|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar
5.2.2015 9:38:27   
mala curica

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Ma ata ces kad se mora... Samo polako, auto obavezno na servis pred put i bice ok ;)... Ja vokim da znam da je sve ok pa polako onda....
A sto ces kod dr opce prakse??

Ma takva zakonska procedura da u Mutta Kind Pass mora popuniti predvidjeni dio za dr opce prakse.Neki pregled da obave i upisu,pojma nemam sta ce oni gledati.
Davno sam ja to trebala ali sve kontam hajde ima jos do kontrole(a kontr.25.02) pa do tada moram otici dr. opce prakse

Kako sam danas bezz.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 476
5.2.2015 9:45:47   
bejbibi
Hehehwh dobra si... A nisam ni ja gace ni strample kupovala.... Obucem helanke ispod hlaca kad je bas hladno i dobro mi dodje hihi

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 477
5.2.2015 9:48:46   
bejbibi
Aha, pa dobro obavi i to i rahat si..... Mozda vrijeme utice na tebe pa si bezz,ja sam juce takva bila.. Depresivna,tuzna,nervozna,a nema razloga nista... Valjda vrijeme

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 478
5.2.2015 9:51:08   
mala curica
Bas takva sam kako si opisala.
Jis se valjam u krevetu,nemam bolje da ustanem a morat cu sama sebe natjerati .

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 479
5.2.2015 9:54:14   
rose

Hehehwh dobra si... A nisam ni ja gace ni strample kupovala.... Obucem helanke ispod hlaca kad je bas hladno i dobro mi dodje hihi

ma ja nosila helanke i haljinice do poroda...u novembru...nije bila hladna jesen user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 480
5.2.2015 9:56:11   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: mala curica

Bas takva sam kako si opisala.
Jis se valjam u krevetu,nemam bolje da ustanem a morat cu sama sebe natjerati .

Potpuno te razumijem ;) a mozda su i hormoni ko ce ga znati... Ma haj kad izgladnis ustat ces heheuser posted image ...bas nekad insan nema volje ni za jest ccc

Neki autor...

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 481
5.2.2015 9:58:19   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: rose

ma ja nosila helanke i haljinice do poroda...u novembru...nije bila hladna jesen user posted image

Ma helanke su super za trudnocu,bas se razvuku fino... Ja sad u njima spavam, sva mi pidzama tijesna goreuser posted image ...pa mi najudobnije u helankama a i kad je hladno vani onda prwko navucem hlace i super :)... Il trenerku

Neki autor...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 482
5.2.2015 10:06:49   
rose

Ma helanke su super za trudnocu,bas se razvuku fino... Ja sad u njima spavam, sva mi pidzama tijesna goreuser posted image ...pa mi najudobnije u helankama a i kad je hladno vani onda prwko navucem hlace i super :)... Il trenerku

iamm jednu trudnicku pidjamu user posted image ustvari dvije...jedna je kratka ljetna user posted image a ovu dugih nogavica dajem sveki kad nam dodje...sad cu joj morati kupiti neku drugu user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 483
5.2.2015 10:29:19   
Dianaa
ja sam vazda u helankama, bas sam pozelila obuci jeans, iako imam trudnicke jeans al nije mi to-TO... mislim da helanke necu obuci godinu dana... user posted image ja spavam u mm majicama, to mi nesto najkomotnije a i njemu to nekako cool user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 484
5.2.2015 10:38:19   
M.A.M.
drage moje desava li se vama da vas cesto glava zaboli,bolila me 2 dana uzastopno pa prestala 2 dana,pa evo od jutros opetuser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu Dianaa)
Neposredna veza do poruke: 485
5.2.2015 10:44:14   
alman
uranile naspavale vidim da neke i jesu a ne ko jauser posted image , ja sam se tako lijepo naspavala mislim da se nisam ni okrenula od 1 do 6 jastuk mi je bas super stvar tako se lijepo opustim jedino cu morati mjenjati stranu kreveta kad legnem na lijevu stavim ga izmedju mm i mene pa se od sinoc zeza veli necu dozvoliti da me jastuk odvoji od zene user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 486
5.2.2015 10:59:02   
rose

IZVORNA PORUKA: alman

uranile naspavale vidim da neke i jesu a ne ko jauser posted image , ja sam se tako lijepo naspavala mislim da se nisam ni okrenula od 1 do 6 jastuk mi je bas super stvar tako se lijepo opustim jedino cu morati mjenjati stranu kreveta kad legnem na lijevu stavim ga izmedju mm i mene pa se od sinoc zeza veli necu dozvoliti da me jastuk odvoji od zene user posted image

nas je razdvajao user posted image sad mi je lijeva strana na suprotnoj strani...premjestili smo krevet prije dvije godine user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 487
5.2.2015 11:04:53   
mala curica
Izvukoh se nekako iz kreveta,jos sam u Bademantilu user posted image
Stavila jajca da se kuhaju,nezz vise sta za dorucak a nista mi se ne jede,a osjetim glad.

Nas jos nista ne razdvaja,osim stonjedno drugom ledza okrenemo user posted image pa ustajem po noci mm pokrivam,stavi jorgam izmedzu nogu i skupi se k'o dijete user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 488
5.2.2015 11:10:32   
alman
mala c jesi ti brizna zenica user posted image ja sama sebe ne znam pokriti kad se otkrijem dok me zima ne probudi, meni su jutros mm i mali spremili dorcak pa me tek onda zvali jest i to lijepo kad ne moram ja razbijat glavu sta za dorucak

Neposredna veza do poruke: 489
5.2.2015 11:12:14   
bejbibi
Ja napravila sebi sendvic i to.jela, bas mi se jelo hijih....a nekad budem gladna a sve mi mrsko jesti il ne znam sta bi jela, joooj to me bas izmuci

Evo nalozila i grijem se user posted image M samo sto.je.otvorio.occi odmah mob u ruke, pa moram sad njemu sta napravit za jest

MAM mebe je glava na pocetku znala boliti al je vremenom prestalo..mozda ti je nizak tlak

Neki autor...

Neposredna veza do poruke: 490
5.2.2015 11:15:12   
bejbibi
Mene i mm razdvaja M user posted image uglavnom ja spavam sa M a mm se prebaci na drugi kauc user posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 491
5.2.2015 11:16:44   
M.A.M.
jeste,uvijek mi je bio nizak pritisak,pa i sadauser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 492
5.2.2015 11:21:29   
mala curica

mala c jesi ti brizna zenica user posted image ja sama sebe ne znam pokriti kad se otkrijem dok me zima ne probudi, meni su jutros mm i mali spremili dorcak pa me tek onda zvali jest i to lijepo kad ne moram ja razbijat glavu sta za dorucak

Bravo za tm i malog user posted image

Ma on kada zaspe kao da je komiran.Vidim da mu je hladno,skupio se i stavio ruke izmedzu nogu,potkosulja do sisa se podigla user posted image pa ga zezam treba noso top da bude moderna user posted image .Kada ga pokrijem za 2-3 minute se rasiri user posted image .

Eto ja pojela jajcad,trebala bi usisati stanuser posted image razmislit cu user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 493
5.2.2015 11:22:13   
alman
moj maleni kad nekad predje iz svoje sobe nama nece u sredinu leci tjesno mu nego legne sa moje strane i na kraju ja i mm spavamo na jednoj polovini kreveta a on sam na drugoj user posted image uzsno nemirno spava sad mu svaku noc ovorim zast ne smije da dolazi nama jer me moze udariti u stomak, neki dan smo se izlezavali o on se s nama nesto gurakao na krevetu i valjda se zaboravio i nehotice me malo udario u stomak sa strane tolio je plakao dusa mamina jedva sam ga smirila smo se on brine da li je sta bebi bilo, je li je to zabolilouser posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 494
5.2.2015 11:23:54   
rose

ja dijete pokrivam i to samo ako se slucajno probudim i prodjem pored krevetica user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 495
5.2.2015 11:25:30   
alman
ja necu danas nista raditi otici malo obici komsincu operisala se pa cu joj uci malo i lezat cu ostatak dana, tmurno vrijeme malo snijeg jutros propadao i nista a i hladno je, jutros mi je bas bilo hladno i u kuci evo me i sad pod dekom

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 496
5.2.2015 11:26:15   
mala curica
E samo da se pozali kakvu zenu ima,dobit ce iza usijuuser posted image
Bolje njega pazim nego sebe,a on obrnutouser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 497
5.2.2015 11:26:55   
rose

Mene i mm razdvaja M user posted image uglavnom ja spavam sa M a mm se prebaci na drugi kauc user posted image

ja to ne dozvoljavam...ako se S i uvuce u krevet..zamoimo je da se vrati u svoj..ako je nesto kenjkava pustimo je s nama al nema se nikome seliti nigdje user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 498
5.2.2015 11:27:32   
alman

ja dijete pokrivam i to samo ako se slucajno probudim i prodjem pored krevetica user posted image

i ja isto sreca pa se ne otkriva puno a ako ne ustanem znam da ce sigurno oko 5 doci nama jer se otkrio i ohladiopa se zavuce ko malo mace kod mene da se ugrije

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 499
5.2.2015 11:28:14   
mala curica
Kod nas -4 bas je hladno.Trebala binotici kupiti hljeb i krompira,ali blizu je odmah ispred zgrade i necu vise nigdje izlaziti.Osjecam da mi treba dobar tus,pa cu malo da se relaxiramuser posted image

Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *