Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
1. DM - Full Moon 2. koka i po - Irena Sa 3. vesela- ananas_ze 4. hapymum- nudzejma 5. MicoTico - Krofnica Mo 6. minja_-palachinken 7. mama2009 - ziki 8. zvoncica- EEDITH 9. bebaa- SREĆNA 10. Angelica - pocahontas 11.AnLu- Bella.88
ma nisam ni sumnjala da ćeš ti to
joj mati mila gledam poklone i fino mi milo što porštom nije lahko poslat vreću brašna i tako... mene žene smao po tome pamte... kad me strefi oklagija kaka
eh da,jedva cekam svoj poklon,a i reakciju partnerke na ono sto dobije od mene...bas me trema spucala
aki cini mi se nece nasi pokloni prije prekosutra...
jaoooo mama....hocu ove tange leleeee divno
cekala sam te, bile su namjenjene tebi al ne i sudjene, kad sam ti trazila sminku, udjem u hm i vidim ih reko za tebe...al procitah da je moja swapusa narucivala crveni komplet reko da joj upotpunim kolekciju tigrastim
aaaaaa za dasku za peglanje, pomislila sam al reko nije valjda
neko je rekao mojoj svapici da sam MONK
Y(eo)ko Ono je to bio
znala sam ko bi drugi
cekala sam te, bile su namjenjene tebi al ne i sudjene, kad sam ti trazila sminku, udjem u hm i vidim ih reko za tebe...al procitah da je moja swapusa narucivala crveni komplet reko da joj upotpunim kolekciju tigrastim
ne zamjeram.otisle su u prave ruke( mislim pravu guzu...) u svakom slucaju hvala
Meni je Angelicina noga vrh danas. Isto ono kad je Angelina izbacila nogu na Oskarima pa njena noga dobila FB profil
hoćel i moja dobit
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
biće abd...treba nam malo ove mimosvakodnevnice....divan osjećaj je dobiti nešto od nekoga ko te ne poznaje.....
ali u neku ruku se znamo...pa vidis te koincidencije da je jedna drugoj slala skoro pa identicne poklone...to je meni strava...nevjerovatno koliko smo slice ako ne iste i uglavnom pisu kako sam ti kupila ono sto bih sebi
biće abd...treba nam malo ove mimosvakodnevnice....divan osjećaj je dobiti nešto od nekoga ko te ne poznaje.....
ali u neku ruku se znamo...pa vidis te koincidencije da je jedna drugoj slala skoro pa identicne poklone...to je meni strava...nevjerovatno koliko smo slice ako ne iste i uglavnom pisu kako sam ti kupila ono sto bih sebi