Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 6.2.2015 18:46:01
mala curica
Kako je krenulo saznat cemk kada se bebce rodi A za dibro si za Mg,ni ja ga ne pijem.Ispocetka pila,kao nafurala se kada osjedim neki grc ili bol. A vitamine......to mi odrzava inunitet inace mi je uvijek bio slab.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 6.2.2015 18:47:46
mala curica
Ja mislim i kada se porodimo nastavit cemo biti dezurne na ovoj temi Oookk bejbibi.............sve sitnije brojis.Ja jos ne vjerujem da ti se priblizava polahko
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 6.2.2015 19:05:58
mala curica
Hmmm ima ti i ta mjesta Ja cubda pratim Cekaonicu,ovu temu i za novi pecene mamice Ali bitno se ponekad javiti da vidimo dokle su dogurale ostale Bejbibi se priblizava,a ja jos ostajem.Mada imam osjecaj da necu docekati termin,da cu prije.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 6.2.2015 19:11:27
bejbibi
Jasta hahaha...al nemam osjecaj da se priblizava, ja kontam tamo cu nekad u avgustu valjda sto sam M tad radjala...ma ne znam sta bi vam rekla,mozda je bolje ovako da nemam osjecaj da se priblizava pa kad krenw iznenadi me, ko prvi.put hahaha zaboravila i termin
Pa virit cemo malo.i ovdje da vidimo sta je sa jaranicama hehwhhw.... Morat ce neka od vas preuzet vodjenje.spiska ...
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 6.2.2015 19:37:41
Pravnica
Sad sam u slatkom iscekivanju... brojim dane do termina, al mi se nesto ovaj deveti oduzio... nekako se bas radujem da taj dan dodje sto prije a znala sam biti praaaavo cudna, plakala zamlo-zasto, hhehehe...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 6.2.2015 19:57:36
bejbibi
Ostat cu ja i dalje aBd tu hahha....sala..nego zenice, terminuse i martovske terminuse jel vama tezak stomak... Jao ja.ko da kamen imam i nekako me ziga sve a i krsta me bole il su bubrezi ne znam al sva sam teska :(( i to donji dio stomaka me boli.... Nekako ziga...
A.niste mi prije osgovorile koji vi termin uzimate kao vjerodostojan?! Ultrz ili zadnja mens
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 6.2.2015 20:20:24
Pravnica
Ja uzimam termin po zadnjoj mens - tako i dr. uzima kao relevantan. Meni nije tezak stomak, al kao sto rekoh, nekako mi je ovaj deveti mjesec najlaksi od svih (da kucnem u drvo) ... a krsta me bole ako dugo stojim ili dugo set_am. Ranije kad su me boljela, al nekako drugacije, i dole oko stidne kosti, ispostavilo se da imam baje u urinu... odnosno neku infekciju urinarnog trakta - pa bih ti ja preporucila da prekontrolises urin :)
A sto se tice termina, bas sam bila jucer na 4D uz i termin mi je izracunao, koji ne odstupa mnogo od ovog po zadnjoj mens, svega 3 dana ranije racuna... pa sad... vidjecemo aBd.
< Poruku je uredio Pravnica -- 6.2.2015 20:24:14 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 6.2.2015 20:23:30
sprinter
ja sam pila i dabroston i ginipral u prvoj trudnoći i nisam imala problem s otvaranjem.ma pustite te bapske priče. a vi opet o imenima a ja taman zaboravim svoj slučaj s imenom. . uh kako sam još ljuta. odoh se istuširati da malo dođem sebi.sva sam bljak.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 6.2.2015 20:46:45
sprinter
pa jedna "prijateljica" rodila prije mene i ukrala mi ime koje sam ja rekla da ću dati. nego manimo se mi ove priče da ja vas pitam konkretne stvari.šta vi mislite o pripremama za porođaj kad su u pitanju ove dole odaje. brijanje ili vosak.ja se sjećam da mi je poslije prvog poroda bilo grozno kad su počele dlake rasti,oštre a rana i šav su bili kilometarski )(beba mi je išla zatkom-guzom.)je li neka išla na vosak prije poroda