|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar
5.2.2015 11:29:40   
mala curica
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Mene i mm razdvaja M user posted image uglavnom ja spavam sa M a mm se prebaci na drugi kauc user posted image

ja to ne dozvoljavam...ako se S i uvuce u krevet..zamoimo je da se vrati u svoj..ako je nesto kenjkava pustimo je s nama al nema se nikome seliti nigdje user posted image

user posted image svidja mi se stav.user posted image

< Poruku je uredio mala curica -- 5.2.2015 11:38:29 >

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 501
5.2.2015 12:05:03   
Dianaa
ja od 8h radim po kuci, skidala zavjese, oprala, brisala prasinu, cistila kupatilo... m kad dodje s posla nek usisa i obrise pod i taman user posted image sad cu gledati neki film (ako ne znate imate dobru stranicu jagledam.com- tu su sve televizije uzivo, pa bude filmova na cinestaru) i kasnije pravim rucak... slane palacinke pohovane (punjene mlj mesom i suhim mesom te sampinjonima) i tartar sos... uhhh jedva cekam user posted image user posted image

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 502
5.2.2015 12:21:58   
Pravnica
Pozdrav rr drustvo ... kako ste, sta radite?
Evo ja upravo sa kontrole... bila na GAK-u: uz i ctg. huh, bas se nacekah... Inace, sve ok - dobila sam neke vaginalete, kao pred porod da potrosim.. da se ocisti vag. kanal :)

(odgovor članu Dianaa)
Neposredna veza do poruke: 503
5.2.2015 12:28:32   
rose

IZVORNA PORUKA: mala curica

IZVORNA PORUKA: rose

Mene i mm razdvaja M user posted image uglavnom ja spavam sa M a mm se prebaci na drugi kauc user posted image

ja to ne dozvoljavam...ako se S i uvuce u krevet..zamoimo je da se vrati u svoj..ako je nesto kenjkava pustimo je s nama al nema se nikome seliti nigdje user posted image

user posted image svidja mi se stav.user posted image

ja napisah kilometarski post i ne ode...elem da skratim, on je nju cuvao 2.5 godine..od njenog 4 mjeseca, u noci smo oboje ustajali na smjenu , preko dana je on cuvao...ja s posla on na posao...nema razdvajanja, ako on treba da spava, trebam i ja ... pa valjda smo ravnopravni roditelji user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 504
5.2.2015 12:36:25   
rose

IZVORNA PORUKA: Pravnica

Evo ja upravo sa kontrole... bila na GAK-u: uz i ctg. huh, bas se nacekah... Inace, sve ok - dobila sam neke vaginalete, kao pred porod da potrosim.. da se ocisti vag. kanal :)

oj tebi se bas priblizilo...jesi uzbudjena? user posted image

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 505
5.2.2015 12:47:09   
Pravnica
rose na momente sam jako uzbudjena... al opet skontam imam jos 20-tak dana... a danas sam upoznala zenice kojima je isto prva beba, pa im je prosao termin, tako da sam se malo opustila, hehehe... kontam ima jos vremena, ni torbu jos nisam kompletirala user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 506
5.2.2015 12:52:08   
rose

rose na momente sam jako uzbudjena... al opet skontam imam jos 20-tak dana... a danas sam upoznala zenice kojima je isto prva beba, pa im je prosao termin, tako da sam se malo opustila, hehehe... kontam ima jos vremena, ni torbu jos nisam kompletirala user posted image

hehe i ja sam fulala termin 6 dana user posted image po dr. bio 7 novembar a ova mala se rodila 13-og user posted image

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 507
5.2.2015 13:00:12   
rose
i ne mozes da zamislis sta te sve ceka i kako beba mjenja tvoj svijet...i nece ti biti nikad zao zbog toga i nista vise nece biti isto ...kad pomirises svoj zivot, pomaziz obrascice i nosic, kosicu...pa kad malo porastu a glume bebe ili cuke ko ova moja sada user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 508
5.2.2015 13:02:21   
lala88
djeste trudnice, sta ima. Odma na pocetku kojoj je dosadno ili je depresivna hajte meni pomoci da se pakujem, selim preko vikenda u drugi stan pa mi koji par ruku bio od pomoci user posted image
Bas je divno kad vam se djete uvuce u krevet, ja jos nemam niti jedno, ali mi je to uvjek bilo simpaticno, cak sam kad se svi skupimo kod svekrve uzima djete od jetrve ujutru i donosila meni i muzu u krevet. MM se prepao da ce morati u drugu sobu kad mi pocne stomak rasti, boji se da ce udariti me u stomak kad spava, jeste li Vi imale problema sa prostorom u krevetu i da li vas je kad muz slucajno udario u stomak?
Dan je nikakav, oblacno, tmurno najradije bi prelezala, ali moram se pakovati.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 509
5.2.2015 13:10:12   
rose

IZVORNA PORUKA: lala88

djeste trudnice, sta ima. Odma na pocetku kojoj je dosadno ili je depresivna hajte meni pomoci da se pakujem, selim preko vikenda u drugi stan pa mi koji par ruku bio od pomoci user posted image
Bas je divno kad vam se djete uvuce u krevet, ja jos nemam niti jedno, ali mi je to uvjek bilo simpaticno, cak sam kad se svi skupimo kod svekrve uzima djete od jetrve ujutru i donosila meni i muzu u krevet. MM se prepao da ce morati u drugu sobu kad mi pocne stomak rasti, boji se da ce udariti me u stomak kad spava, jeste li Vi imale problema sa prostorom u krevetu i da li vas je kad muz slucajno udario u stomak?
Dan je nikakav, oblacno, tmurno najradije bi prelezala, ali moram se pakovati.

prosli put sam imala dosta veci krevet, sad cemo vidjeti user posted image

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 510
5.2.2015 13:10:30   
bejbibi
Neka vala meni moje djecw uh...jedva docekala da M poraste da me moze grliti i ljubiti... A najvise volim kad navecer spavamo pa se on zabije u menw u fetus polozaju user posted image ko da je opet u stomaku hehhe.... A isto jako nemirno spava al nikad me nije udario u stomak.. Il ja to osjetim pa ka upo noci okrenem nekako, uflavnom bez problema spava... A pogotovo ga sad necu odvajati kad se cura rodi aBd pa da mi se osjeca odbacenim,nema teoretske sanse!!!!! sredit cemo mu sobi aBd prijw pa ako hoce da spava ok ak ne isto ok.... Mada je preko ljeta sam spavao...

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 511
5.2.2015 13:12:58   
bejbibi
Mi nismo imali tih problena oko udaranja, ni kad smo ja i mm cekali M ni sad kad ocekujemo A :)) a svi zajedno soavamo, osim nekd kad mm se prebaci na drugi kauc il sobu.. Pogotovo kad hrce aaaaa.. Ja bi ga i na mjesec labsirala tad cini mi se user posted image

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 512
5.2.2015 13:17:53   
bejbibi
Mi smo bili vani maloprije, u avliji pravili snjeska i grudvali se user posted image cak i slikali sa snjeskom hehehw... Porodicna slika hahahuser posted image
Idem sad malo usisati, dosadno mi... Skidamo neke filmove pa cemo to gkedati,nemamo gdje hodati... A puna sam danas nekw enrgije, cini mi se mogla bi kauce pomjerat i generalno kucu ocistiti hahhaa...mozda i ocistim ko zna koja ce me luda puknuti user posted image user posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 513
5.2.2015 13:26:51   
bejbibi
Eh naum pao mi i kolac od jabuka pa cu ga praviti aBd sad... Mmm jamiii.. Ajde bujrumuser posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 514
5.2.2015 13:35:09   
rose

Mi nismo imali tih problena oko udaranja, ni kad smo ja i mm cekali M ni sad kad ocekujemo A :)) a svi zajedno soavamo, osim nekd kad mm se prebaci na drugi kauc il sobu.. Pogotovo kad hrce aaaaa.. Ja bi ga i na mjesec labsirala tad cini mi se user posted image

kod nas je obrnuta situacija...ja hrcem...pa se mm navikao user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 515
5.2.2015 13:40:39   
mala curica
ti se nahoda pravo user posted image

Ja sada izasla iz kade,gospodjicu sredila,stomak namazala kako me cijeli svrbi.Ja kontam nije mi jos velikk stomak,kada sam se skinula i na ogledalo stala ne mogu da dodjem sebi....Jeli to moj stomak?Bgm vec ga ima masAllah....a ja i ne osjetim to.
Tako neku noc prijatelj od mm dosao na veceru i kaze mi raste stomak,ja gledam u njega rwko ma jok meni isto,kaze ojaaa svaki put kada te vidim veci.

Danas sam planirala corbicu praviti,nesto na kasiku nisam odavno.Imam musake,moram je baciti user posted image
Ja je ne mogu zbog fasiranog,a mm slab pa skroz slabo jede....takk da......user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 516
5.2.2015 13:43:36   
mala curica
Mm je katastrofa kada zaspe na ledzima......oooo kako hrce majko koja.Razumijem umori se cijeli dan na poslu,dodje kuci vecera,okupa se i 20h on vec spava.Legnem i ja ali tipkam s vama ili gledam tv- 22h.
A poceo mi je govoriti da i ja brcem,nesto vas i ne vjerujem nisam nilada hrkala,ko zna mozda se i ja zanesem malo user posted image

Neposredna veza do poruke: 517
5.2.2015 13:46:52   
mala curica
Sta je ovo,postalo moda pisati sam sa sobom?
Eee bas je cool user posted image

Neposredna veza do poruke: 518
5.2.2015 13:50:21   
alman
pa mogu ce je da si posla sad u trudnoci hrkati ja stim nemam problema i mm jedino kad je bolestan hrce, sve mi malo malo pa same sa sobom pricamo user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

Neposredna veza do poruke: 519
5.2.2015 13:52:52   
Dianaa

ja jos nikad nisam radila ctg a vidim ti jesi... blizu smo sa terminom pa se sad nesto zabrinuh... da li je to obavezno???user posted image

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 520
5.2.2015 13:54:54   
mala curica

IZVORNA PORUKA: alman

pa mogu ce je da si posla sad u trudnoci hrkati ja stim nemam problema i mm jedino kad je bolestan hrce, sve mi malo malo pa same sa sobom pricamo user posted image

Haj' sto u snu pricam sama sa sobom,po kuci,ali na rr to vec nesto ne stima user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 521
5.2.2015 13:56:01   
alman

IZVORNA PORUKA: Dianaa

ja jos nikad nisam radila ctg a vidim ti jesi... blizu smo sa terminom pa se sad nesto zabrinuh... da li je to obavezno???user posted image
[/quote
meni su u prosloj trudnoci samo zadnju sedmicu svaki drugi dan radili, toko prate otkucaje bebibog srca, i kad sam legla u bolnicu na termin svaki dan su radili kao tako su pratili da li beba pati da li da rade cr ili ce jos cekati hoce li krenuti porod prirodno

(odgovor članu Dianaa)
Neposredna veza do poruke: 522
5.2.2015 13:56:59   
mala curica
Odo ja corbicu praviti nema hajra od price sam sa sobom.user posted image
Osjecam i ja cu uskoro biti gladna user posted image

Neposredna veza do poruke: 523
5.2.2015 14:01:30   
M.A.M.
zenice meni su od juce naompale bombice,sad sam isla kupiti materijal,moram ih praviti inace cu nekog ubiti,a za veceru pohovana pureca prsa i nesto cu za priloguser posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 524
5.2.2015 14:08:09   
alman
ja za rucak imam od juce sarmu od kiselog kupusa a mm i malenom cu priletinu sa rizom vjerovatno i jedu slaniju supicu jer mi pritisak opada i onda mi se usi zacepe bas je ruzan osjecaj sve mi odjekuje u glavi user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *