leona81
|
Mi smo u vrticu Pony pa evo sad ce 3 pune godine, od jaslica, pa grupa 3-4, 4-5, i sad uskoro prelazimo u najstariju...ja sam prije Ponija obisla sve vrtice u centru i S.gradu, legalne privatne, nelegalne, drzavne...cak smo prije ovoga bili u jednom vrticu i svi se sjecaju mog nezadovoljstva. Mi smo prezadovoljni osobljem, koje je uvijek nasmijano, i sto je meni bitno je da je stalno, tj ne mijenjaju im se uciteljice, mlade su, skolovane i prijavljene... kuharica je takodjer divna i insistiraju na domacoj hrani...djeca stalno imaju neke aktivnosti, pa radionice sa roditeljima, redovni roditeljski sastanci, cijelo ljeto provedu u parku vrtica a i veoma cesto negdje idu - pozoriste, kino, Kids fest, pionirska, Igman...obiljezavaju rodjendane djece, rodjendan vrtica, noc vjestica, Novu godinu i trude se da djeci bude zanimljivo, a i da roditelji vide sta se to sa djecom radi. Imaju 3 radionice koje se dodatno placaju, ples, muzika i engleski. Niko vas ne tjera da svoje dijete upisete na njih ako necete. Moja djevojcica ide na muzicku radionicu, a isla je na ples nekih godinu dana i nama bas odgovara da je u vrijeme vrtica, da ne moramo dodatno da je vodimo nakon vrtica negdje jer zivimo na drugom kraju grada, a to je tako i organizirano nakon dogovora sa roditeljima.