|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa kreativnost
3.9.2014 12:55:06   
canim
Admiraaa preslatki su cvjetici user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1626
3.9.2014 12:58:40   
Hannica
Pocele se buditi nase kreativke.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1627
3.9.2014 13:13:54   
palachinken
Ovo želim :)
http://inmyownstyle.com/2013/11/furniture-makeover-spray-painting-wood-chairs.html

Onaj shabby chic sa njakim ružama me ne interesuje

Pa bumo vidjeli. Mislim da mi svekar ima brusilicu, a kakva je ponuda sprejeva i lakova u mom selcetu, to cu tek da vidim.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1628
3.9.2014 14:01:56   
almondray

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ovo želim :)
http://inmyownstyle.com/2013/11/furniture-makeover-spray-painting-wood-chairs.html

Onaj shabby chic sa njakim ružama me ne interesuje

Pa bumo vidjeli. Mislim da mi svekar ima brusilicu, a kakva je ponuda sprejeva i lakova u mom selcetu, to cu tek da vidim.

user posted image i meni se sviđa.Samo naprijed, ovdje ima divnih žena koje bi ti sigurno pronašle boju ako koja usfali.... i ja na žalost živim u nedođiji gdje je sve limitiranouser posted image

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1629
3.9.2014 14:09:36   
Admiraaa
Palachinken ovo je super, hajd radi pa da vidim i ja bih svoje :) Canim hvala draga :)

(odgovor članu almondray)
Neposredna veza do poruke: 1630
17.9.2014 21:38:32   
salmy
Drage kreativke moze mala pomoc

imam stari kofer,onaj stari ofucani kao drveni....tu stoje stare slike os pra nene od mm

nesto sam dosla na ideju da ga obojim...sta predlazete

sad sma bila u onj radnji na Ilidzi magma home..odusevljena sam onim skulama
uzeh neke zdjelice vaze..i vidim ima dosta fazona sa koferima ..kako ga obojiti i cime

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1631
17.9.2014 22:49:59   
D_K

IZVORNA PORUKA: salmy

Drage kreativke moze mala pomoc

imam stari kofer,onaj stari ofucani kao drveni....tu stoje stare slike os pra nene od mm

nesto sam dosla na ideju da ga obojim...sta predlazete

sad sma bila u onj radnji na Ilidzi magma home..odusevljena sam onim skulama
uzeh neke zdjelice vaze..i vidim ima dosta fazona sa koferima ..kako ga obojiti i cime

Hm.
Ja sam ukrasavala drvene podloge. Klasika, bijela podloga a preko ozezi sta hoces.
Nego ima jedna super grupa na fejsu, poslacu ti link, sigurno ce ti reci sta ti je ciniti.
Mozes pitati u hobby artu, cure su prva liga. Mozes odnijeti kod njih i napraviti individualnu radionicu i tu ukrasiti kofer. Isto tako i u tugri.

Onaj pogled :))))

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1632
17.9.2014 23:59:40   
canim
Pa kakav je zadnji sloj, jeli kao lakiran, ima li kakav zastitni sloj, jeli boja, kakav je kofer user posted image

Ako ima bilo kakav zastitni sloj najbolje bi bilo da se to skine koliko moze, kako bi mogla boja prionuti.

Kupi one akrilne boje i oboji a ne znam hoces li jos kakvu dekoraciju na to, od D_K ideja nije losa, da uzmes privatan cas i da obojis uz stucnu pomoc kofercic...tim ces dobiti kofer za 10 a i naucit ces malo o tehnikama.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1633
18.9.2014 10:36:44   
salmy
Zadnji sloj je kao drveni,ma joj nesto cudno bas bas..isto iz filmova strave i uzasa..jos je na tavanu i u njemu crno bjele fotke

sad zamisaljm situaciju kad ga otvorim unutra zlatni kovceguser posted image

hvala na savjetma skontacu nesto..ideje opste nisu loseuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1634
18.9.2014 16:58:46   
canim
Samo da vam javim da se je divna radnja sa vunicom otvorila preko puta cevabdzinice zeljo 2, mi setali jutros i naletili na tu radnjicu, preeedivna, puna radnja raznih tipova vunice, izbor je odlican user posted image uglavnom ko plete/hekla vrijedi svratiti user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1635
19.9.2014 8:49:43   
Admiraaa
canim kakve su cijene?

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1636
19.9.2014 9:30:24   
canim
Npr. 100gr mjesavina vuna i akril 3.5km, pamuk isto, pa imaju deblju vunu oko 5 km, akril je cini mi se nesto povoljniji ali nisam sigurna jer nisam gledala njegovu cijenu, onda ima ona dantel vunica ko radi s njom raznih boja...inace boje su im super :) jer ima i raznih nijansi iste boje, bas nam je falila jedna ovakva radnjica :)

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 1637
19.9.2014 20:58:23   
salmy
Zene drage opet ja
ja navalila ko mutava da promjenim stvari
elem mislila sma komodu od iverice da ofarbam u bjelo ili ti shabby chic
nemam pojma jl to moguca misija..ali hocu da joj promjenim licni opis

ovako izgleda

http://slkm.at/5737529
Kofer sam oprala i eno ga na balkonu susi seuser posted image i opste nije los onakav kakav je

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1638
19.9.2014 21:01:25   
canim
joj draga ne diraj komodu user posted image idi farbaj nesto sto nije u centralnom mjestu dnevnog boravka user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1639
19.9.2014 21:04:09   
salmy

IZVORNA PORUKA: canim

joj draga ne diraj komodu user posted image idi farbaj nesto sto nije u centralnom mjestu dnevnog boravka user posted image

stoo?

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1640
19.9.2014 21:41:28   
aidana

stoo?

Uh ne bih se ni ja usudila. Doduse ne znam koliko si ti iskusna, ako si i prije radila neke vece predmete i znas tacno kako postici to sto zelis, onda ok. Ako si radila samo kutije i slicno, mozda bolje da se prvo okusas na nekom manje bitnom komadu namjestaja.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1641
19.9.2014 21:47:48   
salmy

IZVORNA PORUKA: aidana

stoo?

Uh ne bih se ni ja usudila. Doduse ne znam koliko si ti iskusna, ako si i prije radila neke vece predmete i znas tacno kako postici to sto zelis, onda ok. Ako si radila samo kutije i slicno, mozda bolje da se prvo okusas na nekom manje bitnom komadu namjestaja.

ma znam zato se i bojim..velika je povrsina
inace sam farbala 2 stola srednje velicine i par sitnicauser posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1642
19.9.2014 21:51:27   
mimi_2in1
hej cure, i ja cu vam se skoro prikljuciti sa nekim slikicama. samo sam uletila da kazem salamy mi smo farbali komodu, i super ispalo. tako da ako se vec odlucis samo polako i bit ce super.

user posted image

ovo je nasa komoda. user posted image

trenutno pravim seki kutijicu za nakit, pa vam postavim aBd kada bude gotova user posted image

Pile moje, pace moje malo....lafce moje :) 05.10.2013

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1643
19.9.2014 21:54:37   
salmy
ejj super je..ovo je lak neki? kako si farbala jel sprej

(odgovor članu mimi_2in1)
Neposredna veza do poruke: 1644
19.9.2014 22:00:59   
mimi_2in1
nije sprej, podloga, boja pa lak user posted image farbali onim malim valjkom sa skroz sitnim dlacicama. trazili smo sprej al nismo nasli tu boju koju smo htjeli. uglavnom fino je ispalo, a ja sam iskreno bila skepticna. no komoda je bila onako poruzna, nije nam nikako isla ni uz sta..pa nismo imali sta izgubit user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1645
19.9.2014 22:01:42   
aidana

IZVORNA PORUKA: mimi_2in1

user posted image

super je ispalo user posted image i mene zanima sta i kako si koristila

Neposredna veza do poruke: 1646
19.9.2014 22:08:04   
salmy
odlicno

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1647
19.9.2014 22:14:41   
mimi_2in1

IZVORNA PORUKA: aidana

IZVORNA PORUKA: mimi_2in1

user posted image

super je ispalo user posted image i mene zanima sta i kako si koristila

ma nismo nista komplikovali, to nam je prvi pokusaj user posted image uglavnom posto je iverica nismo brusili, nismo smjeli, reko nista nece od komode ostat. uzeli ono kao podlogu, bijelu, i time presli dva puta. osusilo se par dana onda presli jednom ovom bordo bojom, i onda uzeli u tu bordo boju nasuli malo laka bezbojnog, jednu casu, i time nakon par dana ponovo presli. to smo nasuli lak jer smo htjeli jos jednom da predjemo bojom pa da lakiramo, a nismo imali vremena kise one pocele..ne bi se nikad osusilo..pa smo tako kobajagi malo slagali. al dobro je. boja se ne brise, malko se lijepi, ne znam zasto..no ne ostane nista kad podignete predmet..moja A stalno udara po ovome, ljepi rukicama..ok je. prasinu brisem samo mokrom krpom, ne smijem onim cudima, ne znam kako ce se ponasati.

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1648
20.9.2014 10:58:53   
gagala
samo da se upišem na temu, inače otvorila neku radnjicu na handmade.ba pa evo ganjam slike da postavim

a farbanje komoda nije frka, samo treba "steady hand" .... javite ako kome zatreba pomoć

uradio mi dragi neke poličice sa srcima, treba da ih prefarbam i preljepim, pa na njih stavim svoje ljubičice .... budu slike uskoro

Moj Anđeo je uvijek sa mnom :)

Neposredna veza do poruke: 1649
20.9.2014 11:06:46   
R&T@
Meni uvijek tvrdili da ne moze nista na ivericu...
Samo na puno drvo...

Kakve si mi apetite sad otvorila...
Moram,moram probati...

Samo mi nije jasno koja boja...
Obicna bijela temeljna boja?
Akrilna?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *