|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar
9.2.2015 1:13:16   
saamy
SELZY vece tebi,neka si hodala!, jeste prva beba,znaš kako nervoza oko poroda Šta, kako hvala ti draga ako Bog da

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 851
9.2.2015 1:23:54   
Selzy
Znam sve, ista sam ti :) ma da sam u zivotu optimista, pa nekako kazem kad su sve to izgurale i mi cemo ako Bog da user posted image eto i ja sam sljedeci mjesec, nisam puno daleko od tebe, znas li sta nosis je li cura ili decko? user posted image

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 852
9.2.2015 1:56:12   
Marien
Scarlett, ti i ja smo u blizu i ja sam evo jos koji dan pa 27-a ali su mene mucnine drzale samo desetak dana na pocetku, ostalo je vise bilo na mirise a sad nista. Zao mi je, nadam se da ce te bar u zadnjem tromjesecju popustiti. Mene ubi zatvor i to mi je najveci problem. user posted image

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 853
9.2.2015 2:17:02   
saamy
SELZY tako je,baš kažem kad su sve i mi ćemo dobro je mm može prisustvovat inače neznam kako bi,valjda je trema normalna pojava još kad je prvi put pa ono nije bas svejedno,to smo ostavili za iznenađenje,ti si se, mjesec,

Mene muči zatvor sve sam probala al ništa dok samo ne krene,po3/4 dana nemam stolicu al Šta ću sad

(odgovor članu Marien)
Neposredna veza do poruke: 854
9.2.2015 2:38:32   
alman
ej nocne prtice kako ste mi ja evo pravim tortu sutra za rodjendan nisam stigla prije dok sam poradila po kuci, pa pripremila za goste, tako da sam tek pocela praviti kad su otisli gosti i kad je mali zaspao, al evo jos samo da je slozim a dekorisat cu ujutro, Prvi put pravim nesquik san torta nasla na netu fale je pa rekoh da isprobam, a inace volim da ekserimentisem i pravim ono sto jos nisam i mogu vam je preporuciti fila je tako ukusna da bij ja mogla za kasiku i onako kusati a izadje dosta file,user posted image

nedjelja pa slabo se tipkalo od sutra krecemo ubrzanim tempom user posted image

Saamy nemoj se draga sikirati sve bude puno bolje nego sto se mozemo i nadati a malo te sigurno i hormoni drmaju, ma pusti brigu na veselje sve bude i prodje user posted image

ja sad ugleda koliko je kod nas snijega napadalo, mozda sutra ne bude zurke sto bi moj maleni rekao ako ovako nastavi padati, al sta nas briga mozemo mi i sami pojesti tortuuser posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 855
9.2.2015 2:39:46   
Marien
saamy, kazu da je sve vise od tri dana rizicno zbog nakupljanja bakterija, ja sam sve prirodno probala i na kraju danas cepic glicerinski, pise da smije u trudnoci, necu se navikavati ali za hitne situacije- odlicanuser posted image
Recite mi, ima li neka problem sa trnjenjem i oticanjem ruku po noci, ja sam mislila da sam spavala na ruci ali sad vidim da je preslo u redovno user posted image

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 856
9.2.2015 2:45:22   
Marien
alman, sretan rodjendancic, pa vec je 09.02.user posted image
Nek je Harun zdrav, uvijek sretan i puno uziva sa svojim roditeljima i novim clanom akobogda!
Bas si vrijednica, svaka ti cast i do ove dobiuser posted image
Posalji nam link za tu tortu jer zvuci mljac, bas nas izazivas user posted image
Laku noc trudnicice drage!

(odgovor članu Marien)
Neposredna veza do poruke: 857
9.2.2015 3:14:05   
Selzy
Alman svaka cast sto si vrijedna u ova doba hehe user posted image djecaku sretan rodjendan sve najljepse od srca i da ti je ziv i zdrav punoo godina :) Saamy ne znam odakle si!? Ali moze i kod nas muz prisustvovati, samo moj nece, kaze zao mu da gleda kako se patim user posted image

(odgovor članu Marien)
Neposredna veza do poruke: 858
9.2.2015 6:42:41   
mala curica
Uranile poranile user posted image
Samo da se tuspasim za danas.
Ja spremna hocu sa krenem kod doktora,a vjetar tako puse.Obukla sam senkao da sam na Sjevernom polu user posted image

Nisam nista citala,cijeli vikend s mm,bas nam je bilo lijepo.
Nadam se da ste i vi provele ugodan vikend.

Tipkamo se danas kada zavrsim kod dok.,mada mislim da cu do sveki svratiti na caj.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 859
9.2.2015 8:20:38   
M.A.M.
Jutro drage moje,ja sam malo bila kod svojih preko vikenda,uzivala i samo jelauser posted image sad se vracam svakodnevnim obavezama kuhanje,ciscenjeuser posted image mada bi jos dobro doslo koji dan lezanja i uzivanjauser posted image Kako ste mi vi,ima li kakvih novosti?

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 860
9.2.2015 8:37:36   
AzraB
Jutro user posted image drage. Kako ste mi?

U Sarajevu od sinoc pada snijeg, ali nista strasno. Meni dovoljno da nigdje ne izadjem user posted image
U subotu sam isla na frizuru i bila kod mame na rucku. Sto je neka od vas rekla, nigdje kao kod mame...
Jucer mi bili sveki i svekar na rucku, mm mi je pomogao oko pospremanja pa se nisam puno umorila. jutros radi masina za sudje sve za mene user posted image

alman sretan rodjendan djecaku i sve najbolje od srca, nek je ziv i zdrav puno godina.

mala curice sretno kod dr, javi nam sta je bilo obavezno user posted image

i ja danas trebam nazvati svog dr da se narucim, trebala bih na kontrolu vrlo brzo user posted image

03.04. ocekujemo nasu mrvicu

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 861
9.2.2015 9:08:29   
rose
pozz zene...dijetetu se jutros ne ide u vrtic, jedva je odvedo...ostala je placuci kao i obicno...bas me sekira...ja onako malo losije spavala...zgravaica me vec muci...ali sam skontala da kad se okrenem na lijevu stranu da je nema...tako da mi je to bio recept za spavanje..cim na desnu ili na ledja...kiselina ubi...bas cudni, nekako mi je to bas rano al hajd

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 862
9.2.2015 9:13:02   
AzraB
nesto ste se jutros uspavale, ja i doruckovala user posted image

rose citala sam da je normalna zgaravica i na pocetku trudnoce, ne znam koja si sedmica... mene sad u osmom mjesecu muci samo ako navecer pojedem nesto kasno, pa bas pazim kako i sta jedem, jer onda dugo ne mogu zaspati.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 863
9.2.2015 9:22:07   
rose
ja se sjecam prosli put da je bilo kasnije...pred kraj...sad sam 13-14 sedmica tek...mada sam sinoc popila malo mlijeka a sjecam se da mi se to desavalo kada pijem mlijeko navece...ili pojedem nesto slatko...elem moram pripaziti

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 864
9.2.2015 9:32:11   
bejbibi
Jutro:) raspisale ste mi se heh... Ja se nisam bas nesto naspavala. Hladno kod nas,zaledilo sve uh...

Vi koje ste bile kod svojih mamica bas vam zavidim, i ja bi tako volhela :(... Najbolje je nema sta!!!

Mala c sretno na kontroli, javi nam

Rose i ja sam na pocetku imala nepodnosljivu zgaravicu,bas me cudilo.. Gorila bi mi pluca.. Al meni je pomoglo hladno mlijeko i svjezi bademi pa probaj.. I izbjegavaj pred spavanje jesti a kad te uhvati, podigni se malo nemoj lezati i to pomaze

Alman, sretan rox malom nek vam je ziv i zdrav zajedno sa vama.puno xdravlja,srece i ljubavi :)

Marien, menj isto trnu ruke :( ja bas htjela ovdje pitati za to.. Valjda ce bit ok i nije nista strasno... Zatvor imam i ja i pisala sam o tome ovdje, isto ne pomaze mi nista od navedenih,mozda donat..pijem ga svaki dan i mislim da mi se malo regulisala stolica...cepice cu ostavit za kraj aBd, pred porod da se ocistim... Bas je gadan osjecaj fuj... Izbjegavsj suho jesti, sto vise tekucine,jogurta itd da se to ustabili..

Saamy,selzy nista ne brinite,sve ce biti ok... Dijete mijenja zivot iz temelja sigurno al na pozitivno ;))

< Poruku je uredio bejbibi -- 9.2.2015 9:36:06 >

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 865
9.2.2015 9:37:17   
AzraB
rose samo obrati paznju sta jedes ili pijes pa ti izaziva zgaravicu user posted image

bejbibi zabrinula sam se sto te nema user posted image i u Sa je hladnoooo poslala si nam snijega, ali nista strasno. Danas nigdje ne izlazim user posted image
vidjela sam da si pitala za kuhanje prije poroda i zamrzavanje. ja sam isto razmisljala da spakujem stogod u zamrzivac, iako su mi i mama i sveki blizu, ali ne bih nikoga nicim da obavezujem, neka ima nesto prvih dana, pa vidjet cu kako budem mogla sa sobom user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 866
9.2.2015 9:56:22   
bejbibi
Tu sam ja,uspavala se malo hehe....ma da najbolje je tako, morat cu nesto spremiti da imamo za jest... Ipak sad imam M, ne moze jadno dijete suho jest.. Mm moze sve al kad vec mogu da spremim sta...ako se nakanimuser posted image

Ejh pa neka mako snijega i kod vas hehe, ne moze samo nas ovdje zatrpavati user posted image

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 867
9.2.2015 10:05:42   
Dianaa
jutro zenice, sinoc nisam lijepo spavala (svrbi me pupo) pa sam malo produzila...
sretan rodjendan djecaku i sve najljepse mu zelim... ja sam isto bila planirala zamrzavati hranu i valjda se nakanim dok nije kasno, al nemam bas ni puno prostora za to...

bejbibi, hvala za snijeg i nama je stigao sinoc... mi bili u gostima, jedva dosli do kuce...

mi sutra u bolnicu na kontrolu (prvi puta) pa vidjet cemo sta ce biti... user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 868
9.2.2015 10:16:32   
AzraB
user posted image ma hajde neka malo, neka pada. Bolje nego u maju user posted image da nam hoce biti lijepo vrijeme kad se porodimo, ali u svakom slucaju imamo citavo ljeto da uzivamo s bebicama user posted image

(odgovor članu Dianaa)
Neposredna veza do poruke: 869
9.2.2015 10:30:28   
bejbibi
Pa bolje da sada pada, kada mu je i vrijemw, nego u maju.uhuuser posted image ...da aBd uzivat cemo sa bebicama...

Nego zenice znate li kakav prirodni recept za jacanje imuniteta??? Al da moze u trudnoci naravno i da je provjeren user posted image ..opet sam pocela kasljatiuser posted image i to bas iz dna...a nikad nisam bila ovako bolesljiva ko sad pa valjda imunitet opao na 0

Neki autor...

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 870
9.2.2015 10:38:22   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Amanni...porodila se user posted image
Tukica...porodila seuser posted image
Adicaa...10.02
Saamy...15.02
Marseljeza...24.02
Sprinter...24.02
Pravnica...26.02
Dianaa...28.02

Bejbibi...17.03
Selzy...24.03
Sara_mo...31.03

AzraB...03.04
Gift...03.04
Morena...15.04

Marien...13.05
Scarlet...17.05
No idea...25.05

Alman...29.06
Mala curica...30.06
Bella...06

Mybaby...03.07
Lala88...20.07
Anitaa...30.07

Rose...14.08
Mastalica...15.08
Aleah...26.08
MAM...28.8
Bebac bucko...31.08

Samy_lo...04.09

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 871
9.2.2015 10:40:25   
AzraB
to bih i ja voljela da znam. Sve smo u ovom zimskom periodu sad sklone prehladama koliko god se cuvale. Ja jedem dosta voca i povrca i izbjegavam kontakte s puno ljudi (pogotovo u gradskom saobracaju), ali opet koliko god se cuvale, nije bas ni dovoljno,,..

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 872
9.2.2015 10:44:07   
bejbibi
Saamy draga pa bas ti se priblizilo user posted image bas gledam ovaj spisak i postala svjesna da se i.meni blizi user posted image hmmm neko pozitivno uzbudjenje me.obuzima, blaga trema hehe.... Al vise me zanima kako ce beba izgledati, na koga ce liciti aBd user posted image sin je pljunuti otac user posted image bas ono copy- paste hahhaa... I to od prvog dana je licio na babu... Ja kad sam ga vidjela kad je izasao iz mene izgubila se, ko da sam muza rodila user posted image user posted image

Bas me zanima na koga ce nam cura.liciti aBd... I meni i mm to bas interesantno i stalno zamislhamo to hwhhe...jer je on plav a ja tamnauser posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 873
9.2.2015 10:46:03   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: AzraB

to bih i ja voljela da znam. Sve smo u ovom zimskom periodu sad sklone prehladama koliko god se cuvale. Ja jedem dosta voca i povrca i izbjegavam kontakte s puno ljudi (pogotovo u gradskom saobracaju), ali opet koliko god se cuvale, nije bas ni dovoljno,,..

Ma ja bas nemam kontakta sa ljudima, ko vuk samotnjak hahhaa al izgleda cim se malo tanje obucem uhvati me... A dva dana za redom isli vani a ja u trenerci bez strampli il helanki, a noge ledene :(( valjda to.... A trebala.bi sta za imunitet da probam ovo je katastrofa

Neki autor...

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 874
9.2.2015 10:53:24   
bejbibi
Terminuse moje drage jeste li se sprwmile :))) jel sve pokupovano ( krevetac,kolica,kozmetika), jesu.li torbe apremne :))

Sta mislite jel nam se Adicaa porodila?? Nije nam se nikako javljala,a sutra joj teemin! Ko zna,mozda vec drzi svoju bebicu :)

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *