Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Zivot u zajednici -Molim za pomoc 19.9.2014 0:25:08
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: Galicia
Sad ja skontah vi sto zivite u zajednicama pa vi ni jedna niste u radnom osnosu osim vesele. Zato vam i odgovara. Samo vam je tesko prevaliti preko tipke da volite zivjeti na tudji racun.
o cemu ti?
RE: Zivot u zajednici -Molim za pomoc 19.9.2014 0:26:58
animagical
Pa nije moj dom, kao sto ni to nije tvoj.
Moj dom je samo ono sto sam JA kupila ili ja i mm zajedno. Jasno ko dan.
znaci, da je tvoj muz/momak imao vlastiti stan prije nego si pocela zivjeti s njim, ti bi ga natjerala da iseli iz svoga, pa da skupa rentate? zanimljivo...po meni skorz nepotrebno. doduse, da meni sta ne odgovara ovdje, mi bi vjerovatno davno preselili...ovako, mi rahatnije komsije ne mozemo nikako imati...niko nikome ne smeta, a svi jedni drugima na pomoci, ako zatreba.
RE: Zivot u zajednici -Molim za pomoc 19.9.2014 0:27:54
Medić*
IZVORNA PORUKA: animagical
kako kakve veze ima sinovo vidjanje rodielja? pa vidite da mu po medic ja branim i distanciram ga meni niko ne smeta, samo nemam vremena za cesce ispijanje kafa...ne znam ni bi li mi godilo...
Daj magicna, na osnovu cega ti zajkljuci ? Pitam jer mi cudno da vidis svervu jednom sedmicno, nevjerovatno zvuci Bas ni s prozora A kakve veze sinovljevo vidjanje roditelja, pa valjda te porodicne veze. Ono selam, pozdrav roditeljima, jako lijepo. Ipak ste blizu. Na to sam mislila
RE: Zivot u zajednici -Molim za pomoc 19.9.2014 0:32:54
animagical
IZVORNA PORUKA: medic slatki
kako kakve veze ima sinovo vidjanje rodielja? pa vidite da mu po medic ja branim i distanciram ga meni niko ne smeta, samo nemam vremena za cesce ispijanje kafa...ne znam ni bi li mi godilo...
Daj magicna, na osnovu cega ti zajkljuci ? Pitam jer mi cudno da vidis svervu jednom sedmicno, nevjerovatno zvuci Bas ni s prozora A kakve veze sinovljevo vidjanje roditelja, pa valjda te porodicne veze. Ono selam, pozdrav roditeljima, jako lijepo. Ipak ste blizu. Na to sam mislila
a nisam ja snaha na spratu, ja sam snaha u prizemlju a stvarno se porijetko vidjamo, ljudi za svojim poslom, ja za svojim...kad ih vidim lijepo se pozdravimo, zovnemo na kafu, pa ako se ima vremena popijemo. ja i svoje vidjam jednom sedmicno, sasvim zdrav odnos imamo. vazan je odnos sa roditeljima, ali ne treba da zbog tih druzenja ispasta ni uza porodica, tj nas troje...mi odemo sami na kafu, u park, setnju, rucak...druzimo se s omladinom, izlazimo navece...vikendom vidimo roditelje...kud ces bolje. ja se za pet godina braka nisam na tazbinske odnose pozalila ni na rr, a ni rodjenoj mami...nemam zaista na sta.
RE: Zivot u zajednici -Molim za pomoc 19.9.2014 0:39:31
Medić*
a nisam ja snaha na spratu, ja sam snaha u prizemlju a stvarno se porijetko vidjamo, ljudi za svojim poslom, ja za svojim...kad ih vidim lijepo se pozdravimo, zovnemo na kafu, pa ako se ima vremena popijemo. ja i svoje vidjam jednom sedmicno, sasvim zdrav odnos imamo. vazan je odnos sa roditeljima, ali ne treba da zbog tih druzenja ispasta ni uza porodica, tj nas troje...mi odemo sami na kafu, u park, setnju, rucak...druzimo se s omladinom, izlazimo navece...vikendom vidimo roditelje...kud ces bolje. ja se za pet godina braka nisam na tazbinske odnose pozalila ni na rr, a ni rodjenoj mami...nemam zaista na sta.
RE: Zivot u zajednici -Molim za pomoc 19.9.2014 0:42:28
animagical
Sve se slazem. Tako i treba.
vidis da sam donja, a opet zadovoljna pa samo recite da nisam nagodna
RE: Zivot u zajednici -Molim za pomoc 19.9.2014 0:42:34
Galicia
Agicna ne bih ga natjerala nema sanse, zivjeli bi smo u njegovom stanu nije problem, ali garantujem ti da ne bi Ivjeli u istoj kuci ni sa mojima ni njegovima. Ali znam da bih nakon mozda par godina kupili nesto zajedno. Mm je ima dva stana kad smo se poceli zabavljati ali je ubrzo prodao iste, stari bili itd itd.
RE: Zivot u zajednici -Molim za pomoc 19.9.2014 0:45:03
animagical
Agicna ne bih ga natjerala nema sanse, zivjeli bi smo u njegovom stanu nije problem, ali garantujem ti da ne bi Ivjeli u istoj kuci ni sa mojima ni njegovima. Ali znam da bih nakon mozda par godina kupili nesto zajedno. Mm je ima dva stana kad smo se poceli zabavljati ali je ubrzo prodao iste, stari bili itd itd.
pa nismo svi u istim uslovima...ti sa svojom svekrvom npr ne govoris...meni moja nikad pola ruzne rijeci nije rekla, a ni ja njoj. rekoh li vec da sam nagodna?
RE: Zivot u zajednici -Molim za pomoc 19.9.2014 0:50:29
Galicia
Sad zamisljam situaciju da je mm napravio trospratnicu za sebe, brata i svoje i ja tu dodjem i kazem ja ne zelim tu da zivim, pa brzo bi se rastala. Sad te razumijem veso. Ti tu moras zivjeti.
RE: Zivot u zajednici -Molim za pomoc 19.9.2014 0:50:33
ananas_ze
kad nas anonimna iscita reci ce 'necu ja nigdje'
RE: Zivot u zajednici -Molim za pomoc 19.9.2014 0:51:34
ananas_ze
Sad zamisljam situaciju da je mm napravio trospratnicu za sebe, brata i svoje i ja tu dodjem i kazem ja ne zelim tu da zivim, pa brzo bi se rastala. Sad te razumijem veso. Ti tu moras zivjeti.
ko je napravio jednu,napravio bi i drugu
RE: Zivot u zajednici -Molim za pomoc 19.9.2014 0:51:56
Medić*
tacno ovu medic treba poslati malo kod svekrve, da zive skupa i da nosi svecane haljine
Nedo mi Bog iskreno. Ne bih voljela, bez obzira sto su to super ljudi. Svoja kucica svoja slobodica. Valjda im nece pasti na um da od djevera predju namladjem sinu
RE: Zivot u zajednici -Molim za pomoc 19.9.2014 0:52:55
canim
Ma to "zajednica" je vjerovatno ostalo od nasih pra nana, kad su ono zivile u zajednickom domacinstvu sa roditeljima od muza, pa su vjerovatno prihodi/rashodi bili zajednicki kao sto je jos obicaj tamo gdje se medic udala...
a slazem se sa veselom, animagical i ananaskom, ja isto ne smatram da je zajednica odvojeni stanovi u istoj kuci, jer su to dva odvojena domacinstva.
Galicia, ja neki dan opet naletih na zanimljivu TLC emisiju, onaj neki Amerikanac ima 5 zena ...sta mislite sta oni misle o zajednici