|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa kreativnost
12.5.2014 14:18:46   
canim
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/1619271_691198600919597_1614990634_n.jpg

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1601
12.5.2014 14:21:13   
bebacha
extra,sta je ovo izmedju dva sloja platna

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1602
12.5.2014 20:18:12   
gvendolina

IZVORNA PORUKA: canim

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/1619271_691198600919597_1614990634_n.jpg

svaka cast predivno jeuser posted image koliko je samo.truda i ljubavi ulozeno u ovouser posted image
a oduvijek sam zeljela ovakav prekrivac jos kad bi mi neko htio napraviti :)
koluko ti je vremena trebalo?

Imam pitanjce, da li neko radi magnete sa fimo da mi se javi molim :)

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1603
12.5.2014 20:34:23   
canim
Ma nisam to ja radila, ja nasla na netu i podsjetilo me na ono sto smo ja i vila pisale.
Izmedju je sloj spuzve, spuzvih ima raznih tipova, debljina i slicno, zato kazem najbolje otici tamo gdje prodaju spuzve za namjestaj i jorgane/jastuke i vidjeti ponudu.

A ima negdje na prethodnim stranicama cini mi se da je neko postavljao prelijepe slike svog patchwork-a od bebinih starih majica user posted image

A gdje su slike gotovog cilimcica od dekice sto je jedna forumasica postavljala, bas me interesuje kako je ispalo pa ako cita, neka nam postavi slike user posted image

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 1604
15.5.2014 18:42:51   
vila_7
opet ja i FIMO user posted image

Da li jos neko od vas pravi solje i zdjelice?
Zanima me-mislim da sam nedavno pisala da je jednoj korisnici pukla podloga kojom sam oblozila solju i to na par mjesta.
(Nema razloga da laze)
Strah me da se to opet ne ponovi, pa da li vi stavljate neko ljepilo prije oblaganja fimom ili samo direkt na solju?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1605
16.5.2014 7:38:45   
vila_7

IZVORNA PORUKA: vila_7

opet ja i FIMO user posted image

Da li jos neko od vas pravi solje i zdjelice?
Zanima me-mislim da sam nedavno pisala da je jednoj korisnici pukla podloga kojom sam oblozila solju i to na par mjesta.
(Nema razloga da laze)
Strah me da se to opet ne ponovi, pa da li vi stavljate neko ljepilo prije oblaganja fimom ili samo direkt na solju?

iko???? Treba mi info do poslijepodneva user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1606
16.5.2014 9:34:27   
canim
ja bih ti rado pomogla, ali nemam pojma kako se fimo i staklo ponasaju zajedno, nisam nikad radila a kakvu si podlogu stavljala pa ti je pukla ?

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1607
16.5.2014 11:26:05   
vila_7
pa fimo obloga na keramickoj solji - al skontala sam user posted image . Ili joj je ispala user posted image ili ja nisam neke dovoljno ispekla - jer pise 110 a ja pekla na 100. A citam da zna bas tako se krtiti ako manju temperaturu stavis.
A ja kao da ne izgori,bolje na manjoj

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1608
19.5.2014 21:26:42   
Hanady RR
evo kako smo dječije radove izložili...i moram vam reću u roku do 2 sata svaki komad se prodao :)
http://www4.slikomat.com/13/0519/mw4-102990.jpg

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1609
19.5.2014 21:52:14   
canim
Super, cestitam user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1610
1.7.2014 14:52:59   
vila_7
Za one sto se bave FIMO-om , cime perete kistove? JA obicnom vodom i ostanu mi bas kruti user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1611
14.7.2014 21:41:06   
scarlett
Drage moje, ja nemam vremena da se bavim nakitom i broševima kao ranije, a imam tonu materijala - repromaterijala, pa ću to pokušati da rasprodam naravno mnogo jeftinije nego sam ja plaćala. Postavit ću album na FB profilu, ako vas ima zainteresiranih da pogledate, javite se na PP, možete pogledati bez obaveze. user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1612
14.7.2014 21:48:20   
salmy

IZVORNA PORUKA: scarlett

Drage moje, ja nemam vremena da se bavim nakitom i broševima kao ranije, a imam tonu materijala - repromaterijala, pa ću to pokušati da rasprodam naravno mnogo jeftinije nego sam ja plaćala. Postavit ću album na FB profilu, ako vas ima zainteresiranih da pogledate, javite se na PP, možete pogledati bez obaveze. user posted image

Kako cemo te nac ni fejsu?

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1613
14.7.2014 22:07:30   
scarlett
odgovorila sam ti na ppuser posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1614
15.7.2014 13:27:33   
vila_7

IZVORNA PORUKA: vila_7

Za one sto se bave FIMO-om , cime perete kistove? JA obicnom vodom i ostanu mi bas kruti user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1615
7.8.2014 22:08:04   
Tajno moja
Gdje mogu kupiti panama platno za vez?

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1616
7.8.2014 22:38:25   
R&T@

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

U zgradi Papagajka...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 1617
8.8.2014 0:59:44   
canim

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

Imas i na carsiji u onim malim Bazar radnjama.

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 1618
29.8.2014 12:21:17   
Admiraaa
pozz, prvi put se javljam. juce sam pustila masti na volju ( uz pomoc cika gugla :) ) i u moru obaveza pocela heklati :) imam dvije djevojcice pa sam htjela nesto napraviti od starih snala, nekima je boja spala, nekima cvjetici otpali. evo rezultata, a usput bas sam se odmorila, malo su dugmici otisli u stranu ali popravicemo :)
user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1619
29.8.2014 21:01:12   
merima_s
Wow, predivne stvarčice, svaka čast.user posted image Ja ne znam heklati i sve se kanim da naučim upravo zbog ovih stvari ali nikad da nađem vremena. Zato imam sestru čarobnicu koja pravi prekrasne stvari pa ona uskoči kada treba.

Mamino srce kuca samo za vas dvoje....moje sve H&H

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 1620
29.8.2014 21:06:33   
R&T@
Admira, i ja sam ovo pokusala, ali nije mi se svidio rezultat...
Kako je tvoje uredno prema onom sto sam ja izvela...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 1621
29.8.2014 21:16:40   
Admiraaa
Merima hvala, lahko je tebi kad imas sestru koja to odradi :) R&T meni je zatrebala crvena snala, a nije mi se dalo ici traziti da kupim, onda nadjem naku staru i premazem je crvenim lakom za nokte. Super ispalo i onda kontam sto bi dobro dosao neki cvjetic i ishaklam ga. Ima na youtube ono bas za pocetnike, pauziram svako par sekundi i eto. Eh onda mi se omililo pa sam sinoc stari raif namazala ljepilom i onda satentraku lijepila. A najbolje od svega je to sto me bas nekako odmara. Pokusjte, moja prva je ovaj maki krug sav otisao ukrivo :) kasnije je sve ljepse i lakse islo.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1622
29.8.2014 21:55:42   
R&T@
Zima je moje vrijeme za to...
Kao maca se ne odmicem od tople peci, pa onda " namisljam"...

Fascinantno sta se sve moze naci na internetu...
Neki bas nesebicno dijele svoje ideje...

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 1623
3.9.2014 9:54:55   
palachinken
Imam stare drvene stolice sa užasnim tapacirungom i kontam da ih sredim.
Ovo sam obajvila ovdje na bude crno na bijelo, da se ne predomislim poslije user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1624
3.9.2014 12:53:53   
canim
Hajde sredi, cekamo slike, prije/poslije, hoces jos i rok da ti damo user posted image pa onda nema premisljanja user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *