Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 5.2.2015 9:38:27
mala curica
IZVORNA PORUKA: bejbibi
Ma ata ces kad se mora... Samo polako, auto obavezno na servis pred put i bice ok ;)... Ja vokim da znam da je sve ok pa polako onda.... A sto ces kod dr opce prakse??
Ma takva zakonska procedura da u Mutta Kind Pass mora popuniti predvidjeni dio za dr opce prakse.Neki pregled da obave i upisu,pojma nemam sta ce oni gledati. Davno sam ja to trebala ali sve kontam hajde ima jos do kontrole(a kontr.25.02) pa do tada moram otici dr. opce prakse
Kako sam danas bezz.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 5.2.2015 9:48:46
bejbibi
Aha, pa dobro obavi i to i rahat si..... Mozda vrijeme utice na tebe pa si bezz,ja sam juce takva bila.. Depresivna,tuzna,nervozna,a nema razloga nista... Valjda vrijeme
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 5.2.2015 9:58:19
bejbibi
IZVORNA PORUKA: rose
Hehehwh dobra si... A nisam ni ja gace ni strample kupovala.... Obucem helanke ispod hlaca kad je bas hladno i dobro mi dodje hihi
ma ja nosila helanke i haljinice do poroda...u novembru...nije bila hladna jesen
Ma helanke su super za trudnocu,bas se razvuku fino... Ja sad u njima spavam, sva mi pidzama tijesna gore ...pa mi najudobnije u helankama a i kad je hladno vani onda prwko navucem hlace i super :)... Il trenerku
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 5.2.2015 10:06:49
rose
Hehehwh dobra si... A nisam ni ja gace ni strample kupovala.... Obucem helanke ispod hlaca kad je bas hladno i dobro mi dodje hihi
ma ja nosila helanke i haljinice do poroda...u novembru...nije bila hladna jesen
Ma helanke su super za trudnocu,bas se razvuku fino... Ja sad u njima spavam, sva mi pidzama tijesna gore ...pa mi najudobnije u helankama a i kad je hladno vani onda prwko navucem hlace i super :)... Il trenerku
iamm jednu trudnicku pidjamu ustvari dvije...jedna je kratka ljetna a ovu dugih nogavica dajem sveki kad nam dodje...sad cu joj morati kupiti neku drugu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 5.2.2015 10:29:19
Dianaa
ja sam vazda u helankama, bas sam pozelila obuci jeans, iako imam trudnicke jeans al nije mi to-TO... mislim da helanke necu obuci godinu dana... ja spavam u mm majicama, to mi nesto najkomotnije a i njemu to nekako cool
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 5.2.2015 10:44:14
alman
uranile naspavale vidim da neke i jesu a ne ko ja , ja sam se tako lijepo naspavala mislim da se nisam ni okrenula od 1 do 6 jastuk mi je bas super stvar tako se lijepo opustim jedino cu morati mjenjati stranu kreveta kad legnem na lijevu stavim ga izmedju mm i mene pa se od sinoc zeza veli necu dozvoliti da me jastuk odvoji od zene
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 5.2.2015 10:59:02
rose
IZVORNA PORUKA: alman
uranile naspavale vidim da neke i jesu a ne ko ja , ja sam se tako lijepo naspavala mislim da se nisam ni okrenula od 1 do 6 jastuk mi je bas super stvar tako se lijepo opustim jedino cu morati mjenjati stranu kreveta kad legnem na lijevu stavim ga izmedju mm i mene pa se od sinoc zeza veli necu dozvoliti da me jastuk odvoji od zene
nas je razdvajao sad mi je lijeva strana na suprotnoj strani...premjestili smo krevet prije dvije godine
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 5.2.2015 11:10:32
alman
mala c jesi ti brizna zenica ja sama sebe ne znam pokriti kad se otkrijem dok me zima ne probudi, meni su jutros mm i mali spremili dorcak pa me tek onda zvali jest i to lijepo kad ne moram ja razbijat glavu sta za dorucak
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 5.2.2015 11:21:29
mala curica
mala c jesi ti brizna zenica ja sama sebe ne znam pokriti kad se otkrijem dok me zima ne probudi, meni su jutros mm i mali spremili dorcak pa me tek onda zvali jest i to lijepo kad ne moram ja razbijat glavu sta za dorucak
Bravo za tm i malog
Ma on kada zaspe kao da je komiran.Vidim da mu je hladno,skupio se i stavio ruke izmedzu nogu,potkosulja do sisa se podigla pa ga zezam treba noso top da bude moderna .Kada ga pokrijem za 2-3 minute se rasiri .
Eto ja pojela jajcad,trebala bi usisati stan razmislit cu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 5.2.2015 11:22:13
alman
moj maleni kad nekad predje iz svoje sobe nama nece u sredinu leci tjesno mu nego legne sa moje strane i na kraju ja i mm spavamo na jednoj polovini kreveta a on sam na drugoj uzsno nemirno spava sad mu svaku noc ovorim zast ne smije da dolazi nama jer me moze udariti u stomak, neki dan smo se izlezavali o on se s nama nesto gurakao na krevetu i valjda se zaboravio i nehotice me malo udario u stomak sa strane tolio je plakao dusa mamina jedva sam ga smirila smo se on brine da li je sta bebi bilo, je li je to zabolilo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 5.2.2015 11:23:54
rose
ja dijete pokrivam i to samo ako se slucajno probudim i prodjem pored krevetica
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 5.2.2015 11:25:30
alman
ja necu danas nista raditi otici malo obici komsincu operisala se pa cu joj uci malo i lezat cu ostatak dana, tmurno vrijeme malo snijeg jutros propadao i nista a i hladno je, jutros mi je bas bilo hladno i u kuci evo me i sad pod dekom
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 5.2.2015 11:26:55
rose
Mene i mm razdvaja M uglavnom ja spavam sa M a mm se prebaci na drugi kauc
ja to ne dozvoljavam...ako se S i uvuce u krevet..zamoimo je da se vrati u svoj..ako je nesto kenjkava pustimo je s nama al nema se nikome seliti nigdje
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 5.2.2015 11:27:32
alman
ja dijete pokrivam i to samo ako se slucajno probudim i prodjem pored krevetica
i ja isto sreca pa se ne otkriva puno a ako ne ustanem znam da ce sigurno oko 5 doci nama jer se otkrio i ohladiopa se zavuce ko malo mace kod mene da se ugrije
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 5.2.2015 11:28:14
mala curica
Kod nas -4 bas je hladno.Trebala binotici kupiti hljeb i krompira,ali blizu je odmah ispred zgrade i necu vise nigdje izlaziti.Osjecam da mi treba dobar tus,pa cu malo da se relaxiram