Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vase partnerke sve divne, mile, drage..,samo moja...
Kad pročita oho ti se
Poslao mm danas, upakovano ko nogom Nadam se da ce stici do cetvrtka, a ja se nadam da ce mi postar dinijeti na adresu paket, a ne zuti papiric. Na ratnoj nozi smo zbog Kana. Zlo mu je, ja mislim, kad vidi moju adresu.
Ja sam se prijavila cini mi se brzo. A nacekacemo se ja i ona, ali nema veze, vrijedi cekati. Rekao mi je postar 10 dana treba da dodje, ali ja mislim da je ce biti duze. Samo da me ne lansira na mars kad otvori.
A sad ne kontam ovo u vezi koke i psa? Nije valjda se sa psom swapala?
sto si ti zbunjena? nisma znala da ucestvujes i ti..kontam daleko i tako
pa dobro tvoja swapusa ce se nacekati...kao i ti... zasto slike ne objavljuju odmah po dobitku..bas sam radoznala mogu msiliti face kod moje drage ljubimice kad otvori koverticu
Ja sam se prijavila cini mi se brzo. A nacekacemo se ja i ona, ali nema veze, vrijedi cekati. Rekao mi je postar 10 dana treba da dodje, ali ja mislim da je ce biti duze. Samo da me ne lansira na mars kad otvori.
A sad ne kontam ovo u vezi koke i psa? Nije valjda se sa psom swapala?
koku nikako da skontamo...mozda je sama sebi poslala poklon
MT ja sam tebi isto kupila šta bi i sebi ako ti se ne svidi ti svejedno reci divno i metni nek' crknu dušmani
Ma ti si imala sreće sa swapušom, nije da se hvalim ja sam ti nagodna za poklone, čudo jedno, sve mi se sviđa
jojjjjjjjjjjj što se bone niste s amnom posvjatovale...obe bi vas lijepo ''namjerila''
Mlogo dobar par
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''