Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jucer usla u jednu prodavnicu i trazim to nesto....kaze lik a za koga vam je to? kazem ja ma jao treba mi za jednu moju swap....mislim svastiku ma joj mene za zaovu eh da za zaovu hahahhahah konto je ova pukla
ma ja ne znam zasto toliko razmisljate.... kupite nesto sto bi se vama svidjelo....vjerjem da ce se i drugoj strani svidjeti... ukuse tudje ne znam ali znam da sto posaljem posaljem od srca...pa svidjelo se il se ne svidjelo
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
Imaju pravila...a radi se o razmjeni poklona izmedju dvije forumasice koje du odabeane kao par od strane organizatorke...ne znam da li se jos mozes ukljuciti,pitaj Iman.. Pravila su ti negdje na prethodnim stranicama...
drage moje, mora li se poklon slati poštom?? mogu li se one koje su eventualno blizu naći na kafi, upoznati i razmjeniti poklone??
Ja da sam org ja bih dozvolila, pa otvarajate kad se razidjete :)
Jeste da kazu neke ima cari u tom dolasku koverte i postara ali ima i cari ako se nadjete na kafici, iscevrljate malo, nekada ti postari znaju jako bezobrazni biti, nema ih zadugo
Ja čim sam temu vidjela sinulo mi je šta ću kupiti, a kad sam dobila pp i par ma samo sam potvrdila tu svoju ideju, ako se ne svidi mojoj swappartnerici može i vratiti daću i račun da zamijeni
Okvirna pravila NEkreativnog swapa: 1. Nista za djecu da se ne salje! 2. Ne smije biti rucno radjeno! 3. Gornji novcani limit 50,00KM. Ništa polovno a na baterije ne dolazi u obzir 4. Nikakve pjesme, crteze...dakle, nista kreativno! 5. Poklone kupujemo i šaljemo od ponedeljka do srijede! Datumski: 26-28.01. 6. Ne urgirate kod sparivateljice putem vibera, FB-a, pp na RR i ostalih komunikacijskih puteva o načinu i odabiru parova 7. Ne sugerišite svome paru šta da vam kupi. Na upit možete reći koji broj gaća nosite 8. Zabranjena je kupovina kućanskih aparata. 9. U narednih pola sata dobićete u privatnoj poruci na RR ime vašeg swap para. Na Vama je da ju kontaktirate radi adrese i dalje znate šta činiti. 10. Ne odajite ime vašeg para. 11. Uživajte!
Sad treba biti čudotvorac i skontat šta kupit a da 40 žena ne kupi isto , jer smo nekreativne
vraga mu, kasno procitah, iman halali, uspistujem sva ostala pravila može?