Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Predivni fkt. Joj koja je ovo sreća, jelde? Sreca ti sto ces dobiti, a hoces da umres od radoznalosti kako ce se swap-drugarici svidjeti. i dobri parovi, probrala je Iman uvijek zene sa nekom istom notom...
svaka joj čast...
treba njoj na uspomenu na ovaj dobro obavljeni poslić jedan swapić spremiti...
Ja na brzinu pregledah, žene su se zadale gaća, čarapa, bokserica .Ideja je super, ja sam sa svojom swapusom kahvenisala, 3 godine smo živjele jedna preko puta druge, skoro pa prozori u prozore gledaju, a nikad se nismo upoznale, dok nas Iman ne sastavi. Pokloni su manje važni u odnosu na sam čin darivanja na ovaj način. Još da kažem da je ovo daleko od nekreativnog.
joj kola i hljeb su mi favorit ..odmah nakon vinobrana i džemfix-a
fakat...Iman...možeš slisapk neki kako si praila u PP...ja u tajnosti ga čuvam pa smao ''mećeš'' one koje su se razotkrile vće da možemo pratiti
Nek ste vi kaficu popile, jesi vidjela sto mi je prija slatka :)
Evo i mene Ne stigoh se prije javit,vidim vec ste videle i komentarisale Moja Swapusa je malo preterala sa poklonom,dobila sam zlatne nausnice Anlu da ti se i ovde zahvalim na poklonu i divnom druzenju
Evo i mene Ne stigoh se prije javit,vidim vec ste videle i komentarisale Moja Swapusa je malo preterala sa poklonom,dobila sam zlatne nausnice Anlu da ti se i ovde zahvalim na poklonu i divnom druzenju