Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 8.9.2014 18:23:53
ladyblue RR
Ah sta? Nista. Vidis da se odmah prave ludi,kao bila je deratizacija. Fuj,a pacov bi macku prepao koliki je. Ovaj vrtic bi trebalo odmah zatvoriti i raditi deratizaciju pa generalno ciscenje. Necu ni da mislim o tome da ih mozda ima jos i da hodaju po sudju iz kojeg djeca jedu. Valjda se i kakva inspekcija ukljuci. Ako nista, Sanitarna ih moze zatvoriti.
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 10.9.2014 21:48:24
scarlett
Ima li ko informaciju da li je ukinuta druga smjena u vrtiću "Dječiji grad" na Mojmilu (mislim na rad poslije 17h)? Inače su radili navečer do 22h, a krajem proljeća su najavili da će to ukinuti. Nismo još krenuli u vrtić, ali mi hitno treba ova info. Hvala unaprijed
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 10.9.2014 22:09:16
bebaa
IZVORNA PORUKA: scarlett
Ima li ko informaciju da li je ukinuta druga smjena u vrtiću "Dječiji grad" na Mojmilu (mislim na rad poslije 17h)? Inače su radili navečer do 22h, a krajem proljeća su najavili da će to ukinuti. Nismo još krenuli u vrtić, ali mi hitno treba ova info. Hvala unaprijed
ne znam jer ne koristimo tu smjenu iza 17 časova ali evo ti broj pa ujutro pitaj.....
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 12.9.2014 11:35:27
salmy
I mi smo konacno nasli trajno prebivaliste do skole.. skontali smo ako ce ici jednom sedmicno kao obavezno produzili smo poludnevni boravak
Isli smo jutros decku se svidja mLogo..iskreno meni vise svejedno bitno je da nema misOva..a ostalo je oki doki
Sav je vazan jer je veeliki..sam otisao obisao upoznao se sa rajom i vozdra
Tete su ok..ma sve standard..A iskreno bezveze placati privatni vrtic kad mora ici obavezno...a nas e Tete cuvalice su nam dale pedalu..pihhhh...nista strasno i prestrasno..svakako je decko prerastao njihov vrtic
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 12.9.2014 11:46:05
mama75
IZVORNA PORUKA: mama_alma
Ima li iko informaciju šta bi sa ljubimcem iz aprilksih cvjetova, il će biti da je fotoshop
Mi juce u Masnicu u ppredskolsko kad vidim ode auto one Sanitacije ili kako se zove. Uglavnom, izgleda da su poceli sa dezinfekcijom, deratizacijom i sl.
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 13.9.2014 8:12:44
Brinet
Moj sin ide u Zvoncic,eto druzice se
29.07.2009. prva srecica, 17.03.2011. druga srecica, Avgust 2013 pocetak truda za trecu srecicu, Maj 2014 pozitivan test, Juli 2014 missed abortus u 12 nedelji, Docekacu ja svoju trecu srecicu ako Bog da......:)
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 13.9.2014 13:32:21
lepetetka
IZVORNA PORUKA: scarlett
koliko znam da nije ukinuta, čini mi se da su sada raspisivali konkurs za djecu koja idu u drugu smjenu, ali najbolje ti je da direktno pozoveš i upitaš.
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 14.9.2014 22:15:28
salmy
IZVORNA PORUKA: ladyblue
a što ste dobili nogu od Teta čuvalica?
Pa nismo isli 2 mjeseca, napravili pauzu nismo rezervisali..i ispusli foru..nema mjesta navodno Nije mi frka sto smo ispusili foru ionako je njih prerasto a nemaju papira za predskolsko..svakako bi morao ici u Drzavni..nego mi bila frka oko posla a nisam imala gdje sa deckom
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 9.10.2014 21:18:44
salmana
Recite mi molim vas kako se placa u JU, mjesec unaprijed ili? Kad budemo sada (polovinom mjeseca) potpisivali ugovor, jel placam za novembar i razliku za oktobar ili nekako drugacije?
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 9.10.2014 21:38:46
R&T@
IZVORNA PORUKA: salmana
Recite mi molim vas kako se placa u JU, mjesec unaprijed ili? Kad budemo sada (polovinom mjeseca) potpisivali ugovor, jel placam za novembar i razliku za oktobar ili nekako drugacije?
Do petog u mjesecu za taj... Ti ces platiti sada pola iznosa jer tek krecete...
Ako opravdano izostanete nekada platit cete umanjeno pri iducoj uplati...
Jednom godisnje mozete koristiti odmor i tada placate pola iznosa...
< Poruku je uredio R&T@ -- 9.10.2014 21:39:28 >
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 9.10.2014 22:10:38
bebaa
uplata se mora izvršiti do 10. u mjesecu za tekući mjesec.... a to što kažeš polovinom mjeseca je vrlo bitno za plaćanje u ovom slučaju...dan gore dole igra ulogu....platit ćeš pola samo ako ugovor potpišeš od 15. pa nadalje.... a opravdani izostanak podrazumjeva da je dijete duže od 5 dana bolesno....i tada imaš pravo na povrat novca u zavisnosti koliko dana ste izostajali...obračunava se po danu izostanka....ne znam tačan iznos sada....
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 10.10.2014 9:44:13
Lady26
IZVORNA PORUKA: salmana
Ovo pitaj prilikom potpisivanja ugovora, reci ce ti koliko trebas platiti za ovaj mjesec. Ako je dijete odsutno zbog bolesti 5 dana ili vise, umanje ti iznos za naredni mjesec 2KM po danu A ja vam zelim sto manje takvih umanjenja Mi sad imamo ples, engleski jezik, (ples 10KM, engleski 15KM mjesecno), za ostalo ne znam To se placa posebno, ili dajes tetama ili dodju predstavnici pa njima placas...to ti je najbolje da pitas vase tete. Sretno