Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Heno ko tebe dobine bas ce se moc raspojasat od indexa do rjesenja za pemziju plate tableta kakvih.....a moze i flasa aronije
....suze me oblise hvala ti hanady danas mi je bas to trebalo. ja necu poslati nista skupo pa me "parite" s kim hocete i samo da se zna...sutra mi je rodjendan
Pravila naseg swapa su bila:
1. Napraviti poklon u ovom slucaju kupiti 2. Uslikati i poslati sliku organizatoru 3. Poslati svoju adresu organizatoru 4. Organizator na osnovu slike odredjuje za koga je poklon najprikladniji i posalje svakom ucesniku adresu gdje ce poslati svoj pokloncic. 5. Kad osoba dobije swap uslika ga i postavi ovdje i onda ce skontati ko je to poslao, dakle iznenadjenje .
Ja na vasem mjestu nebih isla sa pokloncicem skupljim od 15 km, jer se radi o simbolicnoj razmjeni, a vi naravno kako hocete.
Ovo ja samo da predlozim, tako smo mi radili na prvom swapu, a vi naravno kako zelite
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
5. Kad osoba dobije swap uslika ga i postavi ovdje i onda ce skontati ko je to poslao, dakle iznenadjenje .
Jah. Sreca nema nas iz Australije.
Sto pametujes?
Pa ti jedina odskaces s obzirom na lokaciju a ne pametujem namjenski nego rekoh iman da pomognem u organizaciji ali ako je pametovanje slobodno brisite post
Sretno sa swapom, ali kakav je fazon da znate za koga poklon trebate kupiti
Pravila naseg swapa su bila:
1. Napraviti poklon u ovom slucaju kupiti 2. Uslikati i poslati sliku organizatoru 3. Poslati svoju adresu organizatoru 4. Organizator na osnovu slike odredjuje za koga je poklon najprikladniji i posalje svakom ucesniku adresu gdje ce poslati svoj pokloncic. 5. Kad osoba dobije swap uslika ga i postavi ovdje i onda ce skontati ko je to poslao, dakle iznenadjenje .
Ja na vasem mjestu nebih isla sa pokloncicem skupljim od 15 km, jer se radi o simbolicnoj razmjeni, a vi naravno kako hocete.
Ovo ja samo da predlozim, tako smo mi radili na prvom swapu, a vi naravno kako zelite
Kreativke prave univerzalan poklon, a nekreativke kupuju namjenski, po postovima forumasice...
Ma ja se uopste ne mjesam kako cete organizovati swap, nego sam naletila na temu pa rekoh da podijelim svoje iskustvo sa istim, a poklone je uvijek lakse namjenski kupiti ili napraviti nego nenamjenski.
Meni je logicnije da poklone organizator rasporedjuje a ne da se djelite u parove jer mozda ce vise clanica htjeti recimo tebi poslati poklon a niko nece htjeti npr iman da posalje pa ona ostade bez poklona u svakom slucaju, sretno !
i ja se prijavljujem ako ne skontam nista orginalno poslat cu cokoladu,to svi vole
Citam ova pravila sto Pahuljica napisa....Odoste daleko. Gubi se car i smisao darivanja po slobodnom izboru. .. ne moze ono i ne moze ovo....nije zanimljivo.
Moja stvar hocu li poslati kutlacu, carape, gace, jaje, spinat, bananu, ogrlicu, sliku, solju, jastuk....Nema potrebe za ogranucenjima stvarno. Najbitnije da nije rucni rad, da je za odrasle....A lijepo bi bilo ostaviti poklon po slobodnom izboru :)
Svakako necemo nista tesko poput tv, usiivaca, fotelja, tepiha slati....nema potrebe za pisanjem vrijdnosti novcane. Svako nek se pronadje koliko moze i sta moze.
Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.
mamina princeza 25.02.2008. mamin princ 01.10.2011