|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar
29.1.2015 16:42:08   
rose
meni moja sveki super...udaljena je 40 km od sarajeva...ponekad dodje na vikenda da ja mogu s mm zaglaviti vani a ona cuva malu user posted image ...znali smo u 6 ujutro doci..a kad sam se porodila 15 dana mi je bila tu, kuhala, spremala, donesi-prinesi oko bebe deverala i nije otisla dok nije vidjela da mi znamo bebu okupati sami user posted image ma ustvari dao joj sef 2 sedmice odmora pa je otisla kad je to ispucala user posted image ...nadam se da ce tako i ovaj put...ja joj zahvalna do neba...moja mama nije bas na ti s brigom oko malih beba ...ali isto tako se nadam da ce moja mama preuzeti brigu o broju 2 jer se ja vracam na posao kad bebcu bude 4 mjeseca user posted image ...pa da bar do 1 rodjendana ga pripazo dok ne stasa za jaslica...s brojem 1 smo se mm i ja snasli tako sto smo se sretali 2.5 godine na vratima...ja s posla a on na posao user posted image i cuvali dijete na smjenu user posted image

< Poruku je uredio rose -- 29.1.2015 16:43:50 >

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1876
29.1.2015 17:09:33   
M.A.M.
joj danas tema sa strija,do kuhanja,pa svekrve hahah,vjerovale ili ne ja imam svekrvu za pozeliti,blizu mene zivi al nikada mi nije zasmetala ili nesto slicno niti su ikada dosli bez najave,jos sada pogotovo otkada zna da sam trudna ma nosi me kao malo vode na dlanu,al kada se desi neki nesporazum mm to odmah u korijenu sasjece,ne dozvoljava nikome da se mjesa u nase stvari zato ga volim najviseuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1877
29.1.2015 18:28:15   
bejbibi
Gdjee ste zennice, nestale.sve... Ma u odnosu snaha - svekrva je najbitniji muz/ sin. On je tak koji treba da uspostavi ravnotezu ali et neko ne.moze pa onda snahe moraju saneuser posted image i ispadnu vjestice haha...mah i s jedne i druge strane ima svega, bitno da se postujemo i distanca i granice da se znaju.... Oni nam se ne smiju petljat u zivot, nit mi njima... Al pitam se samo kakve cemo mi bitiuser posted image ...malo filozofijeuser posted image ...

Ne preporucujem film glup,gluplji user posted image stvatno je glup hahah....

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1878
29.1.2015 19:45:07   
bejbibi
Aa fakat nema zena user posted image sto ste se uspavale???

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1879
29.1.2015 19:54:09   
saamy
Sa vas pitam drage moje,koliko su vase bebe teske meni dr,kaze da je teze za porod sa vecom bebom prvi put,kod mene je sad 3kg imam jos do poroda mjesec

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1880
29.1.2015 20:15:50   
bejbibi
Ja sam rodila svog si.a sa 3250, 52 cm peirodno.... Sad ne znam kolika ce cura biti

Neki autor...

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1881
29.1.2015 20:22:45   
mala curica
Sta je s Alman ne javlja se user posted image
Jeli sve ok bilo na kontroli.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1882
29.1.2015 20:44:10   
Selzy
Ma slazem se s vama postovanje i distanca sto se svekrvi tice i muz je tu da rjesava ako dodje do nekih razmirica, tako je najboljee user posted image Saamy ja znam da je moj bebac napredniji malo, ali nije mi rekao zadnji put tezinu, aa inace uvijek kaze :/ pitat cu sljedecu kontrolu, ako sam ne kaze, ma to sve zavisi od zene do zene i od elasticnosti koze, nema veze kolika je beba, eto moja svekrva je primjer mog muza rodila s 5kg bez ikakvih problema, niti je pucala, niti je sivana, da Bog da nam svima porod bio kao njoj hehehe user posted image

Neposredna veza do poruke: 1883
29.1.2015 21:01:37   
bejbibi
Slabo veceras zene pisete....ja lezim sva sam usporena nekakva, prepone me uzasno bole, krsta isto...

Neki autor...

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 1884
29.1.2015 21:52:00   
Amanni
Gdje ste zenice:-) ja se kupala uh smorila sam se dok sam kosu oprala jos se dole posjece jedva sam krv zaustavila . Gdje mi je stomak ogroman a nevidim nista a bic nov e bas sam se zasjekla. A neko je pito za kilazu beba ja sam sina rodila prirodno 4.100 gr 56 cm bez ikakvi problema hvala bogu na ultra zvuku prije 7 dana beba je bila 3.500 gr e sad koliko će imat na porodu i kako ću proci to samo dragi bog zna.

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1885
29.1.2015 22:13:14   
alman
evo me drage moje, hvala dragom Allahu sve je uredu, dogtorica ne vidi nista alarmantno cak su se ta prosirenja smanjila sad jedna iznosi 7 mm a druga 11mm, kao sto je jedra trudnica mi neku noc rekla i ona mi je isto to potvrdila da se ta prosirenja stalno povecavaju i smanjuju tokom trudnoce jer se rozak razvija i da to nije razlog za brigu jer je sve ostalo u najboljem redu sve mjere su ured, i rekla mi da vidi male kontrakcijepa da malo vise odmaram da se ne protezem i ne dizem nista tesko. tako da sam se bas rasteretila i onda poslije otisli na veceru i malo prosetali po Sarajevu kad smo vec tu user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

Neposredna veza do poruke: 1886
29.1.2015 22:26:49   
mala curica
user posted image user posted image user posted image user posted image bravoooo za urednu kontrolu
user posted image user posted image

Hvala Bogu da je sve ok,mada nisam.ni sumnjala.
Cijelo vrijeme sam.mislila na tebe,e sasa mogu ici mirno spavati user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1887
29.1.2015 22:34:58   
alman

IZVORNA PORUKA: mala curica

user posted image user posted image user posted image user posted image bravoooo za urednu kontrolu
user posted image user posted image

Hvala Bogu da je sve ok,mada nisam.ni sumnjala.
Cijelo vrijeme sam.mislila na tebe,e sasa mogu ici mirno spavati user posted image

draga moja bas ti hvala sto si mislila na mene, vjeruj mi da sam odhnula i mislim da cu se veceras naspavati
, dok sam cekala da udjem i legnem na sto nikad mi u zivotu nije onako jako kucalo srce, hvala Bogu da je sve dobro vise nema nikakve sikirancije od toga su mi i krenule ove blage kontakcije al srecom nije to nista starsno da bih morala da koristm neku terapijuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1888
29.1.2015 22:37:16   
mala curica
Uz preko stomaka ti radila?

Samo neka je mrvica dobro,da dragi Allah da svakoj od nas da ih rodimo zive i zdrave.

i ti si 19 nedelja?

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1889
29.1.2015 22:38:31   
saamy
Hei drage moje sta da spakujem u torbu sve mislim falice mi sta sta vi mislite

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1890
29.1.2015 22:46:33   
alman

IZVORNA PORUKA: mala curica

Uz preko stomaka ti radila?

Samo neka je mrvica dobro,da dragi Allah da svakoj od nas da ih rodimo zive i zdrave.

i ti si 19 nedelja?

da preko stomaka je radila i ja joj nisam nista govorila sta mi je ovaj dr rekao, i kad je ona pregledala pitame pa sta nije bilo uredo i ja joj onda ispricala, i onda se vratila na mozak i to premjeravala i kaze da je to sve normalno da je ona u mnogo trudnica to primjecivala al da ni jedna nije imala nikakvih problema i da je na kraju sve bilo uredu,user posted image

Neposredna veza do poruke: 1891
29.1.2015 22:48:54   
mala curica
Naravno da ce biti sve ok ,akk Bog da.
Natjerala si me da ustanem i nesto jedem i sada stvarno odo spavati mm odavno ganja sove

Lahku noc cure.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1892
29.1.2015 22:49:40   
alman

IZVORNA PORUKA: saamy

Hei drage moje sta da spakujem u torbu sve mislim falice mi sta sta vi mislite

ma osnovno je da se ponese dosta ulozaka, vlaznih maramica ubrus papira, sredstva za higijenu, medicinske one mrezaste gacice, kad sam je bila prije 5 god u Zenici u bolnici nisu dali da se donose spavacice a sad sam cula kao da mozes ponijeti svoju spavacicu

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1893
29.1.2015 22:51:28   
alman
ona mi rece 18 sed i 4 dana

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1894
29.1.2015 23:00:16   
alman
imam jedno pitanje da li je neka od vas isla kod dr. Ekrema Divanovica na 4d uz i koliko kosta

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1895
29.1.2015 23:01:12   
Bella.88
veče žene
ja pročitala samo zadnju stranu,vidim o svekrvama i svemu se pišeuser posted image
moja je kao druga majkauser posted image

ja bila danas na GAK-u čitav dan,otišla u 9jutros,kući se vratila iza 15h.
moraću opet sekciju,rez od carskog se već puno razvukao,ne znam koliko će uopšte izdržat
pa sad moram redovno ići i gore na kontrolu da mi prate rez,tako da će verovatno porod biti ranije
ali šta je tu je,biće dobro ako Bog dauser posted image
sve vas pozz,pa se sutra javim
laku noć

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1896
29.1.2015 23:01:20   
Amanni
Alman user posted image user posted image za urednu kontrolu. Saamy ja sam spakovla spavaciu dvije pidzame , papuce dva peskira jedan za tus jedan za umivanje, 4 para carapa , BIH za dojenje, ogrtac i sredstva za licnu hihijnu. Uloske i gace ovdje imaju u bolnici to ne nosim

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1897
29.1.2015 23:03:56   
Bella.88

IZVORNA PORUKA: alman

imam jedno pitanje da li je neka od vas isla kod dr. Ekrema Divanovica na 4d uz i koliko kosta

ja sam bila kod njega u prvoj trudnoći,prije godinu i par mj.
tad je pregled bio 70km,tj.,ultrazvuk,vaganje i razgovor sa njim

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1898
29.1.2015 23:19:23   
alman

IZVORNA PORUKA: Bella.88

IZVORNA PORUKA: alman

ja sam bila kod njega u prvoj trudnoći,prije godinu i par mj.
tad je pregled bio 70km,tj.,ultrazvuk,vaganje i razgovor sa njim

danas mi dr. rece za njega kao da ima dobar 4d uz pa zato pitam koliko je kod njega kosta pa nije skup, s obzirom da ja placam ovaj obicni uz 40 km

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 1899
29.1.2015 23:31:15   
saamy
Iz kojih ste gradova vi,sta mislite o svojim bolnicama

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *