Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 6.2.2015 21:17:33
sprinter
ma ja sam čula da dosta ih ide da se počupaju prije poroda.pa neka se gospođa malo pretpi r.ne boli više od porođaja. ma ko će je držati spremnu ako iznenada počnu trudovi.trebalo bi svaki drugi dan udešavati
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 6.2.2015 21:31:51
bejbibi
Ma nema sanse da bude savrsena u trudnoci ..sto kaze saamy svega se oni nagkedaju hahah.... Nema sanse da glat al se ne moze vala sad ni cupava ici hahhaha
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 6.2.2015 21:34:06
bejbibi
Joj zenw jel imate vi napade vrucine mene sad tako u licu puklo i.usi.mi pulsiraju znate ono ko kad se postidite pa imate osjecaj da crvenite, eh tako mi je sad... Al vwcinom samo lice, ko da sam u klimaxu
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 6.2.2015 21:45:50
ijaa
ooooooooooo zene od kad mene nije bilo, muz bio tu pa uzivala...pa vam i vozacki polazem, svasta se izdesavalo....ima li kod vas snijega...kako vase slusaju lupkaaju li ....ljubim vas punooo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 6.2.2015 21:52:24
saamy
Reci mužu neka te sredi neka se malo oni muče ha ja moj tako uzme opleti ahahah imam te napade vrucineee otvorim prozore vruće mi pogotovo ako nešto kuham ili usisavam mm kaže jesi luda pa otvorila sve smrzo se tako kad sjedim odjednom neka vrućina uši lice,još meni dođe nešto kroz ruke osjetim koda ću u kolaps
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 6.2.2015 21:57:17
mala curica
Bejbibi,mozda te neko nesvjesno postidio obrazli zena Eeee moja dzospodjica........ja je prije dva dana sredzivala i kada sam otisla u wc da piskim i da se operem vidim vire dlacice kao da mi se smiju A sto kazes praktikujem svaki drugi dan .....kod mene od kako aam se udala svaki drugi dan sex da zatrudnim,a sada brijanje da se na porodzaju ne izofiram
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 6.2.2015 22:01:37
mala curica
IZVORNA PORUKA: ijaa
ooooooooooo zene od kad mene nije bilo, muz bio tu pa uzivala...pa vam i vozacki polazem, svasta se izdesavalo....ima li kod vas snijega...kako vase slusaju lupkaaju li ....ljubim vas punooo
Pa dugo ti je muz bio.
Kako malena?Jeli se babi smijala?
Ti si pravo preuzela stvari u svoje ruke.Sama si s bebicom i treba ti da vozis .Nikada ne znas zasta ti moze zatrebati.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 6.2.2015 22:17:09
saamy
Radila sam ispod pazuha depilaciju voskom bassss boli mada kažu poslije nekog vremena prestanu rasti,al opet kako kome,dole mislim da bi probala al za sada neka hvala
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 6.2.2015 23:30:00
alman
evo tu smo malo se danas hodala pa evo sad se kupala tako da ne smijem odmah leci dok mi se kosa dobro ne osusi inace sam sutra gotova, nisam jos iscicata a vidim da ste bile aktivneal evo sad cu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 6.2.2015 23:46:42
mala curica
Ja sam sinoc legla na pola suhe kose.Cijelu noc nisam zaspala,jos se probudim boli me stomak kad ja na stomaku spavala. A jutros mi glava bila kao balon,imam gustu kosu. A u zadnje vrijeme sam primijetila da mi bas opada i daa vec nova raste. Mm legao spavati,ja sjedim i jedem piskote. Nesto ga grlo uhvatilo samo kaslje,neki suh kasalj.Isprzila secera i mlijeka pa dala da popije.Sutra cu mu isto pa da vidim hoce li mu lakse biti.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 6.2.2015 23:50:42
alman
i kod mene je gusta kosa i glava me svaki put boli kad kasno operem kosu al sta cu kad se mora jos sam je nedavno istanjila i puno mi opadala a sad se vec oporavila, i kod nas opet kasalj i mm od mraka kaslja isao i sirup kupiti i umirio mu je kasalj
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 7.2.2015 0:05:09
alman
vidim da ste spominjale depilaciju voskom ja se inace kad imam vremena depiliram voskom sama ga sebi napravim i prosli put sam i gospodjicu al samo do stidne kosti nisam dalji pa mugu reci da i ne boli tako puno mene inace najvise boli unutrasnja strana noge i prepone a imam po prilicno cvrte dlakice a i tamne po prirodi sam tamnoputa, lakse mi je voskom nego elekt depil.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 7.2.2015 0:09:37
mala curica
Uhhh nebi ja smjela voskom a ni epilatorom gospodjicu...........Ma nema sanse,sama pomisao na to jeza me hvata I kod mene su bas jake dlake,crne imam osjecaj kada krenu rasti da su kao ribaca cetka
< Poruku je uredio mala curica -- 7.2.2015 0:10:58 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 7.2.2015 0:14:45
mala curica
Jos sam.primijetila da sam postala dlakava od kako sam trudna.Da ne spominjem stomak,jednom sam se iz enadila kada sam vidjela kolilo je dlakav. Nezz jeli se ti ijednoj desilo ili desava. Jesam dlakava ali brate nisam ovoliko.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 7.2.2015 0:17:48
alman
ja nisam nikad imala dlakica po stomaku do poroda kad su me u bolnici pred cr obrijale donji dio stomaka i od tada stalno ga moram cupati od pupka pa na dole