Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jele, nema problema. Koko možeš ali hajd da ne slikamo, ako cemo slikati, do cetvrtka. Da ne dajemo ideje ovim sto ne znaju sta ce. I sama sam u ovoj skupini.
Dakle ko dobije do srijede, nek ne spominje sta je dobio.
Jele, nema problema. Koko možeš ali hajd da ne slikamo, ako cemo slikati, do cetvrtka. Da ne dajemo ideje ovim sto ne znaju sta ce. I sama sam u ovoj skupini.
Dakle ko dobije do srijede, nek ne spominje sta je dobio.
Medic....ne pratis na casu...
Ne pratim vidim.
No bez veze mi to. Neka ko dobije i slika svoj poklon i sve tako......No hajde
Iman jel ostajemo AnLu i ja javni par ili? Da smisljam nesto? Iako u kupovinu ne mogu jos jer hastamo kolektivno, ali nece ni moj kasniti nadam se.
Jeste da kazu neke ima cari u tom dolasku koverte i postara ali ima i cari ako se nadjete na kafici, iscevrljate malo, nekada ti postari znaju jako bezobrazni biti, nema ih zadugo
Medic,u cemu je ta posebna car?Dobar postar?
Jeste da kazu neke ima cari u tom dolasku koverte i postara ali ima i cari ako se nadjete na kafici, iscevrljate malo, nekada ti postari znaju jako bezobrazni biti, nema ih zadugo
Medic,u cemu je ta posebna car?Dobar postar?
Valjda, pitaj one sto to kazu, moj vala na ratnoj nozi samnom, mislim postar
I ja sam svoj pokloncic poslala danas iza podne. Stici se na odrediste aBd u ponedjeljak. Nisam bila mastovita, kupila sam sve sto bih i sama sebi kupila. To i licno volim i koristim i pokazalo mi se skoroz OK proizvodima Ispostovala sam sva pravila. Postarina, preporucena, je 3,8KM, a kutija 1,2KM, ukupno 5KM.
I bas sam sretna. Jedva cekam da dodje u prave ruke i nadam se da ce obradovati moju rr drugaricu.
PS. Moja rr swapuso ne citiraj mi post i ne uzvacaj zagrljaj, da te ne ponese i ne odamo se
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 23.1.2015 15:44:40 >
Mrsko mi traziti pravila, znaci poklone mozemo slati i odmah, ali slike ne objavljujemo prije srijede??? swapuso moja, nisam nista jos kupila, jer nisam stigla, bacim se u potragu preko vikenda
ja kupila poklon isto ovako kao Pahuljica kupila ono što bi i sebi koliko upratih na RR volimo i nosimo slične stvari,tako se da se meni poklon sviđa
šta si kupila, reci mi
eh, danas ću mojoj swapuši kupiti poklon, samo mi niko ne javi moramo li to slati poštom, ili možemo na kafu pošto smo blizu, a i prvi je swap objema, pa da sse i upoznamo
A što ne bi mogle?