Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 15:15:06
koka i po
Predlazem da od sutra stavljamo slike....... Mislim da su do sada svi pokloni poslani. Ko je za neka digne dva prsta.,...... Komandante sta kazes?
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 15:29:49
Bella.88
IZVORNA PORUKA: koka i po Predlazem da od sutra stavljamo slike....... Mislim da su do sada svi pokloni poslani. Ko je za neka digne dva prsta.,...... Komandante sta kazes? evo ja digla dva prsta ja se sa svojom Swapušom sutra nalazim ,jedva čekam da je upoznam
< Poruku je uredio Bella.88 -- 27.1.2015 15:30:32 >
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 15:31:38
MicoTico
IZVORNA PORUKA: koka i po Predlazem da od sutra stavljamo slike....... Mislim da su do sada svi pokloni poslani. Ja sam danas poslala, nemam sliku, a ne znam ni kad će stići. M
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 15:34:00
koka i po
koliko sam shvatila slike salje onaj ko je dobio poklon....ili nisam dobro shvatila nekako mi je logicnije tako.
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 15:36:12
MicoTico
IZVORNA PORUKA: koka i po koliko sam shvatila slike salje onaj ko je dobio poklon....ili nisam dobro shvatila nekako mi je logicnije tako. Pa i ja tako kontam, ali ne možemo odrediti rok , jer kad će npr od Gali i za Gali poklon stići.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 15:38:25
koka i po
zato i kazem... zamisli da sve cekamo cetvrtak pa da stavimo slike...koji bi to krkljanac bio na rr nego kako koja dobija neka stavlja a bolje je tako...dok nam djeca poklone ne izjedu ko je jamio jamio
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 15:40:48
MicoTico
IZVORNA PORUKA: koka i po a bolje je tako...dok nam djeca poklone ne izjedu ko je jamio jamio Moji su pojeli dio koji je bio namijenjen, tako da mi je swapuša, nenamjerno, djelomično zakinuta za jestici dio
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 15:41:17
Anoniman
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: palachinken Dosao mi poklon!!!!! Ovim putem zelim da odam pocast Iman na apsolutno genijalnom spoju ovog swap para. Pocet cu vjerovat u horoskop Vezano za horoskop onda bi ti vesela bila par Minja
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 15:43:57
koka i po
da prijavim da potjernica nece biti potrebna swapusa je dobila polon.. pa sad vi nagadjajte ko je
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 15:45:55
Hannica
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: palachinken Dosao mi poklon!!!!! Ovim putem zelim da odam pocast Iman na apsolutno genijalnom spoju ovog swap para. Pocet cu vjerovat u horoskop Vezano za horoskop onda bi ti vesela bila par Minja
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 15:47:01
palachinken
Pa valjda je meni po horoskopu lav ili vaga kompatibilna, ako se sjecam gatalica. Ja cu sacekati svoju svapku pa da skupa okacimo slike
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 15:48:28
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po da prijavim da potjernica nece biti potrebna swapusa je dobila polon.. pa sad vi nagadjajte ko je Eedith
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 15:48:33
MicoTico
Ja ni ne znam šta je moja swapuša po horoskopu. Inače, slabo šta znam o njoj
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 15:49:41
Anoniman
IZVORNA PORUKA: palachinken Pa valjda je meni po horoskopu lav ili vaga kompatibilna, ako se sjecam gatalica. Ja cu sacekati svoju svapku pa da skupa okacimo slike Znaci corak Pa naj naj ti je vodolija, ali ako na tu stranu naginjes, e onda neJmam pojma
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 15:51:55
koka i po
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: koka i po da prijavim da potjernica nece biti potrebna swapusa je dobila polon.. pa sad vi nagadjajte ko je Eedith e nijeeee sta je s tim prstima more dizite prste
< Poruku je uredio koka i po -- 27.1.2015 15:52:45 >
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 15:53:33
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: koka i po da prijavim da potjernica nece biti potrebna swapusa je dobila polon.. pa sad vi nagadjajte ko je Eedith e nijeeee sta je s tim prstima more dizite prste Ne d'o Bog da sam musko, samo bih corke pucala
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 15:57:46
R&T@
Kakvi, zeno, prsti... Ne moze i ne more i ne mere... Ja tek sutra saljem... Cekajte cetvrtak...
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 16:01:40
koka i po
IZVORNA PORUKA: R&T@ Kakvi, zeno, prsti... Ne moze i ne more i ne mere... Ja tek sutra saljem... Cekajte cetvrtak... ...oci me varaju taman... ujutro posaljes pa u podne vidis sta su drugi dobili nema prepisivanja JASNO
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 16:11:37
tinkivinki
joj i ja tek sutra šaljem,juče kupila kovertu u pošti,a poklon ranije.a danas nisam išla u grad.pa vidjeću opcije kako to može najbrže stići
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 16:11:58
bebacha
IZVORNA PORUKA: R&T@ Kakvi, zeno, prsti... Ne moze i ne more i ne mere... Ja tek sutra saljem... Cekajte cetvrtak... i ja sutra saljem danas nisam stigla al spremno je
_____________________________ "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 16:28:10
EEDITH
IZVORNA PORUKA: koka i po IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: koka i po da prijavim da potjernica nece biti potrebna swapusa je dobila polon.. pa sad vi nagadjajte ko je Eedith e nijeeee sta je s tim prstima more dizite prste mogu li biti dupla svapuša ,neću se ljutiti
_____________________________ U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 16:46:32
Full Moon
Swapuso moja, poklon je , sve sto mi treba ;) Iskreno mogla si dobiti vrlo slican od mene, hahahaah, pa sam se predomislila, nadam se da ce se tebi svidjeti moj pokloncic Jedva cekam slike
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 17:09:37
Angelica
prelijepo vas je čitati Iman sevapa si zaradila, vidi nas kako se radujemo
_____________________________ Ljudi postaju nalik na kokoši, slabo vide i rano liježu. A jutrom žure na kopanje zbijeni u gomile duhana. Džepova usukanih od znoja dlanova zalaze svuda i u sve guraju nos.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 17:09:38
mishkica
Paketic otisao
_____________________________ M&M Sreću čine male stvari...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 17:10:21
koka i po
IZVORNA PORUKA: EEDITH IZVORNA PORUKA: koka i po IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: koka i po da prijavim da potjernica nece biti potrebna swapusa je dobila polon.. pa sad vi nagadjajte ko je Eedith e nijeeee sta je s tim prstima more dizite prste mogu li biti dupla svapuša ,neću se ljutiti Dusa... Cek dok se domognem kakvih para ...I.love you znas
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake