Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:37:47
salmy
IZVORNA PORUKA: koka i po Jeste zapele za moju draganu...... Polako sve ce vam se samo kast Jel tako ljubice tako je ljubice
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:38:00
muaaa
IZVORNA PORUKA: krofnica Mo hajde sad tko će prvi izgubiti nevinost i reći ime swap druge moram li ja hajd'hajd'..pliz,pliz
_____________________________ “Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:38:32
palachinken
Eto, koka i salmy
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:38:43
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: muaaa Ja sam u iscekivanju ako te ja zapadnem u drugom swapu sašiješ mi onu suknju k'o u Anđe moRe li e ne meRe,... samo ako se obe javite na kreativni swap dobro ona a kuj ću ja u kreativke ako hoŠ suKNJu onda nešta zadaj... čestitku baj nacrtaj il izreži od kolaž papira...daj krofnici ona će :)))
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:39:38
muaaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: muaaa Ja sam u iscekivanju ako te ja zapadnem u drugom swapu sašiješ mi onu suknju k'o u Anđe moRe li e ne meRe,... samo ako se obe javite na kreativni swap dobro ona a kuj ću ja u kreativke ako hoŠ suKNJu onda nešta zadaj... čestitku baj nacrtaj il izreži od kolaž papira...daj krofnici ona će :)) )
_____________________________ “Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:40:15
muaaa
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: koka i po Jeste zapele za moju draganu...... Polako sve ce vam se samo kast Jel tako ljubice tako je ljubice iiiiiii prvi par
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:40:22
krofnica Mo
MicoTico
_____________________________ Slušaj ti mali,prgavi smislu mog života,nemam ja vremena da te ne volim...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:40:57
palachinken
A dobro sad se sjetih da smo vas skontale jos prvi dan
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:41:31
salmy
IZVORNA PORUKA: muaaa IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: koka i po Jeste zapele za moju draganu...... Polako sve ce vam se samo kast Jel tako ljubice tako je ljubice iiiiiii prvi par nismo majkemi ja se zezala
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:41:39
krofnica Mo
muaaa,hanady moRe krofna je bolja od mene u crtanju
_____________________________ Slušaj ti mali,prgavi smislu mog života,nemam ja vremena da te ne volim...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:42:16
krofnica Mo
IZVORNA PORUKA: palachinken A dobro sad se sjetih da smo vas skontale jos prvi dan jel nas
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:42:21
muaaa
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: muaaa IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: koka i po Jeste zapele za moju draganu...... Polako sve ce vam se samo kast Jel tako ljubice tako je ljubice iiiiiii prvi par nismo majkemi ja se zezala
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:44:03
palachinken
IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: palachinken A dobro sad se sjetih da smo vas skontale jos prvi dan jel nas Jes jes, zaova ti je kriva
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:45:43
Galicia
Ne zbunjujte me.
_____________________________ “It takes a long time to make it simple.”
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:46:39
krofnica Mo
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: palachinken A dobro sad se sjetih da smo vas skontale jos prvi dan jel nas Jes jes, zaova ti je kriva ccc jadna moja zaova ja ni fb nemam morala je gatati kakva sam
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:46:57
Hannica
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: palachinken Pa valjda je meni po horoskopu lav ili vaga kompatibilna, ako se sjecam gatalica. Ja cu sacekati svoju svapku pa da skupa okacimo slike Nemam ti ja veze s horoskopom ali bih voljela da ti je vesela partnerka, minja je isto u slicnom filmu Koki nije vjestica jer je tek danas poslala nije mogao odmah do tamo stici, Visnja se nije prijavila, te mi je Hannica sumnjiva opasno Svapusice moja cujemo se mi putem nasih mreza Pokloni jos nisu poslani mi cemo to nasim metodama Moj poklon još nije stigao na odredište.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:47:06
R&T@
Vase partnerke sve divne, mile, drage..,samo moja...
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:48:05
salmy
IZVORNA PORUKA: Galicia Ne zbunjujte me. sto si ti zbunjena? nisma znala da ucestvujes i ti..kontam daleko i tako pa dobro tvoja swapusa ce se nacekati...kao i ti... zasto slike ne objavljuju odmah po dobitku..bas sam radoznala mogu msiliti face kod moje drage ljubimice kad otvori koverticu
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:48:25
koka i po
IZVORNA PORUKA: medic slatki Hajde zene dajte slike, koje ste vec dobile !!! Nema veze vise da budete tajnovite, sta kazes Iman, reci im Moze li komandante ?
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:48:34
krofnica Mo
IZVORNA PORUKA: R&T@ Vase partnerke sve divne, mile, drage..,samo moja... jel tvoja šuti bona kakva je od MicoTico ti si dobro prošla
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:49:32
salmy
IZVORNA PORUKA: R&T@ Vase partnerke sve divne, mile, drage..,samo moja... sta fali tvojoj osim sisa
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:49:52
MicoTico
IZVORNA PORUKA: krofnica Mo ccc jadna moja zaova ja ni fb nemam morala je gatati kakva sam Ma gatala - ne gatala, nisam te mogla "prkljuviti" pa ćeš eto dobiti nešto što ja volim A nisam nas ja otkrila, ja sam samo napisala da mi je swapuša iz mjesta gdje mi je srce ostalo, mogla je biti i sarita i Edith...
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:50:24
Hannica
IZVORNA PORUKA: medic slatki Hajde zene dajte slike, koje ste vec dobile !!! Nema veze vise da budete tajnovite, sta kazes Iman, reci im Ja ću sliku staviti kad i moj poklon stigne.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:50:35
MicoTico
IZVORNA PORUKA: R&T@ Vase partnerke sve divne, mile, drage..,samo moja... A ko je tvoja?
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 21:50:49
muaaa
IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: R&T@ Vase partnerke sve divne, mile, drage..,samo moja... jel tvoja šuti bona kakva je od MicoTico ti si dobro prošla ti si procitana krofnice
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake