Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 13.12.2014 21:35:15
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Mala Selma
Svaka cast Visnja
p.s.ja sam prijavila svog Afana,ali nisi ga stavila na listu cekanja...
da nakon Ele koja je kao posljednja u čekanju na listi idete vi, pa od lepteteke djevojčica pa od niobe dječak međutim kako je lista baš opširna nisam ni ja dodala imena al imama i taj redosljed mada kako se i ivdi obimnost čekanja je baš...al eto...stojite tu naravno i nebi preskočeno bilo
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 13.12.2014 21:36:26
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Ja sam probala naci odijela za vilenjake, ali nigdje nema. Jedno 2-3 uz DM bi bas bilo zanimljivo.
ma mogu vilenjaci biti i šareni i prošle su godine bili zlaćani, plavi, ljubičasti.....oznojeni uglavnom
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 18.12.2014 19:43:52
Visnja RR
Djevojke,
danas sam se cula s tetam iz Doma ...Djeca se vesele druženju i jedva čekaju subotu... konačni spisak kaže da će nam doći 21 dijete iz Doma.... kako ja vec znam neka imena djece primjetila sam da nam dječak iz te grupe po imenu Pašaga nije na spisku... pitala sam tete da g nisu zaboravile a one mi rekoše da je on teško bolestan karcinom linfnih čvorova.... on samo leži (ko biljka) to me baš pfffffff potreslo.... znam da ćete se složiti sa mnom da i on zaslužuje paketić.... kako su neke stvari bile knap ili u manjku kupila sam jos nekih stvarčica da dopunim desetak paketića ali da i njegov bude kako treba... zamolćemo tete da mu predaju...
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 18.12.2014 19:51:52
minie
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Djevojke,
danas sam se cula s tetam iz Doma ...Djeca se vesele druženju i jedva čekaju subotu... konačni spisak kaže da će nam doći 21 dijete iz Doma.... kako ja vec znam neka imena djece primjetila sam da nam dječak iz te grupe po imenu Pašaga nije na spisku... pitala sam tete da g nisu zaboravile a one mi rekoše da je on teško bolestan karcinom linfnih čvorova.... on samo leži (ko biljka) to me baš pfffffff potreslo.... znam da ćete se složiti sa mnom da i on zaslužuje paketić.... kako su neke stvari bile knap ili u manjku kupila sam jos nekih stvarčica da dopunim desetak paketića ali da i njegov bude kako treba... zamolćemo tete da mu predaju...
Je li to onaj djecak sto je osvojio nasa srca, tamne kose, sto je obisao svaku mamu. Bas me potresla ova vijest :((( Pile maleno, da mu Uzviseni olaksa. I bravo Visnja, zaista imas veliko srce
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 18.12.2014 19:52:12
lepetetka
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Djevojke,
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 18.12.2014 20:02:33
assmiras
, Dusa draga...... Kako je život okrutan..... Visnja naravno da zaslužuje paketic..... A ako si nesto dodatno kupovala možemo nekako refundirati..... Npr. platiti nesto za paketiće sto ce dobiti naša djeca....
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 19.12.2014 12:43:14
Neca xxx
Svaka cast Visnji i Asji!!
A bas me potesla vijest za malog Pasagu. Slzem se da zasluzuje paketic. Visnja, da li je potrebno jos nesto kupiti/dodati i da li je potrebno dodati novaca za te kupovine koje si vec obavila?
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 19.12.2014 13:03:55
Visnja RR
ne treba ...imali smo par novcanih priloga s kojima mozemo platiti DM, prevoz..pokuvala sam kese, trake,...dopunila slikovicama jer smo dobili manje i jos nekim sitnicama .... sve bilo hamantaman
i sad me podsjeti (što baš ti )
exclusie je pored drvenih i voštanih bojica dao i blokove za crtanje br 3...ali oni su malo poveliki za vrecice...tj stanu ali kad probam da zavezem paketice vrhovi bloka (lijevo i desno) deru paketice...pa da ne bi bilo poderanih i rasutih paketica njih nisam ni stavljala...samo cemo sve proslijedii Domu....trebace im za njihove školarce