alman
pozdrav kako ste mi sve redom, sta je ovo opet neki kasalj i mene evo od jutros smori litar caja od zove sam skuhla pa evo po malo pijuckam, bila mi komsinca pa ona zapalila uz kafu fdo sad mi nije smetalo a danas mi je bas smetalo, mi evo tamam se spremili da izadjemo napolje i dok sam se ja obukla mali upao i sjeo u vodu, smokrio skafander i vratimo se u kucu dok se ne osusi, valjda mi nece bit kasnije mrsko ponovo se oblacitiuser posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu sprinter)
Neposredna veza do poruke: 969
10.2.2015 14:13:48   
alman

IZVORNA PORUKA: lala88

djeste zene, evo i mene. Danas preseljen internet, jos se nisam raspakovala. Najvaznije je da kuhinja u funkciji, danas kupus. Nisam mogla sve citati nemam vremena, samo sa usla da se javim, saljem svima pozdrave. Prvi komsija mi je doktro i to nee vjerovati ginekolog, al u penziji neradi vec dugo godina, al mi je bilo smijesno kad sam saznala.

eto draga ugovori porod kod kuce user posted image

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 970
10.2.2015 14:16:45   
alman
marien ne daj se draga probaj mozad petit keksa sa cajem da ti ubalzi povracanje i svakako dosta supice i polako caja,

ostalim user posted image za uredne kontrole, terminusama neka je sa srecom da sto prije dodje dan D a sad ce i meni februar bas brzo prolazi

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 971
10.2.2015 14:26:29   
alman
sta je ovo ja kad dodjem nigdje ni jedne zenice user posted image smrc smrc

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 972
10.2.2015 14:29:24   
AzraB
alman evo imam ja user posted image ma sve se sad zabavljaju oko rucka garant. Ja necu do 5 nista user posted image malo pospremila kucu i dosta od mene za danas.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 973
10.2.2015 14:45:29   
lala88
tako ce i biti porod u kadi user posted image
drage moje zenice jeste li vi imale problema sa gljivicama, i prije trudnoce i sad u trudnoci. Dr mi da vaginalete i oko 7 dana poslije vaginaleta sam ok i onda opet se vrate.

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 974
10.2.2015 14:55:11   
alman
ma ja evo nekoliko dana imam pojacano bijelo pranje, a prije trudnoce nisam ga nikada imala i prvu sedmicu kad sam saznala da sam trudna odmah pocelo ja sam koristila vaginalete od kantarijona kao na prirodnoj bazi i sto kazes nekoliko dana dobro i opet jovo na novo user posted image

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *