scarlett
|
Dobra večer ženice, neka nam je sretan i ovaj mjesec uz najljepše želje. Nove dobro nam došle Ja bih aBd trebala 10tog ući u 4 mjesec. Trebam zakazati termin za pregled slijedeće sedmice, nadam se da će aBd sve biti u redu. Morenaa, drago mi je da si izašla iz bolnice, nisam znala da ima i ta dijagnoza, nadam se da ti neće potrajati do kraja, a molim Boga da i vovo moje uskoro stane, jer sam već na rubu živaca, nisam navikla ovoliko mirovati, nisam sposobna ništa raditi, ubija me to. Jutros sam kao bila malo bolje i skupim snagu i napravim nam slani kolač od tikve za doručak, super bilo ukusno, lagana hrana, ali kad sam završila s jelom 3 sata me poslije stomak rasturao, jednostavno boli i želudac i crijeva i neki nemir i onda kad se to smiri onda želudac počne da se previja od gladi i tako sve ukrug. Dođe mi neka malaksalost, ne mogu da vladam svojim tijelom, smršala sam 3 kg, iako mi je dr. rekla da ne smijem mršati, ali ja mislim da je to uglavnom, jer slatko ne jedem nikako, a prije sam ga jela u velikim količinama. Marinci, kod mene kosa također nenormalno opada, ujutro kada ustanem, kao da je neki cuko spavao u mom krevetu, kad se češljam, kad je perem, svaki put šaka kose. Koža mi je sva naborana, gruba, sva se ljuštim po licu bubuljice kao u pubertetu, ma bjež, sva sam fuj