Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 11.12.2014 21:59:32
Hanady RR
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 11.12.2014 22:09:48
Visnja RR
Spisak
Spisak :) 1. Selma 4 2. Davud 2 3. Nadja 4 4.Andrej 6 5.Farah 5 6. Danin 5 7. Tair 2g 8. Ana 4 9. Luka 3 10.Dalia 2 11. Lana Lady 5 12. Riad (minie) 3 13. Lana 5 14. Alan 2 15. Ema (bb) 3 16. Hana 2 g 17. Ajna 3 18. Adem 4 19. Iman 4 20. Esma 4 21. Elena 4 22. Deniz 4 23.Esma (Honey 5 24. danin (Miimy 2 25. Nejla (DZ) 4 26. Hana (disa) 2 27. Aman 5 28. Nora (zrss) 3 29. Ajsa asoni 3 30. Esma asoni 1 31. Rafael 5 32. Orhan 2 33. Riana 5 34. Ajša 5 35. Esma 1 plus 36.Omar 37. mrvica nae forumaice plus 38. Tibor 1 39. Asja 1 40. Lana (neca) 4 41 Afan (salmy) 5 42. sele - 4 43. Harun -3 44. Mirza 4 45. Daris 1
Čekanje: 1. Ajnur 3 2.Rijad 1 3. edvin 4 4. ela 4
Drage mame ovo je spisak imamo dva djecaka na cekanju...ili mozda jos neko.... pogledacu sutra oni upadaju ako se neko od nase djece sa spiska razboli ili nije u mogucnosti doci... obavezno javiti Napominjem kao i svake godine da djeca moraju biti zdrava ....
Hanady mogu li te zamoliti da pored imena djeteta savis godine (ako znas) hvala
< Poruku je uredio Hanady RR -- 11.12.2014 23:06:14 >
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 11.12.2014 22:17:17
Hanady RR
Moze sefice ja sredim kasnije sa kompica
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 11.12.2014 23:01:20
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ok ...moram znati zbog slikovnica...neke su za mrvice a neke za starije
eto ga pa poslagah malo i ova čekanj u skladu s aprijavama i dodoah i njihove godine nek se zna sad samo ašoni nisam sigurna ajša mislim 3 godine a esma...godinu
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 11.12.2014 23:06:43
Hanady RR
potvrdila i ašoni eto
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 12.12.2014 8:57:33
Ašoni
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ok ...moram znati zbog slikovnica...neke su za mrvice a neke za starije
eto ga pa poslagah malo i ova čekanj u skladu s aprijavama i dodoah i njihove godine nek se zna sad samo ašoni nisam sigurna ajša mislim 3 godine a esma...godinu
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 13.12.2014 19:03:45
Hanady RR
Višnjičice ... pitanjce još uvijek stoji da djeca koja neće primti paketić ne mogu ni u igraonu jel da? Čisto pitam radi starije braće i sestara, ne bih da stariju spremim na to da ne može unutra a da onda svi uđua ona ne jer sma ja grozna mama pa nedam ni da vidi
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 13.12.2014 19:24:15
Visnja RR
Višnjičice ... pitanjce još uvijek stoji da djeca koja neće primti paketić ne mogu ni u igraonu jel da? Čisto pitam radi starije braće i sestara, ne bih da stariju spremim na to da ne može unutra a da onda svi uđua ona ne jer sma ja grozna mama pa nedam ni da vidi
pa ne mogu dobiti paket ali mogu poci.... bilo bi mi nekako bezevze da ne krenu
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 13.12.2014 19:29:55
Hanady RR
pa ne mogu dobiti paket ali mogu poci.... bilo bi mi nekako bezevze da ne krenu
dobro..znači pormjena mogu ući unutra to m zanima jer te zimske ''gadosti'' kod nas kreću već pa psihološki pripremama na sve stariju
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 13.12.2014 19:48:48
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Visnja, je li se to puni stan? Jedva cekamo druzenje!
asjina soba skladiste sreća pa mi dijete ne voli sltkše ni grickalice ineče bih je pod kljucem drzala
nadam se da ja necu mjesečariti
da mi ipak damo Asji ključ