Zelimo_bebu
|
IZVORNA PORUKA: nisam ja Zelimo bebu, hvala ti puno. Kao što i tvoje ime govori, i mi to želimo ali... Moj ginekolog kaže : Vi ste jedna zdrava i plodna žena , po njemu to je pitanje vremena, i naravno, strpljenja, kada će doći do trudnoće. S druge strane, spermiogram i nije tako loš, ali stoji ta dijagnoza oligoasthenozoospermija. Pretpostavljem da nam je svima isto, iščekivanja na vrh glave, svaki mjesec sve iznova, sve se vrti oko jedne stvari Ako neko ima iskustav sa sličnom dijagnozom, naka se javi. Puno mi znače iskustva iz života. Ni edicina ne zna uvijek sve, to se ja malo tješim Nema na cemu mila, tu sam ako mogu pomoci, kazem ti mi smo imali tu dijagnozu i otkrivena nam je varricocela, operirali je i nakon toga stanje s epogorsalo,,,zato kazem bitno je da nadjete dobro urologa, do tada kljukaj ga vitaminima, cink je jako dobar, mjesavina meda sa orasima, groždjicama, susamom, kikirkijem, itd, ako zelis napisat cu ti, onda neka prestane da pusi ako konmzumira cigarete, pokusa izbjegavati stres iako je to svima generalno tesko, imas cak i tablete za poboljsanje s.-grama, cajeve..ne znam evo koliko si u sve to upucena, to je nesto sto mozete pokusati prirodnim putem...poznajem par zena koje su sa tom dijagnozom ostale prirodno trudne
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ
|