Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Moj poklon stiže, swapush moja hvala ti, divan je.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Okasnila sam jutros... Koko hvala nikad ne bi pogodile Kako nova.. ja kosti ostavila na forumu doduše ne na ovim temama A kako, pa Koku znam još s tema kad sam bila prvi put trudna, doduše nismo se nikada fizički upoznale no bit će prilike...
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
irena jesil ti poklon pakovala u zastitnu kovertu?
Fino upakovala, teta u pošti raspakovala i kaže stavi samo u tu žutu kovertu...
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
ja nisam ni pitala. Ali moja swapuša kaže da mi je poslala u ponedjeljak, a eto danas stiglo. 2 dana Mostar-B.Luka. Mislim da je i brže ako je u istom entitetu.
< Poruku je uredio MicoTico -- 28.1.2015 10:29:28 >
ja nisam ni pitala. Ali moja swapuša kaže da mi je poslala u ponedjeljak, a eto danas stiglo. 2 dana Mostar-B.Luka. Mislim da je i brže ako je u istom entitetu.
a ja poslala u petak i swapica ni habera
nije mi javila kad je ona meni poslala, ne znam kakvo je ovo odhebavanje
a ja poslala u petak i swapica ni habera
nije mi javila kad je ona meni poslala, ne znam kakvo je ovo odhebavanje