Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pa valjda je meni po horoskopu lav ili vaga kompatibilna, ako se sjecam gatalica. Ja cu sacekati svoju svapku pa da skupa okacimo slike
Nemam ti ja veze s horoskopom ali bih voljela da ti je vesela partnerka, minja je isto u slicnom filmu Koki nije vjestica jer je tek danas poslala nije mogao odmah do tamo stici, Visnja se nije prijavila, te mi je Hannica sumnjiva opasno Svapusice moja cujemo se mi putem nasih mreza Pokloni jos nisu poslani mi cemo to nasim metodama
Pa šta ovo ...jel ima neka nagradna igra ''Ko je kokin swap'' da učestvujem...Iman smiju li moderatori jer su nama uglvanom sve igre sa nagradama zabranjene na RR
A nema prijo :) Vec onako mi to mali jer je koka prva poslala i srcem i dusom se unijela u svoj poklon pa mi dumama koja li jevto sretnica njena partnerka. Za Visnju nisam sigurna da se prijavila a ako jeste taman bi bili super par
a zašto su swap parovi tajna još uvjek i zašto ne smiju staviti slike ove što su već dobile poklone,mislim jest nekreativni swap al nećeš sad ti otići i kupiti isto kao na slici